Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma mentünk volna páran de ganyé az idő...
Meg a pálesz is nyilván! Ami azért elég derék pohár, ennyit még akkor sem iszom meg ha utána motorozni megyek.
U

Z

I

E

!

:)
Szerintem ez a Magic normálisabb mint a régi Pocses volt 😁
Ez innen nem látszik a sörös doboz mögött ami van az meg inkább kuta mint cike 😆
A rántott sajt is házi, meg a fűszeres cíke is. :)
Mit gondoltok estig befagy a duna? Lehet esik annyi jégeső(gondolkodós)
Na végre(meghajlós) ez már hiányzott(meghajlós) Bár az ujjá születésed alkalmából rakhattál volna fel valami ütőssebet, mint egy famili frosztos mélyhűtött gyors kaját (fetrengős)
Igen Sanya! :D
Meghívott? 😜
Mert az. :)
Ma sztem csak István király tartja... 😅 Te, ez a konyha, pohár, Staropramen nagyon Pocses 😁
Pistáknak boldog névnapot már aki ma tartja. :)
megfogtam(meghalós) Megsütötte a kezem a kábel(kezeit széttáró) Majdnem ráolvadt a dobra 😆 De azt szépen kihűlt azóta semmi baja(meghajlós) tulajdonképen ott lettem rá figyelmes amikor égett gumiszagot kezdtem érezni 😅
Pedig inkább meg kellett volna fognia....
attól baszki hogy nem volt szabadon legalább az egyik vége
Tipikus... Ezért van nálunk 0 tolerancia.
Szerintem Te adtad át.......a meleget, van ilyen......delej miatt biztos nem mert akkor még nem volt napelemed. 🤔
azt mondjátok már meg az én kábelem mitől melegedett fel. Több mint 1 éve nem alszom nyugodtan mert 6-an 6 félét mondtok, hát hogy tudom meg az igazságot? 😆
Hosszú lenne a sztori megpróbálom röviden leírni. Nos amikor a kikötőbe kerültem 2014-ben beszélgettünk a kikötőgondnokkal. Rákérdeztem arra is, hogy mi van a cefrézéssel, mert hát csónak ide vagy oda mégis csak szabadidő és peca(kezeit széttáró) Azt mondta ez nem szokott gond lenni nem köcsögösködnek a rendőrök, tudják, hogy miről szól ez(kezeit széttáró) Azt mondta néhány egyszerű játékszabályt be kell tartani azt nem baszogat senki. A horgászengedély legyen meg, ne horgásszak több bottal a megengedettnél, ne jaszkarizzak a csónakkal. Ittas lehetek, de azért ne úgy, hogy kiesek belőle. Ha ezek mennek a kutya nem fog hozzám szólni szesz nélkül még nem ült hajóba senki náluk 😅 Valóban így volt. Egyszer amikor a sólyapálya mellett készítettem fel a szezonra a hajót, aznap legalább 30 hajót eresztettek be a vízbe. Olyat se láttam aki nem 1 jéger sör után hajózott volna ki a nyílt vízre(fetrengős) Nyilván én sem voltam kivétel őrizni akartam én is a hagyományokat 😆 Ment is ez így évekig, néhány sörrel a gyomrában elhajókázgatott az ember(meghajlós) Aztán az 1-ik évben lett egymás után vagy 3 halálos baleset motorcsónakkal. Mind tök részeg volt. Volt aki a kiskörei nádnál 100-al repült ki a partra(fejét fogó) Példa nem volt még erre. Na onnantól üldözötté váltunk. Én későn kaptam az infót beleestem az ellenőrzésbe. Azon a héten több mint 40 engedélyt vontak be(kezeit széttáró)
Fasza, marhán megérte bakker.
2 sört
Majd gyakorolni kell 😂 😂
Amikor ugrott a vizi jogsid ittas vezetésért akkor mit ittál?