Gyártóra gondolsz? Ha igen, valami Ebay-os. De nem ajánlom, mert a mérete és a mágneses tartása éppen a határon van, a menetszél képes lefújni, pláne ha kicsit oldalról támad a szél.
Amúgy nincs vele baj, vagyis de, a telefontartó átlátszó fóliája olyan csillogó, hogy te azon nappal nem látod a mobil képernyőjét. Amúgy táskaként semmi baja.
aztán amikor valaki szembejön az meg megvakul
a tenere is ledes, tompított fénnyel jön szembe már 300 méterről majd kifolyik a szemem tőle, pedig jó a beállítás, és igazándiból nem világít se erősebben se messzebbre mint nekem a 2 halogén izzós
én nem szeretem a sört szóval egy igazi főnyeremény vagyok 😂
nagyon rendmániásnak se mondanám magam, bár nem szeretem ha túl nagy az összevisszaság, ruházkodásra sem vagyok igényes, elvagyok élére vasalt alsógatyák nélkül, igazándiból van kb 2 nadrágom meg ingem összesen azt kell vasalni ha mondjuk ballagás vagy lakodalom van
szóval azért nincs túl sok meló amit miattam kell csinálni
Ebben lelki társak vagyunk mert az igaz, hogy a lakásban semmit nem csinálok, de a koszt nem tűröm ellenben a kertben is elvárom, hogy megoldják amire nekem nincs időm tehát mindent, pl. betonozni sem vagyok hajlandó nekiállni amíg nincs ott mindegyik nő és miután megmutattam, hogy kell simítani (mondjuk ahhoz én sem értek így jobbak mint én) utána már csak időnként megyek ki mikor épp reklám van a sorozatomban, hogy lebasszam őket, hogy lassúak és szar a melójuk, nemrég kiásattam velük egy jó gyökeres részen úgy 20m-t pedig itt áll az udvarban a kis gumitalpas forgókotró, de mondtam, hogy legalább 1l gázolajat megenne meg különben is 2 nap múlva mennem kell majd melózni így nem érek, de figyelmeztettem az asszonyt, hogy a benti teendőket azért ne hanyagolja mert idővel éhes is leszek és még sört is kell hoznia. 😎
Az a baj hogy nagyon hisztis, kínait megpróbáltam belerakni, természetesen nem fizettem érte, az volt a lényeg hogy beírja hibának és hogy mennyire világít. Hibának írja és sokszor erősebb a fénye. Kínai volt tehát olyan minőség is, látszott hogy a led is pontatlanul van rajta, mindegy, meglepően jó vetítési képe volt, de amint elindítottam, lekapcsolta.
Osram h11, 34000ft. Nem olcsó kategória, nem lehet gagyinak nevezni pláne hogy rengeteg autóban már tüv engedèlyes a H7.
És mi a lényeg ilyenkor? A fogyi kb. ugyanannyi, a fűtés megint, a LED tuti nem lesz jó a foncsor fókuszában. Aszíne más, de az meg gondolom nem annyira lényeges.
szerintem én nyernék ebbe is csak nem akarok már vagánykodni(legyintős) Ennyi összevásárolt szar ami nálunk van szerintem 5 átlag fürdőszobában nem fordul elő mint nálunk(fetrengős) Én csak azért szoktam ugatni, amikor mosnám a hajam fürdés közben és szemüveg nélkül nem tudom elolvasni melyik mi a franc. Van amikor balzsam van amikor testápoló kerül a fejemre(fülét bedugó) néha beletrafálok a samponba is(fetrengős) Az, hogy a fogkrémem kifogy hát mindenre Ő sem tud figyelni elmondásai szerint(fetrengős)
spec mamlasról volt szó emlékeim szerint(gondolkodós) ott egyértelmű a helyzet (kezeit széttáró) mivel mama a kereső fél így Ő fizet(gondolkodós) Bár ha nálunk is így lenne én akkor sem hiszem, hogy engedném az asszonyt belekotnyeleskedni ilyesmibe 😅
nálunk szintúgy(kezeit széttáró) és ez mind a fehérnép dolga(kezeit széttáró) Kell nekünk kínlódni épen eleget azzal a rohadt pecával nem hiányzik a házi munka(ujjával nemet mutató)
Na okosok, a motoromba ledes izzót akarok tenni, h11-55W. Természetesen a CAN hisztizik, kell egy ellenállás, párhuzamosan. A led ~15W-os valós teljesítményt vesz fel. Ha mellé berakok párhuzamosan egy ellenállást az mekkora kellene legyen? Az ellenálláson pontosan ugyanakkora áram szalad majd át mint a leden? A led fogja korlátozni ? Tehát elég egy 21W-os? De akkor a 2x15W az csak 30W. Fog hisztizni továbbra is a motorom ?
Amúgy nincs vele baj, vagyis de, a telefontartó átlátszó fóliája olyan csillogó, hogy te azon nappal nem látod a mobil képernyőjét. Amúgy táskaként semmi baja.