Egyszer kipróbáltam a HD V-Rod-ot. Ott röhögtek a haverok mert amikor felszálltam 3* nem sikerült feltenni a lábtartóra a lábam, annyival hátrébb kerestem. Meg kellett néznem hol van 😂
Mert te papírkutya vagy. Én szerettem élni akkor is amikor csóró voltam. Igazából ezek azok a kalandok, amire jó visszaemlékezni, és pici kényelmetlenséget simán megért.
1990-ben nekem is volt egy naked-em , az első és utolsó ! Bár azzal nem jártam 200-zal . De utána , azóta csak a Kawa és hasalok ! GPZ 750,900 aztán a ZZR-ek két 1100 most meg a nagy ZZ ! Nem írom hogy a legnagyobb , mert már láttam a ZX15 bemutatóját ! 😇
Huhh még a hideg is kiráz tőle 😂 a nakeddel semmi bajom bár még sose vót.....de egy fézerrel eccer mentem aztán kétszáz körül kezdett halálfélelmem lenni, le is tettem azonnal. De egy cb 1300, gsx 1400 vagy esetleg még egy bking (az is hogy eltünt)érdekelne.......
Gondolom szokás kérdése. Én is szeretek alacsonyan ülni, talppal kissé előre, nem a kezemre támaszkodva előre borulva. Igaz, nem divatozom, a fülmagasságban levő 50 centi széles kormány és a görnyedés nekem is idegen - a többi "stílustisztasággal" megmagyarázott marhasággal együtt.
A világot írtam, de úgy értettem a világot, és ebben tényleg félreérthető voltam, hogy nemcsak a lakhelye körül köröz. A lényeg, hogy többnapos utakra megy kis cuccal. Tudom, egyszer írtam is neki, hogy hogyan csinálja ezt, és azért emlékezem, mert erre, mert válaszolta, hogy még utazó hajszárítója is van, mert az milyen jól jön egy elázást követően.
Ezt megjegyeztem.
és az összes ilyenen volt azért szívás, némelyiken nem is kevés
Megrogzott baby naked-es maradok. 😆
Ezt megjegyeztem.