Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6:31-től,kasznis mondja,nem én.

http://youtu.be/uEJ08PQc8zM
Neked?
Volt már ilyen autód?
Már ha szereted az egész allját kasznizni. 🤔
félreérted
a hiace geci hosszú, szar utakon fennakad kis helyre nem fér be
a galaxy és társai kisbb és abban is lazán elférek
2 méretben van. A rövid platóhossza 240 a hosszúé talán 30-40 cm több.5-5,5 m3 az neked mitől nem elég? Ha úgy adódik én szoktam benne aludni. Simán kinyitom az ágyamat berakom hátfalig. A botok, a csónak-csónakmotor-akkumlátor, kisasztal az kint van a horgászállásba azok ázhatnak az összes többi elfér bent az ágy mellett és az ágy alatt(kezeit széttáró) Ha csak pecakocsinak használnék egy ilyet akkor simán bepolcoznám, így a felfelé helyeket optimálisan ki lehetne használni, berendezném 1 személyes lakóautónak. Sokat fogyasztanak a mai modern autókhoz képest de a 16 literes fogyasztást erős túlzásnak tartom(gondolkodós) Ugyan nekem nem volt összkerekes a sima fogyasztott kereken 10 litert nos akinek volt összkerekese az azt mondta 1 literrel evett többet a full time miatt. A d4d picivel kevesebbet esznek az 9-lityiből ki jön(kezeit széttáró) Egyébként téged miért érdekel a fogyasztás? A csatorna part és a házatok között 1 teli tankkal eljársz egy szezonban 😅
Azért ne gyújtsd fel az asszonyt. Ki nyírja a füvet?
nézegettem a 4wd hiace buszokat
16 litertől indul a fogyasztás, plusz olyan hosszú mint a madárfütty
ha lesz valami 4 motion nagy doboz kicsi pénzért azt megkockáztatom
purhab meg mindent is befoltoz
Akko marad pipi pözsi toyoja.
Riglivel, mint Mr. Bean Minijén. :)
van egy corolla verso itthon
az egy lófasz kocsi, kisebb mint az astra
Szerinted.
Ez mondjuk nagy ötlet.Pont olvastam hogy az ember akit kirúgtak még csak nem is dolgozott,3 hetes szabiját töltötte.
Bontóplázán találsz tuti kicsi pénzért. https://bontoplaza.hu/
Az osszes sharan,galaxy,alhambra porhanyosra rohadt,keress mas fajzatot,corolla verso pl.Ronda mint az ordog oregannya.
ha veszek akkor sharan vagy hasonló dobozt, de egyenlőre keresek valakit aki bontó felé jár, ha belefér 10 ezerbe akkor veszek 2 ajtózárat, ha nem akkor valahogy megbuherálom, mondjuk szarrá van törve mindkettő, de leszarom csak ne zörögjön útközben
Ódija vót má, vegyen kabriót 4ülésest azt viheti az öregeket is. :)
Szerintem megerett a elyzet vasarlas,bmw vagy audi kell neked,dájzel,legalabb 4 turboval. 😂
mert beázik, most 2 pókkal van behúzva a 2 ajtó 😂
nem volt bezárva jó régóta
az ajtózár meg a gyűjtáskapcsoló is olyan hogy egy csavarhúzó is nyitja-zárja, egyedül a jobb oldalon jó a zár, csomagtartón meg olyan retkes bele sem megy a kulcs
nem hinném,
az egész zárszerkezet megmakkant, aminek le kellett volna nyomni a kioldót átugott a pöckön és alulról feszítette felfelé esély nem volt elfordítani
a kilincs meg csak lógott ide-oda üresjáratban kint-bent
Minek becsukni nem fognak belerakni semmit. :)
locsolod a benzint??? ársapkával is drága ini(kezeit széttáró) Az asztra nem ér 2 liter benzin árát el ne pocsékold(fetrengős) Told bele a csatornába ha már kiszerelmesedtél belőle az legalább ingyé van(kezeit széttáró)
Hozzáértő cigány gyereknek 30 másodperc lett volna 😁
na
megszívatott az astra(meg az asszony), olyan ügyesen becsukta az ajtót hogy nem nyílt ki többé
ez volt az első botlása........még egy ilyen és locsolom le benzinnel, 3 órát szoptam mire kinyitottam az ajót, persze ajtózár off, meg a másik oldali is mert azon teszteltem mit kell feszegetni hogy kinyíljon
szóval megvolt az első csalódás.......
Szerintem a megbízási szerződésüket eltűnő tintás tollal írják alá 😅