ül a lovon aztán majdnem leér a lába 😂
végülis a d corsa egy irányadó
azt se tudom van-e benne automata váltós
az a legfontosabb, mert csak automata jöhet szóba csak ezek között van pár fos, pl toyota régi automatái híresen szarok voltak
ne buziskodjunk már amikor van fontos dolog
egy ismerős lánynak kellene automata váltós kocsi mert béna kuplungolni
kb másfél milla pénze van rá, mit érdemes venni? van vagy 195 centi a lány pontosan nem tudom de magasabb mint én szóval a szokásos női kicsi kocsik kiesnek
én a 123-as merci óta nem ültem automata váltós kocsiba fingom nincs mit érdemes venni
ilyen d corsa típusú kocsik tetszenek neki
hát Ő akkor a másik 10% lehetett(kezeit széttáró) Bár ismétlem nekem mind1 is ki tartotta volna (kezeit széttáró) nem a szakmát akartam kitanulni 2 óra alatt 😅
Évente van cégnél is oktatás biztonsági a, b, c rész, adr, tűzvédelmi, adatvédelmi, emelőgépes. Ide is valami okoska jár minden évben dettó a műsora. Még a mai napig szoktak jönni bejárásra a katasztrófások, lesik a spinkler rendszert ami rendesen ki van építve. Vetítettek anno egy filmet ilyen gyárról németeknél volt tűz, 4óra alatt leégett így is. Az í gerenda vasoszlopok mint a kígyó tekeregtek a szétfolyt megolvadt szövőgépek között.
Hatalmas lehetett a hő.
Én nem ugrok,engem nem érdekel.Mondjuk az tény hogy ezeknek az oktatóknak a 90%a valóban sosem látott tüzet.Emlékszem mikor én vizsgáztam akkor az aki az elméletet tartotta mindig mesélte a tűzoltós sztorijait,majd kiderült hogy sosem volt vonulós.
Mert nagyjából az volt a felvezető, hogy elmondta, ismertette velünk a szakmai múltját(kezeit széttáró) Én meg elhittem(kezeit széttáró) Mert semmi okom kételkedni benne(kezeit széttáró) fjancsi ugrott rá rögtön,hogy biztos olyan oktatott aki tüzet csak az öngyújtójából lát(kezeit széttáró) Mind ezt arra alapozva, hogy vicces volt az ürge(gondolkodós) De látom te is ugrasz azért rögtön 😅
leírtam szerintem alant. A faszi több tűznél volt kint min amennyit ti összesen láttatok(kezeit széttáró) Szolnok régió elég nagy(kezeit széttáró) jó néhány évet tűzoltóparancsnok is volt. Annyi a különbség köztetek, hogy volt egy kis esze(kezeit széttáró) Elhagyta a céget mert rá jött nagy sokára, hogy hivatástudatból nem tudja eltartani a családját abból az alamizsnából amit kap. Most ott tart,hogy Ő lett az ország legnagyobb oktatásszervezője 11 nagy városban több mint 3000 tagnak tart képzést évente+ mellé jönnek a komplett cégek. Szóval amíg ti nem tudtok egy tojásrántottát megcsinálni reggelire mert a főnökötök elzárta a gázt, meg nem engedik felrakni a telefont a töltőre addig köszöni szépen Ő jól el van a havi millióiból(kezeit széttáró) Egyébként azt gondolsz amit akarsz engem különösen nem érint, én kifizettem a pénzt elmentem, meghallgattam és megkaptam amiért mentem(sípot fújó) Ráadásul úgy, hogy szénné röhögtem magam, mert egy jó kedélyű vicces csóka 😅 Mondjuk mitől lenne rossz a kedélye, nem neki kell üszkös házakban huziválni a slagot majd visszamenni a fűtetlen laktanyába mind ezt szar pénzért(kezeit széttáró) Az, hogy benneteket ki oktat és mire az a felső vezetésetek dolga. Abban az időben édesanyámhoz és édesapámhoz is mentek az iskolába frissen végzett szakfelügyelők ellenőrizni a munkájukat 40 éves tanítással a hátuk mögött az is vicces lehetett. Egyébként pont engem oktathatott volna akár a takarítónő is jelentősége semmi nem lett volna én a papírért mentem(fetrengős)
végülis a d corsa egy irányadó
azt se tudom van-e benne automata váltós
az a legfontosabb, mert csak automata jöhet szóba csak ezek között van pár fos, pl toyota régi automatái híresen szarok voltak