Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem úgy korban, hanem életkorban. Tehát még a legbohóbb és legbevállalóbb életkoromban sem indultam volna el.
Enyém is fekvős volt. A műszereket nem láttam az igaz, de más gond nem volt vele.
Lac , az hogy milyen korban , képzeljétek el , hogy hiába volt protekció a győri finommechanikába , egyszerűen sehol az országban nem lehetett pl. gumit venni a Romet Ponira ! A Debreceni oda-vissza úton az a kis kerék annyit forgott , hogy elfogyott a külső szó szerint elöl és hátul is ! Végül a Vagongyárban dolgozó Lengyel vendégmunkások hoztak nekünk gyári Stomil gumikat ! Sok alkatrészt is hasonló képpen tudtunk csak cserélni ! Egy egész Rometot szétkaptunk az út elött , és annak az alkatrészeit vittük tartalékba ! Komplet gyújtás , kuplungot kosarastul , komplet váltót , főtengelyt , dugót , mindent , mert a blokkot is szétburítottuk ! 😉
https://coub.com/view/s3fny
Szerintem nem fájt neki.
Nekem már maga az ötlet is rémisztő. Az, hogy milyen korban, az nem segít ezen.
:-)
En is fot hajtok, Romettel en se leptem volna meg :) 125-os MZ-vel mindenfele, horvat es magyar talalkozok megvoltak, de Romettel, Komarral, Rigaval nem mentem volna neki :D
Lac ! 40 évvel ezelőtt ! De mentünk Pestre is a Hűvösvölgybe , Egyszer Vácra , többször a Balatonra , meg az országba össze vissza ,minden motoros találkozón ott voltunk ,pl. az összes Pannónia találkozón akkor ezek nemzetközi találkozók is voltak egyben !
Túrázni igen, csak nem ezen a "fekvős" motoron. Illetve hát a tények azok tények, a fénykép csak nem hazudik, amúgy a cikk arról szólt, hogy a faszi a nőjével így járt le a tengerre. Szóval ketten meg ez a toronyház az elején.
Nem voltam egyszerű gyerek ! 😉
Győr? Debrecen? Romet?

Hát... asszem akkor én meg sem szólalok, kérek engedélyt meghunyászkodni.
Szerintem akad meg valahol raktaron 20-as.
8millióért van nekik 🤷🏼‍♂️ De nem annyira tetszik a legújabb 1290, 2020-asat vennék csak.
Vegyel a ktm-töl
Fényszóróállítóval nèztem a vetítèsi képet és szabad szemmel is teljesen ugyanolyan volt mint a halogén. Semmivel sem vakított jobban. H4-be én se raknék, de ez kó.
A sokadik stadion , mondom én beleférne egy fedett fűtött ring is nekünk télre ! 😌
Most van az rtl-en , Mészáros megnézte a stadiont !
Levagtak a jobb labad?
poénnak jó, de így sosem tudtál volna menni
Költöztél? 😂
Hát ez sem egyszerű ! 😉
Szerintem meg ámátőr (legyintős)
Én így nyomtam fénykoromba amikor hétvégi motoros buli volt főzéssel és pecával egybekötve(meghajlós)
Még mindíg ott vannak a szeren ahogy írod ! De gondolj csak bele több mint 30 évvel ezelőtt ilyen vassal gépelni , vagy 92 ben az első 1100-as ZZR-emet 3000km-el , kicsivel többe került mint a lakásom , pedig akkor sem putriba laktam ! 😇
😅 kezdesz férfivá válni(meghajlós)
ezek a légolajos sornégyek nekem még mindig tetszenek
leginkább a zephyr 1100
Skacok 1992 30 ÉVE !!! 😏