Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tömlőnélkülit hallottam , azt gondoltam ,valami más fontos dologban is külömb ,hogy a peremet küllőzik !? Nem mintha a tömlőnèlküli nem lenne elég fontos ! 😉
Lehet hogy, szám szerűen nem ennyi lesz, de jövedelmemhez viszonyítva simán megvalósul.

A technológia adott, csak a motorgyártók eléggé bealudtak, viszont a kínaiak nagyon jönnek. Előbb utóbb itt is.megvesznek valami EUs márkát.
Tömlő mélküli gumi mehet rá igy. Belsővel már senki sem bajlodik, meg biztonságosabb is
Milyen trendi lett ez a peremküllőzès , talàn aBMW kezdte ? Mennyivel lehet ez jobb , mint a felni középküllőzés , ill miben lehet màsabb ? 🤔
Hátttt.......a Hercegnő megérkezett......
Ez csak szeretne az lenni (=próbálkozik) csak az ész meg a tehetség hiányzik hozzá...
de itt most ekecs miatt javítottuk a statisztikáját 😄
... akkor sose lesz villany motorod 😁 ahogy az árak manapság alakulnak.
👍️
Pontosan erre gondolok én is.
És élmény a motorhang, de az elég alkalmanként egyszer kétszer, aztán már inkább csak a fejem fájdul meg egy hosszabb túrán. Ellenben azt baromira élvezem a Teslámban, hogy hang nélkül aláz porba mindent IS. Nyugodtan őrültködhetek bármikor, mert tudom nem hallják 3 faluval odébb is. Sokkal nagyobb szabadság ez, hogy nem kell vállalnom a parasztságom miatti szégyent, egy kis mókázásért cserébe.
Tuti veszek villanymotort, azonnal amint 150km/h-val tudja a 250km hatótávot, és 5-6milliónál nem drágább mai áron.
Engem annál a pontnál vesztett el hogy a "hangos motor biztonságos" mindezt úgy hogy a mai gyári dobok sem épp csendesek, de azért heréljük ki a V4-et hogy amikor alapjáraton elmegy a házam előtt a buzi az utca végén, akkor csörögjenek a tányérok a szekrényben.
Mert ha egy olyan motoron heréli a hangtompítót, ami tényleg csendes, azt megértem, de bőven hallanak a gyári dobbal is az autósok, amelyik meg nem, annak úgy is mindegy. Az a motoros aki erre hivatkozik, beiskoláznám egy vezetéstechnikai tréningre, mert annak meg kell tanulnia vezetni még, aki a hangos motortól érzi magát biztonságban.

Simán csak mondja ki hogy "feltűnési viszketekségben szenvedek plusz még süket is vagyok, mert fiatalon maximális hangerőn hallgattam a technot" ez sokkal hihetőbb indok.
Egyszeruen csak faraszto…
Mennyivel elorebb tartana a vilag, ha mindenki azzal foglalkozna amihez ért es nem pazarolna ilyen hulyesegek keszitesere az idejet, meg masoket se, hogy megnezzek…
Azt mondom, hogy mindennek meg van a helye ideje. Az bosszanto, hogy megideologizaljak a faszsagot, csak hogy ne legyen lelkiismeretfurdalasuk… lattam riportfilmet szerencsetlen csaladdal nemetben akik holtszezonban megvettek almaik hazat egy gyonyoru helyen, aztan megjott a szezon es raebredtek, hogy napkeltetol napnyugtaig uvoltenek a motorok a turautvonalon. Ők nem tudnak beszelgetni ebednel mert nem halljak a sajat szavuk…
2-3 evtizede alig voltunk az utakon, elmenyszamba mentunk, ma azt mondom önzöseg a kelletenel nagyobb larmat csapni ami masokat zavar. Tudom, vannak mertekek, de vannak akik ezt nem ismerik, ezzel sikerul elerni azt, hogy miattuk mindenki kozossen szivjon, mikor lezerjak a latvanyutakat , vagy korlatozzak a motorosokat azok athaladasan… varosban meg minden kisgyerekes csalad “szereti “ a hangoskodokat.
A szimbiozis ami hianyzik az emberek eletebol a masik embertarssal es a termeszettel kapcsolatban.
"3 hengeresnek meg legyen pszichopata barkasz hangja" 😂
És tényleg olyan a hangja, mint amikor kirohadt a dob a barkaszon és üveghangon hajtottuk 😆
Nagy nehezen vegigultem, de vegig vartam, mikor veszi elo a szabvany meroszalagot a faszmeregeteshez.

Nem baj, buszken maradok "elhasznalt lelku begyoposodott barom", akinek nem kell senkinek semmit bizonygatni a kulso iven.
István ! De a sornégy akkor most visítson vagy ne ?! 😋
Az se rossz. :)
A ”balfasz” jelzot hasznalnam, de en nem irok ilyen csunyasagot le. ;-)
Tucc te ini. 🙂
Nem piskóta ! Hàt ki vele ! 😉
na
3.-ra és jó lett az opel zár
meglehetősen érzékeny a motor ilyen +-1 mm tűrést enged meg
de megmenekült egy ideig a tűzhaláltól
DB killer.
Kicsit messzebb, Szófiába.
5'40-nél mi esik ki a kipuffogóból szerintetek ? 🤔
10 masodpercig birtam. Tipikus "influenszer".
ingyen van a budipapír már megéri 😂
A lényeg hogy a V2 röfögjön ! 😉