A bolti nevelt lazac nekünk zsíros na meg a színét is szinezőktől kapja nem a tápláléktól, hozzánk jellemzően norvég és dán telepekről érkeznek, a szilvásváradi pisztráng jobban ízlik főleg ahogy ott az egyik helyen elkészítik.
Mert az egyik tűzoltó ezt mondta mikor kérdeztük miért van cigi a szájában miközben én oltottam a nálam és szomszédnál égő növényzetet, a kollégái a másik oldalt oltották, ott nem voltak otthon és jobban elharapódzott már. Kissé csodálkoztunk asszonnyal, de hát ő a szakember csak tudja. 😄
nem éri már meg kockáztatni meg nem is nagyon tudnak. Elsősorban azért,mert a bugyi bányából amikor rárakja a kanalat a platóra a kezelő, két kezét keresztbe rakja aszt mutatja,hogy ennyi, lehet menni a mérlegjegyért (kezeit széttáró) A kanál is mér. Pont akkora büntetést kap a bánya is ha a papucs megméri a fuvart. Nem a pálya csak a lényeg. 70-80 tonna széjelqrja az alsóbbrendű utakat is. (kezeit széttáró) Most meg lehet nézni a bugyikörnyéki sóderbányák utjait. egész járhatóak. 6-8 éve inkább mentem volna homokúton mint azokon. (gondolkodós)
Mondjuk pont a kavicsosok kerülik a pályát és biza azok még erősen kockáztatják a túlsúlyt na meg minimum két kártya játszik, a házunk előtt elég sok jár erre ha nem állnak kint a közteresek vagy rendőrök.
600 lovas szkániák nem arra lettek kitalálva, hogy az alföldön 2* es túlsúlyt vigyenek. Hanem arra, hogy a hegyvidéken felfelé is tudjanak menni(fetrengős) Nem kell mesélni, egyszer- kétszer elmentem billencsezni a haverral 70 tonna alatt nem nagyon jöttünk ki bányából(kezeit széttáró) Duna aszfalt elődjének a vakondnak hordtunk zúzott követ.
15 évig gabonás kamionnal jártam 8,5m-es póttal 2m belmagassággal , tudnék mesélni , ugyan csak elcsodálkoznál , es valóban azt gondolnád hogy ez csak mese ! 😇
nem azt mondtam, hogy nincs aki nem kockáztatja meg/ha tudja/ de nem az van mint rég aki billencs volt az 70 tonna alatt ki se jött a bányából. Mióta a bányát is büntetik mérik a kanalat is azért lényegesen visszaszorult ez a fajta trükközés. Pláne, hogy a büntit is hozzá igazították Mind a felrakó, mind a szállítmányozó részéről (kezeit széttáró)
? Ott mi a szar(fetrengős) Az m5-ön 2 nap alatt több autó megy mint az m6-on mióta elkészült 12-13 éve(fetrengős) Esélye sem volt tönkremenni(fetrengős) Járok néha az M6-on egyszerűen parádés(meghajlós) 6 telibe kedvenc helyszínem volt(meghajlós)
Arra rajottem, hogy bore hamar tulsul.