Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert vele mi baj van?
Akkor hagyd a fenébe.
ha a számládon van a pénz akkor onnan már nagyon nehéz visszavonni
ismerősnek elkúrta a takarék az utalást majd egy hónap volt mire vissza tudták csinálni
Az fontos esemény?
Majd szóljatok ha techno lelép. 😂
Ember innen hirdetésről hivatkozva vásárolna, horvátba lakik de ausztráliába épitésvezet. Küldené a pénzt meg intézné a szállitást mer kell neki.
Az előzőt szlovénba adtam el, egy kukkot nem tudot semilyen nyelven ember de jött a szlovén haverjával meg felhivott valami magyarul tudó ottanit kommunikálni aztán.adta pénzt euróba, mentünk.okmányirodába kivonatni aztán ment isten hirével.
De ez gyanus. Ha utal mi a bizalom alapja ha meg nem férek a pénzhez valami zárolás miatt akkor simán vissza tudja hivni miután elvitte a motort.
Ha buziskodik akkor asszem nekiundorodok a témának... hurrá az újvilág! :S
Én még csak ilyen kamecki maileket kaptam... küldjem a motort meg még pénzt is stb... :D
Mi van pipivel, menstruál? Má mindenkibe belekötött, letiltogat.....nem lesz ennek jó vége, a végén törli magát 😀
"nem csak levágták a meglévő tetejét(kezeit széttáró)
Majd boyracer nikkel újra regel azt megmutatja " szoj mo?
amúgy a kínaiak ott tartanak hogy 5 perc alatt 200 km-re elegendő töltés megy a kocsiba
panaszkodnak is a villanyautósok hogy nagy szopás mert emiatt tovább tart a kiállás
5 perc alatt hugyálni nem tud elmenni
én a csúcson hagyom abba
ha lerohad az astra akkor nem lesz másik
Akkor te tengerre vigyed(meghajlós) Nem szólok bele(kezeit széttáró)
Akkor olyat vegyél()meghajlós) nem szólok bele(kezeit széttáró)
épp hétvégén néztem egy ilyen daciát kiskőrösön
borzasztó
az hogy 8 milla az kb jellemzi is minden részét, egy nevesincs kínai ami rendesebb kocsi az már 15 milla
Összes hétvégén eleve nem tudom,tudod,nekem 24/48as munkarendem van.De igen,nyáron fürdők,tavak,tenger.ősz ,tél tavasz,kirándulások szabadtéren és egyéb beltéri programok,na jó beltéri nyáron is becsúszik.Nem a tengeren van a lényeg,hanem azon hogy azért nem viszed oda mert szerinted az hülyeség.Gondolom meg sem kérdezted,el sem magyaráztad neki a létezését.
Én asszem nem szoktalak basztatni, de ha szeretnéd... :)
de, pontosan értem az elferdült logikádat (kezeit széttáró) Ha nem viszem a tengerre a gyereket 7 évesen akkor egy önző szardarab vagyok 😅 Azért megnézem hogy te is elviszed e a családodat valahová télen-nyáron kb. az összes hétvégén(gondolkodós) Többnyire olyan helyekre amire ráadásul nem is vagy különösebben kíváncsi (fetrengős)
Te a közbenső 12-őre sem emléxel 😆
A szállót a sok műmájer úgy sem fogja az életben sem megérteni (kezeit széttáró) Reggel 9-ig otthagyjuk mint szent pál az oláhokat este 10-11-re érünk vissza ehhez kár lenne az 5 csillag saját szolgáltatásokkal nem vennénk igénybe(kezeit széttáró) Fürdünk wc-zünk, alszunk benne, még tv-t, hűtőt sem használunk mert mikor(kezeit széttáró)
nincs susogos dzsogingom 😆 A dácsia meg nem igénytelen hanem egy új autó amit most 8 milláért már nem lehet megvenni. (kezeit széttáró) Minden olyan benne van ami kell egy városi autóhoz még én tudnék szanálni belőle egy csomó felesleges hülyeséget(kezeit széttáró) 8 hónapja van meg 8200 km van benne 95%-ban városban, ingyen napelemről(kezeit széttáró) Úgy fikázol egy autót, hogy még nem is láttál élőben(gondolkodós) Hozzáteszem nem a te méreted, mondjuk mi 3-an nem vagyunk annyi kg-k mint te 😅 A te méreted minimum egy toplájnos szkánia lenne(fetrengős) Ha az az asztma tudta volna, hogy téged kell kiszolgálni 20 x évig szerintem új korában totálkárossá törte volna magát öngyilkossági célból(fetrengős)
sosem állítottam az ellenkezőjét(kezeit széttáró) sosem morcogtam ha más is jelzőkkel illet(kezeit széttáró)
Hol is zavart ha engem jellemeznek? Mutika(gondolkodós)
jó nagy tök(gondolkodós)
neked sosem igaz az állításod(fetrengős)