Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ebbe már egy lopott malac is vígan elfér ! 😂
Ez brutális! 😂
Hány literes lehet az a tanktáska ?! Mint egy 11m/3mixer nálunk a cégnél ! 😉
Valaki így szerzi az élményeket.
Szerintem vakon és qrva gyorsan ! 😂
Ezzel mondjuk hogyan közlekedik, számomra rejtély.
"Mert ez műanyag" ! 🙃
..azért ne a mágnesest.
Vagy egy kisebb üléstáskát, csak az nincs a szem előtt. Esetleg egy combtáska.
https://galadmotor.cdn.shopren...
Pont ilyen gondom van a tank eleje műanyag borítás !
Most gyorsban megnéztem az ali-n, 26-27-nél olcsóbban ott sincs. És azt nem is figyeltem, hogy free shipping vagy plusz az.
Igazán nincs mit.
Köszönöm az oktatást ! 🙃
Egy műanyag gyűrű van felfogatva a tanksapka csavarjaival erre van gyorszárral rögzítve a tatyó, egy mozdulattal levehető.
Ez az a fajta kérlek.
Nem mondod. 😂
ne foglalkozz vele , az hol tanklockos ?
Én is vettem bele plusz mágnest. Sajnos a Kawa tankján van egy műanyag borítás, alul középen meg a tankpad, szóval megette a fene.
Abban vittem Zsoltinak az emléktáblát amit csináltattatok a Lacikával, de ne is foglalkozz vele.
Milyent találsz a motorodhoz? A Giviből is van választék, telcsitartós meg anélküli, én biztosan megnéznék egy másik márkát is, a Givi elég drága, vakon azt mondom, a telefonos biztosan megközelíti az 50 darab ezredest.
Legalábbis itthon.
tanklockoshoz nem kell mágnes !
olyanra lennék kiváncsi , aki használt is már ilyet !
Én hoztam bele olyan mágnest melóból, ha natúr a vasra teszed, csak fogóval tudod levenni kézzel nem. De ugye tatyóban zsebekben van így bírni vele, de le nem esik az tuti.
Givi.
tannklockosból melyik fajtát lenne érdemes megvenni ?
A tanklock-os szerintem jobb választás, és... próbáld bele a telódat. Nekem a 9 pro csak éppen belefér tok nélkül.
Ilyen kicsit szeretnék venni én is , mert az előző Motegi ruhámat a mentősök " tönkretették" , az új csilliárdos Lagunába meg még ennyi pénzért is csak egyetlen belsőzseb fért az árba , az is csak akkora , ép hogy a forgalmi belefér ! A személyi már kilóg ! 😉