Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem pizzák! Tortillák. Nem nagy valami, de a gyerekek oda vannak érte.
fura pizzák(gondolkodós)
én is így csinálom csak már lassan szétesik a szerencsétlen(kezeit széttáró) Aztán estére meg én szívok, mert hol a feje fáj, hogy a hasa, hol a háta, hol a lapockája, hol valamelyik forgója ha egyik sem akkor kapar a torka és elmaradoznak az esti programok(gondolkodós) Mondjuk annyit nem ér, hogy besegítsek a külső körletbe 😅
akkor mit csinálnak a szalmával?
blődi már fényezi a slag végét(fetrengős) Lassan felvonul nálatok a sok kókány miatt(fetrengős) Hozzánk nem ért időben egy melléképület mínusz 😅
http://youtu.be/AcA8LhaycN8 mindkettő jó, én szeressem.
Én is így gondolom, olyan pont eltaláltam saros telóval. 😇
én is tudnék jókat főzni de nem teszem, akkor nem tudna mit kezdeni magával az asszony.....ű
azt már megtanultam hogy ha egy nőnek nincs feladata akkor kezdődnek a bűnös gondoloatok, tehát a végletekig le kell terhelni, max annyi erőt kell hagyni neki estére hogy kézbe tudja venni a ceruzát
Nincs itten hiba, kérem.
Akkor meglett a minősítés. 🙂
Ettek rendesen, bár nem csendben, de nem is lényeges.
Kiváló! Én is szeretek a konyhában szöszmötölni... A legjobb mikor a családot figyeled csendben eszik, a legjobb köszi... 😇
Nem késtem el. Volt tizen éve is, akkor is már elavult volt, de nekem begyövős. 🙂 😇
Én is rajak már fel, kajás képet
jó-jó csak elkéstél vele jó pár évet, manapság nem divat már a bála
Teccik ez a kép, jó tudom... ez nem motor. A kép tetszik. (ja a rotyesz is számomra) 😇
" aztán ha nem füstöl akkor sikerült" még mindig csípem a búrád te idióta... 😁
én se értek hozzá, de meg kell csinálni mert nem fizetek 20ezeres órabért a villanyaszerelőknek
szerencsére egyre több barkács szakkör van lehet ezt-azt el lesni, aztán ha nem füstöl akkor sikerült 😂
Nekem a villany annyi, hogy izzót lámpát meg kapcsolót cserélek. Meg még biztiket, sajna ebben kimerülök.
enyém is kész lett, nem vagyok rá büszke de kibír 1-2 teszt évet aztán ha lesz hálózat fejlesztés szétszedem az ac-dc ágakat
Na kész. Lett 5lityi zsír is.
Igen 😍 és jó fej is . Opel Astra kupás kocsikat szerelt ott is mertem meg
Aztán sokat lógtunk együtt ............................... 😃
Hogy börtön spicli volt ?????? Igaz bizony, önként . Még a más vallásúak is nyíltan beszéltek róla
Nem ám az a baj, amit híresztelnek róla, ha igaz. A baj az, ha ezt önként tette, de nagyobb baj, hogy akkor a társadalom nem tudott kitermelni magából egy megfelelőbbet. Értve ezt úgy, hogy a megválasztóit nem húzta a nép azonnal fel a lámpavasra.
Szép hölgy a szerelő ismerősöd. 😇