Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért egy tüzijáték előkészület szerintem több mint fél nap
szóval ha du kettőkor azt mondja lehet csinálni nem feltétlen rakják össze
plusz szerintem ha csak 10% esély van arra hogy szar idő lesz akkor se vállalták volna be a meterológusok
mert egy vidéki gyogyós manyi koncertet nem nagy gáz ha elmos az eső, de azért egy pesti tüzijátékon egyes helyeken van annyi ember hogy mozdulni sem lehet még pánik nélkül sem
akkor a faxé érdeklődsz a flottás után(fetrengős) Megváltod a korlátlant ebből is abból is oszt jó napot (kezeit széttáró)
mindenhol az ingyenes beszélgetéssel traktálnak
pl netfon is havi 100 perc
én ennyit 5 év alatt hívok, szerintem az összes éves beszélgetésem nincs 100 perc
telefonálni utálok, beszélni meg nem tudok szóval mi a fenének
nekem kell havi 5 gb net meg tudjak hívni ha nagyon kell nekem a 100 forintos percdíj se drága
Mert onnan is ki lehetne pár embert repíteni.
De valamiért nem teszik.
Pedig ott is életekkel játszanak.
Hát ilyen ez....
Ugyan ez a Covid-ügy is.
Csak akkor, hogy döntenék el, kinek van igaza és ki nyilatkozok felsőbb utasításra?
egy fél nappal előtte nem tudták milyen idő lesz akkor mi a faszomnak ülnek ott?
Én is elzavartam volna őket
na hazafele jövet olyat hallottam a rádióba, hogy az országos meteorológiai szolgálat teljes vezérkarát azonnali hatállyal picsán rúgták(gondolkodós) Szóval az volt az indok, hogy az aug. 20-i tűzijátéknál rosszul saccolták meg az időjárást és miattuk lett elhalasztva a 10 mrd-os parádé(kezeit széttáró) Szerintem egész elképesztő(gondolkodós) Nem 2006-ban kellett volna azokat kirúgni akik megtartották a tűzijátékot azt halomra haltak az emberek akkora vihar volt??? Ezek azt mondták, hogy 75-85% valószínűséggel lecsap a térségre a vihar(gondolkodós) Akkor rosszat mondtak? Nem azt mondták, hogy 100%-k.(kezeit széttáró) hanem azt,hogy 15-25% az esély, hogy nem lesz. (kezeit széttáró) A meteorológusok fújták le a tűzijátékot??? Nem gondolnám(gondolkodós) Ők ezt állapították meg a rendelkezésükre álló adatokból(kezeit széttáró) Azt kirúgták aki ezek alapján döntött és lefújta a bulit???
Ebben az országban soha semmilyen párt részéről soha semmilyen felelősségre vonás még nem történt amikor 1000 mrd-okat játszanak ki a haveroknak teljesen nyilvánvalóan (gondolkodós) A csóri meteorológusokon kezdik a felelősségre vonást? Ez a tudomány ág itt tart, ennyit lehet előre megmondani(kezeit széttáró) 75-85% valószínűség(kezeit széttáró) ha ezért embereket rúgnak ki akkor aki 46 óta hatalmon van mind azonnal börtönbe kellene zárni akinek a politikához egy kicsi köze is volt és még él(gondolkodós) Aki meg nem él azt posztumusz bebörtönözni(gondolkodós)
most vette meg vitya a vodát 715 mrd-ér(meghajlós) Biztos szaré húgyé lehet nemsoká telefonálni 😆
Igaz, hogy az iskolák valszeg október közepétől bezárnak mert nem lesz fűtés de a vodafon az kellett annyiért ami a büdös életbe nem térül meg(meghajlós)
Előrefizetős T 5 giga nekem elég fél évig
Azzal kezdte de már több éve T
Nekem olyan van 3500 Ft per hó lebeszélhető net nincs benne. nekem nem kell nagy csomag. nálunk mindenki ebbe van egymással ingyen beszélünk
A netfone a Voda hálózatát használja, ha jól vagyok informálva, de van honlapjuk, biztos rá lehet kérdezni.
valami netes csomag kellene de a vodafon gecidrága, a pannonos kártyát meg nem eszi a telefon
beszélgetésnek nekem elég 20 perc is, évente.......két évente..........
Ugyanazt tudom mondani, mint Kawa ur. Azzal a kis plusszal, hogy a netfone-nal nezelodnek elso korben.
Van ikyen sok. Haver is valamilyen flottába van ötezer alatt, nekem is elérhető lenne egy villanyszerelős flottacsomag az ujságelőfizetés mellett.
Nincs vele gond. Pont azé ilyen olcsó mert nem egyéni vagy pár előfizetős hanem jó sokan fizetik ahhoz az adott szolgáltatóhoz.
Az meg nem gond,de gyakorlati elmebeteg. 😆
ilyen flottás szarokkal találkozott már valaki?
https://olcsomobilflottak.hu/m...
mi a buktató ezeknél? mert egy szolgáltatónál sincs ilyen áron semmi sem
Ugyan az mint Bogyóval. Zoliétól eltérő politikai nézetek 😂
Brüsszeli bojkott kell mindenhova is. :)
semmi(kezeit széttáró) Csak kirekesztik a másként gondolkozókat diszkriminálnak 😆
szólunk 😆
nem gondolnám(fetrengős)
kibe kötök én bele?(kérdőjeles)
Na most ezzel oszt mi a bajod? szokásos pipi 10 x éve (kezeit széttáró)
Ez kamu,nekem vagy négy ilyen jelentkező volt,ugyanezzel a dumával,még portugáliából is.Én hagytam a fenébe nem is válaszoltam.Már nem emlékszem mi a lényeg,utána lehet nézni,de valami átbaszás van a sztoriba