Most már on-line a legegyszerűbb, csak keresni kell, meg a reklámok miatt szarakodni. Legjobb letöltve, megszerezve... anno én is DVD-n spejzoltam, ma egy 4 TB hdd-n vannak a filmjeim, az azonnal és jó minőségben ott van bármikor.
én mostanában online nézegetek filmeket
netflix, hbo max meg a febe tudja miféle van még
persze a régiek a videa meg a hasonló oldalakon fent vannak
peca közben kell egy-egy film amit elalvás előtt nézek, mert hiába van korlátlan net, geciszar a térerő aztán nagyon sokat áll a film
igazándiból ezért is ritka a torrent igény mert meguntam tárolni a sok szart. van vagy 5 hdd mindenféle kacatokkal
Kell egy progi az utorrent telepítése a gépeden, aztán egy regisztráció valmely oldalra, és ott sokan akár több ezren megosszák egymás között a fájlokat a program segítségével. Mindenki letölti egymástól, miközben adja visszafelé is.
Tegnap ezen gondolkoztam,nem vagyok egy nagy film néző,de manapság hogy lehet megszerezni egy filmet?Régebben egyértelmű volt,ment a moziba majd fél egy év múlva mentél aztán megvetted dvd-n ha akartad.De most ez hogy működik?Nyilván gondolom ilyen olyan oldalak torrent stb,de hogy a legegyszerűbb?
Néha azért lépj be, visszaosztás max 48 óra vagy ha viszik a torit akkor előbb megvan, ezen felül meg kukázhatod. Van egy valag bónuszpontom tudok adni azt is...
ott van baszakodás a nem belépéssel? mert kb tavasszal meg ősszel használom amikor peca szezonra töltök le filmeket
ott full adatot kell visszatölteni? mert pl a nkóron lehetetlen volt bármannyit is visszatolni, ilyen 1-2% ment csak fel hiába ment hónapokig a laptop
a w7 volt kb az első ami egész jól elvolt magában, a w98 mindig szögelni kellett, az xp már a kezdeti beállítások után már egész jó volt, de a tuti a w7 volt
a w10 nekem kurvára nem tetszik, örökk frissít örökké agyal, rohadjon meg az egész úgy ahogy van
engem letiltott a buzi ncore mert 8 hete nem léptem be
aztán megnéztem a letöltéseknél hogy pénteken töltöttem le az utolsót, így pénteken telt volna le a 8 hét, és már hét közben szerdán le voltam tiltva
szóval egy köcsög banda lett, nem is fizetek nekik többet
pl havernak olyan volt a vga hogy a legvadabb linux guruk se tudták összehozni
annyi hibaüzenetet gépeltem mint még sosem, de nem volt jó egyik ötlet sem
amúgy pl a hp laptpok mind mentek hibátlanul, egyedül asszony gépe ilyen szopó
Ja, az elmúlt 10 évben nekem is volt ilyen problémám - vagy 2x 😅 Egyik egy szkenner volt, amit úgy kaptam, mert XP fölötti Win-el már nem volt hajlandó menni. Azzal molyoltam 1-2órát, mire elindult. Máskor valaminyomtató gond volt, a default driverrel nem tudtam a max. felbontást...
De tényleg, nem való mindenkinek - és tudod mit? addig volt jobb, amíg még nyűgösebb volt. Már a linuxot is inkább visszahúzza a bonyolult grafikus felület - anno jó Linux volt 1 CD-n, most 4 GB image, és nem tud többet, csak lassabb.
azt azért vedd figyelmbe hogy rajtam van legalább egy fél évnyi plusz kalória, szóval ti már régen éhenhaltok, de én még lazán főzöm a csontjaitokból az enyvet 😂
a linuxxal mint programmal semmi bajom és évekig használtam, mondjuk miután elkezdett buziskodni az ubuntu az ablak kezelő "extrázással" már nagyon nem tetszett
inkább driver szinten vannak hiányosságok, pl a sok faszbuk video mind szaggatott a linux oprendszerrel, tuti nem volt jó a vga driver, de nem tudtam vele mit kezdeni
amúgy emiatt nem szereti a nép a linuxot, mert egy csomag telepítés se egyszerű, hát ha még nem is a rendszerhez illő dolgot kell telepíteni
régen volt linuxfórum, ott a sok kockagyerek egy pillanat alatt megoldotta az ilyen gondjaim, mert egy csomó gépre-embernek pakoltam anno linuxot, és ott se ment minden egyszerűen
pl szervert felvenni a listába, utána onnan leszedni ami kell, majd telepíteni.........borzalom
pár hetenete-havonta update-upgrade 😬
netflix, hbo max meg a febe tudja miféle van még
persze a régiek a videa meg a hasonló oldalakon fent vannak
peca közben kell egy-egy film amit elalvás előtt nézek, mert hiába van korlátlan net, geciszar a térerő aztán nagyon sokat áll a film
igazándiból ezért is ritka a torrent igény mert meguntam tárolni a sok szart. van vagy 5 hdd mindenféle kacatokkal
ott full adatot kell visszatölteni? mert pl a nkóron lehetetlen volt bármannyit is visszatolni, ilyen 1-2% ment csak fel hiába ment hónapokig a laptop
a w10 nekem kurvára nem tetszik, örökk frissít örökké agyal, rohadjon meg az egész úgy ahogy van
aztán megnéztem a letöltéseknél hogy pénteken töltöttem le az utolsót, így pénteken telt volna le a 8 hét, és már hét közben szerdán le voltam tiltva
szóval egy köcsög banda lett, nem is fizetek nekik többet
Forza ótós játék már feszít is rajta. Majd még pár újat rakok fel...
annyi hibaüzenetet gépeltem mint még sosem, de nem volt jó egyik ötlet sem
amúgy pl a hp laptpok mind mentek hibátlanul, egyedül asszony gépe ilyen szopó
De tényleg, nem való mindenkinek - és tudod mit? addig volt jobb, amíg még nyűgösebb volt. Már a linuxot is inkább visszahúzza a bonyolult grafikus felület - anno jó Linux volt 1 CD-n, most 4 GB image, és nem tud többet, csak lassabb.
inkább driver szinten vannak hiányosságok, pl a sok faszbuk video mind szaggatott a linux oprendszerrel, tuti nem volt jó a vga driver, de nem tudtam vele mit kezdeni
amúgy emiatt nem szereti a nép a linuxot, mert egy csomag telepítés se egyszerű, hát ha még nem is a rendszerhez illő dolgot kell telepíteni
régen volt linuxfórum, ott a sok kockagyerek egy pillanat alatt megoldotta az ilyen gondjaim, mert egy csomó gépre-embernek pakoltam anno linuxot, és ott se ment minden egyszerűen
pl szervert felvenni a listába, utána onnan leszedni ami kell, majd telepíteni.........borzalom
pár hetenete-havonta update-upgrade 😬