Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt is elfogadom. És ahogy Pipi nevel, azt is. Az élményt viszont nem csak a tengernél szerez az ember. Legyen az gyerek, felnőtt. Engem pl abszolút nem érdekel a tenger. A hegyek, várak, kastélyok annál inkább. És így volt ez gyerek koromban is.
Elképzelhető, hogy vannak így ezzel mások is.
És vannak akik még ezt sem tudják megengedni maguknak, sajnos.
engem az ideg széjjel tépne a 3. nap után
Jövőre napos part félpanzióval egy 10napra szeretnénk menni.
Fiam szombaton viszem reptérre költözik a csajához Szófiába. Ketten maradunk nejemmel.
Ugyanmár,itt nem az értékrendről van szó,hanem az élményről.Én viszem a gyerekeimet a tengerhez élményfürdőbe édesvízi tavakhoz,szó sincs értékrendrl,élményekről szól,mindegyik más élményt ad a gyereknek.Én a balatonba is le vittem őket,pedig úgy vagyok vele mint a pipi a tengerrel,de én nem magamra gondolom hanem rájuk,ők szeretik.És így volt ez akkor is mikor még nem is látták,tudtam ha ott lesznek imádni fogják.
Úgy gondolom, Pipi aszerint neveli a gyereket, hogy az értékrendje rendbe legyen.
Ha az rendben van, akkor a balatont is tudja maximálisan értékelni. Viszont ha nincs, amit kétlek, akkor hiába viszi a tengerhez és akár óceánhoz. És hiába vesz neki 280e ft-os telefont.......
De ez legyen az ő dolga!!!
Értem,de a tengerhez nem viszed mert az neked nem neki,neked nem tetszik.Szóval a te felfogásod szerint a tengert 15évesen fogja tudni élvezni de a hazai pocsolyákba a hordod bőszen.Értem,illetve nem,nem értem a logikát.
Téged hányszor vittek el a szüleid? Tudom-tudom más világ volt(kezeit széttáró) Én utoljára 2006 ban jártam külföldön nyaralni egy nagyobb társasággal nem esek hasra a tengertől. Eltöltöttem 9 napot úgy, hogy bele se mentem a tengerbe nem motivál(fetrengős)
7 éves gyerekkel egész másként "nyaralunk" (kezeit széttáró) Nem az van, hogy elmegyünk 10 napra aztán egész évben sehova(kezeit széttáró) Eljárunk 4 napokra itthon. kb. 3-4 alkalommal egy évben. E mellett minden hétvégén megyünk valahova. Nyári jó időben nyilván strandra és élővizekhez. Az őszi téli hónapokban kirándulni hegyekbe, esetleg elmegyünk játszóházakba, meg van még csomó lehetőség ahová eljárunk lehetőleg mindig máshova. Olyan programokat kell összeállítanom ami egy 7 éves gyereket érdekel leköt és élvez(meghajlós) Majd ha 15 éves lesz a gyerek elmegyünk a tengerhez amit addigra már kellő mértékben tud értékelni és élvezni is. Mondjuk engem akkor sem fog érdekelni(kezeit széttáró) Hamarabb kimegyek addig egy family parkba osztrákékhoz. Most is mentünk volna az asszony leszavazta mind1 lett más(kezeit széttáró) Ne kezd el te is mint frílac, hogy szar apa vagyok (szemeit körbeforgató)
ezt szokták itt-ott hekknek árulni
https://www.vitalzone.hu/amp-p...
igazi szemét hal
Hát hogy elvinnéd a tengerhez.
Milyen értelembe is???
Mi lenne ha a fiadra is gondolnál nem csak magadra?
Nem is ér sokat az életed és nem érdemled meg, hogy tengerbe talpalj főleg sajátba. 😛
tengeri herkentyűk(gondolkodós) Na enélkül eltöltöttem közel 50 évet és a következőt is el tudom képzelni nélküle 😄
Az igazi magyarnak legalább 3, de inkább több tenger mosta a gombás talpát ezért bőrében, vérében, székletében benne van a tengeri állatok szeretete és ízének élvezése. 🤘
szerintem negyed se. Az az autópálya kb. üres. Azért tettek egy 25 km-es kitérőt mohácsig, budapest-pécshez mérten. Gondolom kellett a gyorsforgalmi út a haveri vágóhídhoz(gondolkodós)
A hekket bírjuk mert az igaziban nincs szálka sajnos a legtöbb halasnál, sütödénél a hekk utánzat mintáj ( mondjuk egy ideje nem a mintájt hanem egy hasonszőrű valami olyasmit lehet kapni mert a mintáj az oroszoktól jött ) nevű rémséget adják aminek sokal szárazabb a húsa és van szálka is.
15 év alatt faragtak 4 másodpercet(gondolkodós) Akkor bennem ettől több van(kezeit széttáró) asszem a bálnával 2:40 körül volt a legjobb(gondolkodós) Egy korszerű jó géppel folyamatos gyakorlás mellett 15 év alatt simán faragnék 20 másodpercet is 😅 Konklúzió:
5* jobb vagyok a legjobbnál is 😅
M6-on negyed annyi a forgalom mint a többin ,ez egy befolyásoló tényező lehet 🙂
ennyi(kezeit széttáró)
hát egy jó strandi a hekkel sem pisztráng sem lazac nem veszi fel a versenyt(kezeit széttáró) Az utóbbiakat legfeljebb úgy tudom megenni ha a hozzákapott citrommal szétlocsolom a halat az legalább elveszi azt a szar ízét (fetrengős)
meg hát úgy is oltották akkor mit számít egy dekk 😆
Kovács Bálint magyar motoros körrekordja a Hungaroringen: https://rd.hirkereso.hu/rd/413...
A hekk is nagyon finom. Lazacba meg a füstölt, egy kis kék sajttal, meg finom borral. Persze előtte kettő feles is dukál. :)
az igazi magyar ember nem buziskodik a tengeri biszbaszokkal
disznó-birka-marha
ha beteg akkor tyúkleves