Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hülye.....én az omsz-os utódokra gondoltam akiknek mondani kell majd az okét az időjárásra a tűzijáték elött.
gondolom egyéb sérülés is volt sok
na de aki a tömegbe megy készüljön fel mindenre is
Azért ha ezt a 2006-ost megboncoljuk kicsit...
5 halál: 2-t agyonütött egy fa, 1 infarktus, 2 belefulladt a Dunába csónakról - ha egy bármilyen átlagos napon jön ilyen hirtelen egy ekkora vihar, ugyanezek a következmények lehettek volna - tömegrendezvény nélkül is.
Szóval itt nem arról volt szó, hogy a tömeg miatt haltak meg... olyan a West-Balkánban történt (3000 ember, 3 halál, ott eltaposták egymást)
Minden esetre megy a adok kapok
https://www.vadhajtasok.hu/202...
beelőzte a dollár az eurót
usások kezdhetnek örülni
Gondolom Palkovics úr sem saját elhatározásából rúgta ki őket azonnali hatállyal?!
véremben van a motorozás 😆
1x ittasan is hazamentem a csatorna partról
arra emlékeztem hogy lassan mentem mert eléggé csúszott a rét, itt-ott a víz is állt rajta, otthon alig tudtam lemászni a motorról akkora kárt okozott az alkohol a mozgásban
másnap megnéztem a partot hátha valaki kint maradt akkor látta micsoda nyomokat hagytam, ilyen méteres farolások minden felé
kb az az érzés mint a filmben művelt jordan belfort a kocsival 😀
Nagy mázlid volt.
én az árokban ébredtem menetiránnyal visszafelé
el se dőltem
Egy volt kollégám is elaludt robeszon, azt kiegyenesedett a szalagkorláton. Sajna nem volt szerencséje.
ha lecsukom a szemem akkor el is alszok
vadul forgattam hogy ne száradjon ki 😂
amúgy jártam máskor úgy hogy lecsuktam az egyik állomáson és kettővel arrébb nyitottam ki... egy kis mini időutazás volt
eléggé idegbeteg vagyok és emiatt nehezen alszom el, robogón menet közben is sikerült már 😆
"majd elaludtunk de nem mertük még a szemünk se lecsukni mert tuti átaludtuk volna a leszállást"
Inikém ezt a mondatodat értelmezzük már újból 😅
haverral egyszer voltunk vonattal tűzijátékot nézni
direkt csinált a máv egy járatot ami akkor indult amikor vége volt
de soroksáron letérdelt a mozdony, vártunk vagy 3 órát amire lett másik
majd elaludtunk de nem mertük még a szemünk se lecsukni mert tuti átaludtuk volna a leszállást
voltunk a vonaton összesen kb hárman
na azóta én se megyek ilyen szarokat nézni, nem is akartam de haver basztatott hetekig hogy menjünk
ja felelősségre vonták a meteorológusokat (gondolkodós) Ez kb. olyan mint a középkorban amikor lefejezték a hírnököt ha rossz hírt hozott 😅
Ennek már inkább(fetrengős) A robbantómérnök bemutatta a tv-stábnak, hogy kell ezt csinálni(fetrengős) kb. fél órával korábban sikerült robbantania. Na a kulcsot már hiába próbálta visszafordítani... 😂
http://youtu.be/z8HKkF2GsBQ
annyira nem(kezeit széttáró) szólnak fülesen, hogy mehet oszt elég egy negyedet fordítani a kulcson(kezeit széttáró) Valamikor régen volt egy kb. fél órás műsor a tv-ben ahol bemutatták, hogy szervezik, rakják össze, és takarítják a végén el(kezeit széttáró)
Minden szavaddal egyet értek(kezeit széttáró) Édesapám ott volt akkor azon az ominózus tűzijátékon egy bankos bulin, egy hajón. Összeverődtek a hajók, ablakaik törtek ki a svéd asztal szó szerint asztal alá került 😆
Aztán amikor elült a vihar még a megpróbáltatásaik nem értek véget. Hazafelé akkora volt a köd, hogy kb. 20 méter volt a látótávolság. Öcsém vezetett, Dabas környékén egy útra félig kidőlt fán legyalulták az autó komplett jobb oldalát, hogy még az oldalsó ablak is kitört 😆 Nagy nehezen hazaértek csuromvizesen átfagyva. Menet közben tervezgették, hogy hazaérve begyújtanak a kandallóba. Amikor azt hitték most már minden rendben a lakás ablakát betörve találták, kirámolták a házat és a nyomok eltüntetése céljából szétlocsolták azt a kb. 20-30 üveg tömény szeszt, bort, pezsgőt a szekrény tetejéről amit édesapám az előző 40 évben kapott ajándékként.(fetrengős) Azért, hogy biztos ne maradjon nyom, a spejzban talált 4-5 kg lisztet, 2-3 kg cukrot, 3-4 kg sót, néhány zacskó őrölt fekete borsot, néhány kg fűszerpaprikát szétszórtak a szétlocsolt szesz tetejére(fetrengős)
Na én azóta nem járok tűzijátékra még helyben sem(fetrengős) Édesapám is jobban járt volna ha 40 év alatt megiszogatta volna a kapott szeszeket és nem porfogónak tárolja a szekrény tetején(kezeit széttáró) Szerintem azóta tudja(gondolkodós) én már szándékosan nem is ajándékozom ilyennel(fetrengős)
Azoknak hogy remeghet a kezük.....
Az éve eleje óta szerveződik egy ilyen, több száz ember készíti elő a rakétákat a kihelyezés is kb. 1 hónapot vesz igénybe. Szóval a pirotechnika aug 20-ra már rég a helyén volt bekábelezve az indítókulcs plombálva, off állásba arra várva, hogy az indító kéz elfordítsa a kulcsot. (kezeit széttáró) Ha jól sejtem ez most is ugyanúgy áll 4 km-eren felvigyázva egy csomó bizti őrrel, hogy szombaton elpukkantsák az aszálykárosultak pénzét 😅 Aztán ha akkor is jön egy vihar közeli állapot a most kinevezett meteorológus felső vezetés a világtörténelem legrövidebb státuszát fogja betölteni(fetrengős) Talán annyi örömük lesz benne, hogy felállítják a legrövidebb államilag betöltött pozíció guinness rekordját 😂
Fingom sincs. Szombaton ikejjába megyünk meg madarasba repülőtérről hazafelé...
Nsmostakkor jooooo vagy roooooosz a tuzijatek?
Vagy csak oktatasegeszsegugy? 😆
Azért az időjárás egy kaotikus rendszer. Nem lehet pontosan jósolni semmit, csak valószínűségeket.
Kb. mint hogy a ruletten mikor jön ki a dupla nulla.
Vannak olyan légköri állapotok amikor elég precízen tudják megmondani mi lesz, de 20-án elég instabil volt a légkör, vagyis bármi lehetett és az ellenkezője is. Szerintem simán nem nem merték vállalni a felelősséget egy ilyenért:
https://telex.hu/belfold/2021/...

Ha egy politikus nem tudja ezt elfogadni, akkor 1. Irtózatosan ostoba. 2. vagy simán csak áttolja a felelősséget egy hatalom nélküli emberre, hogy mentse a saját seggét. Egyik sem pozitív. A meteorológus, nyilván kifejtette neki mi lesz, de nem értette meg, nem akart ő maga dönteni egy bizonytalan helyzetben.

Szerintem a legjobb az elhalasztás volt, 2006 fényében, csak azt nem értem a soros vezérelt neo komcsiknak miért fáj, hiszen eleve utálnak mindent ami a magyar büszkeséget kifejezi, tehát örülhetnének hogy elmaradt.

És aki azt mondja hogy ennyi pénzből lehetett volna lélegeztető gépet is venni (ja bocs, az is probléma volt a libbantaknak) az nincs tisztában vele, hogy aprópénz ahhoz képest amit hoz a turizmuson keresztül.

Emlékszem amikor még a komcsik voltak hatalmon nyavalyogtak akkor is hogy sokba van a tüzijáték, de azért a népnek meg a cirkusznak fellőttek pár szülinapi rakétát. Akkor voltam Máltán nyaralni. Kb. a 10 nap amíg ott voltunk minden nap nagyobb tűzijátékot csináltak csak úgy önmaguk szórakoztatására mint akkoriban nálunk 20-án.
Szóval szerintem kell ez a dolog a nemzeti öntudathoz, és ezért fáj a soros katonáknak, mert így nehezebb buzit csinálni belőlünk, ha van múltunk, amire büszkék vagyunk.
felénk nincs digi lefedettség, az lenne a legjobb választás
Digit nem nézted? Havi 1300-ért van 200perc pletyó meg 15gb net. Ha elfogy a 200perc utána 4ft/perc bárhova.
Na várjunk,az omsz azt mondta hogy 75-80% esély van az esőre,a döntést nem ők hozták meg.igazából ők nem is hibáztak.