több mindenben egyetértek veled de pl az a dacia csere az nálam is igénytelenség szint, pedig egy foshalom f astrával járok még szerintem 10 év múlva is
az hogy 5 ezer forintos szálló vagy 50 ezer kb mindegy lenne nekem is mert az 50 ezres is egy rakat szar..... szsogós jogginggal is elvagyok, de az a lófasz daciát én nem vettem volna meg, sőt még az astrára se cserélném el ha életvitelszerűen használni kellene
Látod arany fiam, te meg másokat illetsz jelzőkkel, az nem zavar, csak ha téged jellemeznek. Tőlem mehet a vérfasszopó gennyeszar stb stb itt helyben azonnal, ha az jobb neked... :)
Akkor ez legyen a mi"problémánk", hogy az 52 hétvégéből 45-öt minimum viszem valahová a gyereket amit szeret és élvez na a tengert még valóban nem látta persze nem biztos, hogy kiheveri 😂
sokan szeretnének olyan posványban élni mint ahogy mi élünk(gondolkodós) A gyerek megkap mindent ami az ésszerűség határain belül mozog(kezeit széttáró) Az igénytelenséget és a kisstílűséget ugyan minden alapot nélkülözve rám aggattátok már jó régen, közlöm egyik sem vagyok(kezeit széttáró) A gyerek meg nőjön fel a való világban (gondolkodós)
én csak áldozatot hozok a gyerekért. (kezeit széttáró) Én csak olyan helyre megyek ahová én magam nem akarnék menni /kevés kivétellel/ (kezeit széttáró) A strandtól egyenesen hányingerem van ha 20*- nem voltunk 20 féle strandon+ élővizi strandon idén és minden évben akkor egyszer sem. (kezeit széttáró) Játszóházban sem azért szoktam eltölteni 1 egész napot mert hu de qrvára élvezem, bobra sem azért nem ülök fel, hajókirándulni se azért viszem, mert megyünk vele valahová gyök kettővel meg sorolhatnám a végtelenségig mit csinálunk és hová viszem ahová semmi porcikám nem kívánkozik(kezeit széttáró) Ahová esetleg szívem szerint elmennék oda meg nem vihetek egy 7 éves gyereket mert még nem értékeli azt amit egy 47 éves felnőtt ember (kezeit széttáró) Szóval a te értékrended szerint csak az a jó apa aki elviszi az épen iskolás korú gyerekét a tengerhez ami nélkül mondjuk meglennék szintén egész életemben(gondolkodós)
Mindketten ugyanúgy nevelünk,csak a pipi nem hoz annyi áldozatot a gyerekéért,nem viszi oda ahova ő maga nem akar menni.Így a pipi fia is úgy fog vélekedni ahogy most te,nem érdekli a tenger(mert ugye jó élmény sincs ami köthető hozzá).
Nem vagy te szar apa, az biztos, csak igénytelen, kisstílű... Az a baj, hogy a gyerek is ezt a mintát látja, és egyenes útja lesz egy olyan élet felé, amiben a kiadható albérletek számolása a legfontosabb 😕
Ha szerencséd van (és neki is) akkor középsuli után (jobb lenne 8. után) elhúz otthonról, más városba, egyetemre, ott ragad, és csak piros betűs ünnepen megy haza 😁 Így kijutna a posványból - persze ehhez az kell, hogy értelmes legyen... ha csak átlagos, megxívta 😕
az hogy 5 ezer forintos szálló vagy 50 ezer kb mindegy lenne nekem is mert az 50 ezres is egy rakat szar..... szsogós jogginggal is elvagyok, de az a lófasz daciát én nem vettem volna meg, sőt még az astrára se cserélném el ha életvitelszerűen használni kellene
...mert ha megértenéd, máris nem lenne igaz az állításom 😅
Majd boyracer nikkel újra regel azt megmutatja 😅
Ha szerencséd van (és neki is) akkor középsuli után (jobb lenne 8. után) elhúz otthonról, más városba, egyetemre, ott ragad, és csak piros betűs ünnepen megy haza 😁 Így kijutna a posványból - persze ehhez az kell, hogy értelmes legyen... ha csak átlagos, megxívta 😕