Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

איר וועט קיינמאָל פֿאַרשטיין אפילו די פיל סימפּלער זאַך.
Pontosítok. A 23 nem sok, ha a boltban látom. Ha a kád szélén, és ez ugye nem a kád négy oldalát jelenti nálunk, hanem leginkább a két végét, az már kurvasok valóban.
De ha a négy oldalára lehetne pakolni, akkor is soknak gondolnám. ha még hagyom, eljönne az az idő, amikor úgy jutnék be a kád vízbe, mint a rúdugrók.
Valami ilyesmi ugye. 5 van ebből a fürdőben, számoltam 27db különböző termékkel. 😄
nekem az 5 is sok lenne
23 kacatot összesen nem tudok elképzelni sem egy fürdőben
a burkoló lapokon kívül nincs ennyi tárgy az egész fürdő helyiségben
Biciklizz el az ikeába és vegyél 2-3tappancsos tartót. Csempére felcuppantod és máris nincsenek útban 🤷🏼‍♂️
Még mindig nem fogalmaztad meg mi a problémád ezzel.Eddig még csak engem degradáltál,de valahogy leírni még nem sikerült.Nem az a lényeg hogy szerintem sok vagy nem,az itt a kérdés hogy neked mi a problémád ezzel,mert hogy innen indultunk.
Laci ! A 23 nekem sem se sok , hanem qrvasok ! 🙃
Ha szerinted a kád szélén 23 darab flakon (a többi a polcokon mint írtam) nem sok, akkor hiába is mondom.
Na várj.Akkor leírnád neked mi is a problémád ezzel?Mert az nem hangzott el csak maga a tény hogy hány darab csetresz van a kád szélén.
Látod, majd hivatkozok erre, hogy legközelebb kipróbálom a sok kencét, hogy mire alkalmasak még.
Te nem is fogod. Ezzel kezdtem.
Végre eljutottál a felismerésig. Mondjuk innét nincs tovább neked, elégedj meg ennyivel, ez sem túl rossz teljesítmény.
Lehet szépen oldja a bogarakat !
Értem,és?Továbbra sem értem a problémádat.
"Festett hajra" való sampont? Ha csak úgy nem...
Te lökött ! Lehet neked vették ajándékba ! Lehet egy szuper motorsampon ! 🙃
""A kád szélén megint valami új flakont fedeztem fel, megszámoltam, a szekrényekben lévőkön kívül 23 különféle sampon meg tusfürdős tégely volt.""
Téged nem foglak korrepetálni szövegértésből.
Nem.
A mama megkapja azt cserébe, hogy folyamatosan el van szállítva. Nem mindegy neki, hogy fehér vagy szürke, benzin vagy dízel, 0,25 vagy 0,29 légellenállási együttható, illetve piros vagy zöld a rádió kijelző háttérvilágítása?
Az egyensúly a lényeg. Nem kell mindent megengedni, de nem is kell egy határon túl kínozni.
minimum braziliába.....
Szerintem nem merik,szerintem ez az állat még veri is őket.
Hát,te mondtad hogy mennyi cucc van ott,szóval a kád széléről volt szó,csak nem tudtam mi a probléma,mert hát külön kasszán vagytok szóval a pénz nem lehet,a másik a hely,szerintem nálunk kétszer ennyi kacat van a kád szélén és elférünk.Ezt a kasszás dolgot meg hagyjuk,legyen elég annyi hogy te vagy fordítva bekötve
Nem mondta még a család hogy úgy lenne a legnagyobb rend ha te elköltöznél onnan ?
Te figyelj már, a mama nem rakja bele a pénzt? A mama nem kell tudjon beszállni? A mamának nem lehet véleménye? Csak az dönthet akinek jogsija van ?
Azt soha nem fogom én sem megérteni, írtam már az nem a bizalom, hanem pl. buzilom. 😁
Persze mindenki úgy éli az életét, ahogy csak szeretné. Főleg ha a partnere is egyetért ezzel.