én is így csinálom csak már lassan szétesik a szerencsétlen(kezeit széttáró) Aztán estére meg én szívok, mert hol a feje fáj, hogy a hasa, hol a háta, hol a lapockája, hol valamelyik forgója ha egyik sem akkor kapar a torka és elmaradoznak az esti programok(gondolkodós) Mondjuk annyit nem ér, hogy besegítsek a külső körletbe 😅
én is tudnék jókat főzni de nem teszem, akkor nem tudna mit kezdeni magával az asszony.....ű
azt már megtanultam hogy ha egy nőnek nincs feladata akkor kezdődnek a bűnös gondoloatok, tehát a végletekig le kell terhelni, max annyi erőt kell hagyni neki estére hogy kézbe tudja venni a ceruzát
én se értek hozzá, de meg kell csinálni mert nem fizetek 20ezeres órabért a villanyaszerelőknek
szerencsére egyre több barkács szakkör van lehet ezt-azt el lesni, aztán ha nem füstöl akkor sikerült 😂
Nem ám az a baj, amit híresztelnek róla, ha igaz. A baj az, ha ezt önként tette, de nagyobb baj, hogy akkor a társadalom nem tudott kitermelni magából egy megfelelőbbet. Értve ezt úgy, hogy a megválasztóit nem húzta a nép azonnal fel a lámpavasra.
azt már megtanultam hogy ha egy nőnek nincs feladata akkor kezdődnek a bűnös gondoloatok, tehát a végletekig le kell terhelni, max annyi erőt kell hagyni neki estére hogy kézbe tudja venni a ceruzát
szerencsére egyre több barkács szakkör van lehet ezt-azt el lesni, aztán ha nem füstöl akkor sikerült 😂
Aztán sokat lógtunk együtt ............................... 😃