Aztán ezzel a kölcsön csodával is sokat gépeltem ! 900 Boldor ! Mögötte egy XS1100 , azzal is , VHS C kamerát ragasztottunk a tankra mikor mentem vele !
1980-ban , mikor kezdtem , Romettel Debrecenbe Győrből , 21 órát mentünk esőbe ! Aztán 1983 az első nagy vasam ! Rég volt ! A képek nem digitálisan lettek rögzítve ! Úgy emlékszem ! 😁 😉
Asszonnyal ketten, így motoroztunk régen. Tanktáskában a ruhák voltak egyikben az enyém, a másikban az övé, az nem nehéz és kényelmes.
Egyik oldal táskában a kaja, és a konyhacuccok, másikban a fene se tudja, de az is teli volt. Szerszám az kb. a harmadát foglalta el egy 20 literes oldaltáskának.
Ehhez még volt egy hátsó topcase, amiben cipő, kabát, felfújható gumimatrac, nagyobb holmik voltak. A sátor és hálózsák meg az oldaldobozok tetejére volt gumipókozva.
CB750-el meg még a Jawa-val is így mentünk.
De a múltból legalább lenne egy jó tanktáskám ! Ha lesz még jó idő , mehetünk , vagy egy fedett , fűtött pannónia-ring is jól esne ! Ha már annyi stadion épült , ez is beleférne az állami költségbe ! 🤑
Nagyon szívesen. Bankkártya közelébe ne kerüljön mert azonnal lejár. 😄
Viszont raktam kettőt fülenként, ugye elöl, hátul meg oldalt van. Majd felemelem a motort a tatyóval.
De ez gechire nem megy sehová menet közben 2kiló felett sem. 😇
Na a képen Pityke barátom Monsterén is ilyen givi van mint nekem volt az S2R-en. Ugye enyémen meg mágneses, de ugye fém a tankom. Akinek kell annak tudok erős mágnest hozni egy diszkrét kösziért. 😊
Filmen valahol van bizonyíték.
A Tokaji GAU túráról viszont megvan a videó még mindig.
Egyik oldal táskában a kaja, és a konyhacuccok, másikban a fene se tudja, de az is teli volt. Szerszám az kb. a harmadát foglalta el egy 20 literes oldaltáskának.
Ehhez még volt egy hátsó topcase, amiben cipő, kabát, felfújható gumimatrac, nagyobb holmik voltak. A sátor és hálózsák meg az oldaldobozok tetejére volt gumipókozva.
CB750-el meg még a Jawa-val is így mentünk.
Nagyon kanyarvadászni mondjuk nem lehet, de túrázni simán.
Hagyd már az a mult... már nem nagyon reménykedek, hogy motorozni fogsz velem. Asszonykám mondogatja engedjelek el... 😔
Viszont raktam kettőt fülenként, ugye elöl, hátul meg oldalt van. Majd felemelem a motort a tatyóval.
De ez gechire nem megy sehová menet közben 2kiló felett sem. 😇
Az Oxfordból kiindulva.