baszki visszavonom az előző kettő hozzászólásomat 😆 valamiért azt hittem pocsecs írta, már nagyon péntek van 😂
Mindenkitől elnézést kérek a félreértésért(meghajlós)
Megnyugszik?Engem itt semmi és senki nem tud felzaklatni.Ellenben veled,ugye?A tiltogatás sem éppen a nyugodtság jegyében születik.Én még soha senkit nem tíltottam.
Kilépsz a profilodból, kijelentkezel akkor olvashatod mintha nem lennél regisztrált tag. Ugye azt látod ami nem zárt totyik és csak a regisztrált tagok belépve olvashatják.
hát Ő az a fajta aki csak akkor nyugodt ha övé az utolsó szó(fetrengős) mind1 milyen hülyeséget ír 20-25 oda-vissza válasz után ha elfáradtál el kell engedni a téma szálát akkor megnyugszik, mert azt hitte Ő győzött, pedig csak az okos enged alapon ejti az ember a témát legyintve(vigyorgós) Frílac hasonló,mondjuk Ő egy kicsit másként hülye(kezeit széttáró)
mi az, hogy kilép és olvassa?
Mondjuk én mindig be vagyok jelentkezve, én pl. frílact nem látom, legfeljebb akkor, ha visszaelőzményezek valaki hozzászólásához aki neki válaszolt(kezeit széttáró) Szeretném már visszaikszelni valamit változott a modora jó irányba?
"Mond meg az ininek(engem nem lát)szoktunk szétvágni ilyeneket,majd gondolok rá aztán kiszedem"
Blődi üzeni(kezeit széttáró)
Egyébként a faxé tiltottad blődit? Ő jobb sorsra érdemes(meghajlós) ) Nem Ő a legfényesebb csillár a lámpaboltban de nem is rosszindulatú gyerek(kezeit széttáró)
Mindenkitől elnézést kérek a félreértésért(meghajlós)
Azért én még is kíváncsi lennék, hogy miért hagytad magad mögött az előző arcodat és jöttél vissza újként?
Mondjuk én mindig be vagyok jelentkezve, én pl. frílact nem látom, legfeljebb akkor, ha visszaelőzményezek valaki hozzászólásához aki neki válaszolt(kezeit széttáró) Szeretném már visszaikszelni valamit változott a modora jó irányba?
egész nagy a hülyetűrő képességem de a kelleténél jobban felzaklatott
a lelki béke meg fontos
ha nem zörögne elhiheted hogy egy 500 forintos tolózárat teszek fel az 5000 forintos zár helyett
Blődi üzeni(kezeit széttáró)
Egyébként a faxé tiltottad blődit? Ő jobb sorsra érdemes(meghajlós) ) Nem Ő a legfényesebb csillár a lámpaboltban de nem is rosszindulatú gyerek(kezeit széttáró)