A mi pályáinkat a kamion tranzit baxxa szét... meg a nagy vendégmunkás forgalom. Az ÖSSZES nyugaton dolgozó román, bolgár és ukrán átmegy rajtunk. Még abban se vagyok biztos, hogy fizetnek érte... az ellenőrzés nevetséges, ha mégis megvan a frsz, a német nem adja ki, a román meg csak szarik ránk 🙁 Egyedül talán a tranzit kamionok tejelnek, de azokból meg sok nem pályán megy.
Na, összefuthattunk.volna 😄
Bár mi ma jövünk haza de bejártuk a tenger melletti utakat, hazafelé is az 1-esen jöttünk egy darabig. Sokkal szebb és kanyargósabb mint a monoton pálya. De átnéztünk boszniába is.
lehet jobb az alapja
nálunk a legtöbb út úgy alakult ki hogy ahol a paraszt elment szekérrel az lett az út, hordtak rá némi követ aztán lett kövesút, majd került rá aszfalt és lett aszfaltos út, és ezt tákolják 50-60 éve
aztán a sok kamion széttapos mindent
Azt nem értem horvátoknál miért döccenő meg kátyú mentes az autópálya meg az összes főutvonal.de még a hegyek közti sokadrendű is. Itthon meg a nyelvem elharapom.
ez valami 30-32 ezer volt újkorában, ha jól emlékszem 90-ben vettük, akor voltam harmadikos a szakközépben, anyámnak nagyjából 5 ezer forintos fizetése volt akkoriban
pesten kb 15 helyet végignéztünk mire tudtunk venni
az óra eleme egyszer kihalt és lett beletéve egy elég izmos akku, az azóta is jó
használva nemigen van csak van rajta világítós óra aztán megszokták hogy ott éjjel is látni mennyi az idő
Nekem is van egy 4 fejes Panaszkodik... a maga korában az egyik legjobb volt, 90-ben vettem, kb. 3 havi jobb fizuért 😕
... de most 1 haviért eladó! 😅
Kb. 15 éve volt utoljára bekapcsolva.
Bár mi ma jövünk haza de bejártuk a tenger melletti utakat, hazafelé is az 1-esen jöttünk egy darabig. Sokkal szebb és kanyargósabb mint a monoton pálya. De átnéztünk boszniába is.
nálunk a legtöbb út úgy alakult ki hogy ahol a paraszt elment szekérrel az lett az út, hordtak rá némi követ aztán lett kövesút, majd került rá aszfalt és lett aszfaltos út, és ezt tákolják 50-60 éve
aztán a sok kamion széttapos mindent
pesten kb 15 helyet végignéztünk mire tudtunk venni
az óra eleme egyszer kihalt és lett beletéve egy elég izmos akku, az azóta is jó
használva nemigen van csak van rajta világítós óra aztán megszokták hogy ott éjjel is látni mennyi az idő
- Állj, Titi!
- No, ki a'? 😅
... de most 1 haviért eladó! 😅
Kb. 15 éve volt utoljára bekapcsolva.
simán hozza a geci drága szalagos magnók szintjét fillérekből
jópárszáz karika ment a levesbe
szóval nem frissít csak írja hogy van újabb és frissítsem