Pontosítok. A 23 nem sok, ha a boltban látom. Ha a kád szélén, és ez ugye nem a kád négy oldalát jelenti nálunk, hanem leginkább a két végét, az már kurvasok valóban.
De ha a négy oldalára lehetne pakolni, akkor is soknak gondolnám. ha még hagyom, eljönne az az idő, amikor úgy jutnék be a kád vízbe, mint a rúdugrók.
Még mindig nem fogalmaztad meg mi a problémád ezzel.Eddig még csak engem degradáltál,de valahogy leírni még nem sikerült.Nem az a lényeg hogy szerintem sok vagy nem,az itt a kérdés hogy neked mi a problémád ezzel,mert hogy innen indultunk.
Te nem is fogod. Ezzel kezdtem.
Végre eljutottál a felismerésig. Mondjuk innét nincs tovább neked, elégedj meg ennyivel, ez sem túl rossz teljesítmény.
""A kád szélén megint valami új flakont fedeztem fel, megszámoltam, a szekrényekben lévőkön kívül 23 különféle sampon meg tusfürdős tégely volt.""
Téged nem foglak korrepetálni szövegértésből.
A mama megkapja azt cserébe, hogy folyamatosan el van szállítva. Nem mindegy neki, hogy fehér vagy szürke, benzin vagy dízel, 0,25 vagy 0,29 légellenállási együttható, illetve piros vagy zöld a rádió kijelző háttérvilágítása?
Hát,te mondtad hogy mennyi cucc van ott,szóval a kád széléről volt szó,csak nem tudtam mi a probléma,mert hát külön kasszán vagytok szóval a pénz nem lehet,a másik a hely,szerintem nálunk kétszer ennyi kacat van a kád szélén és elférünk.Ezt a kasszás dolgot meg hagyjuk,legyen elég annyi hogy te vagy fordítva bekötve
Azt soha nem fogom én sem megérteni, írtam már az nem a bizalom, hanem pl. buzilom. 😁
Persze mindenki úgy éli az életét, ahogy csak szeretné. Főleg ha a partnere is egyetért ezzel.
De ha a négy oldalára lehetne pakolni, akkor is soknak gondolnám. ha még hagyom, eljönne az az idő, amikor úgy jutnék be a kád vízbe, mint a rúdugrók.
23 kacatot összesen nem tudok elképzelni sem egy fürdőben
a burkoló lapokon kívül nincs ennyi tárgy az egész fürdő helyiségben
Végre eljutottál a felismerésig. Mondjuk innét nincs tovább neked, elégedj meg ennyivel, ez sem túl rossz teljesítmény.
Téged nem foglak korrepetálni szövegértésből.
Persze mindenki úgy éli az életét, ahogy csak szeretné. Főleg ha a partnere is egyetért ezzel.