Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, én megyek szembe mindenkivel a jó irányba. 😳 🤘
Rossz lehet akkor neked. Mindenki szembe jön a pályán. 😂
Kizárt, hogy egyetértsünk, én soha senkivel nem értek egyet.........., de még kettőt se. 😁
Nem is én írtam a kifogásokat.
Egyébként egyetértünk.
Mi a kifogás? Az, hogy pénzbe kerül? Ez igaz, de mégsem csak ez a lényeg az egészben.
Nagyon kevés kamion megy pályát kerülve, előző cégemnél 1 hétig mikor a kamionoknak "piaci" árassá tették a gázolajat próbaképpen kecsó-győr vonalon kipróbáltatták velünk a fehérvár útvonalat mondván annyival keesebb az útdíj, hogy kijön a plusz üa., hát vazz 40km. +, fél óra +, és szétütve a futómű, ezt a külföldiek is tudják és az útdíj többlet miatt nem éri meg, néhány magyar kis maszek még erőlködik ezzel, de mivel a főutakról szakaszosan kitiltották a kamionokat így állandóan pár km-ként vissza kell térni a pályára így értelmetlenné válik a pálya kerülés.
Hát igen. 👍️
De könnyebb kifogásokat írogatni, mint javítani.
1200kn -nak én sem örültem , de a lakó miatt az autópálya ésszerű , viszont az üzemanyag ára sokat ment lefele náluk !
A horvát hegyek szürke kopár sziklásak, a szlovén osztrák zöldellő, az olasz fehér de mind szép 🙂
Minden hasonló nyugati pályát is kikezdi csak ott még a nyomvályúsodás előtt elkezdik javítani, mondjuk az osztrák és német stau-k mennyisége és hossza nagyon nem hiányzik. 😄
Azt elhiszem ! Azok a hegyek ! Néha félelmetesek !
Mi jósokat, még majd össze méne adni 😁 visszafelé vagy kétszáz km autópálya mellett jöttünk. De megérte a látvány miatt.
A belegondolásnak politikai következményei lehetnek így inkább ne. 😄
Egyszer fizettünk 100 kn másodszor 500kn-t ! 🙃
Hát inkább felett 😆
"A mi pályáinkat a kamion tranzit baxxa szét..."

"Egyedül talán a tranzit kamionok tejelnek, de azokból meg sok nem pályán megy."

Akkor most mi "baxxa" szét?
A kamion tranzit, amiből meg sok nem megy pályán?

Esetleg a szat kivitelezés nem lehet az oka?
Ott van Makarska mellett ! 😉
felénk lassan minden út új lesz
megcsinálták az utat, egész sima de azért hullámos, csak hogy tudja az ember hol autózik
aztán elkezdődött a vasút felújítás ás jönnek a kamionok 50tonna kövekkel és szerintem még idén elbasszák az új utat
Pedig ott a háboru óta szinta az összest ujra kellett csinálni. Az A1 autópálya is már kész asszem Dubrovnikig. Mondjuk jó drága is cserébe.
Mi sokkal találkoztunk. Még Mostarban is akadt jó pár magyar.
Ez igaz lehet 😁
ezeket nem ismerem, itt lehet nem a parasztbácsi nyomvonala a mérvadó
itt meg szerintem nem akartak eltérni az eddigi minőségtől 😁
Ennek egyszerű oka van...........csak nem jó belegondolni. 😄
Hibátlan ! Ott lent a nagy hegyek között nem sok magyar autót láttunk , főleg nagy lakókocsival ! Kellett az energia bőven ! 100 és 120 között bóklásztam ! 😃
Nem mert pár hónapja még argusok voltak jelen. 😄