Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk meg is látszik rajtad 😆
Mi baj a linux-al? mert sztem semmi - ha nem jáccol. Nekem 10 éve az van a gépemen, kb. 2 éve ugyanaz, mert itt fél évente lépnek a verziók, kb. 2 évente van nagyobb verzió ugrás.
Annyiban más, mint a W10, hogy gyorsabb, és sosem száll el, valamint a vírussal gecizés kb. ismeretlen fogalom 😁 Egyébként ha jó a gép, a W10 is elég megbízhatóan megy.
én utálom mint a szart a 10est
asszony laptopján is az van és 4-5 naponta kikapcsolja a wifit, uténa be sem lehet kapcsolni csak úgy ha a win hálózati doktor megállapítja hogy ki van kapcsolva ha ekkor bekapcsolom és újraindítom működik
ha csak simán bekapcsolom nem történi semmi ha újraindítom ha nem
w7 nekem meg már csak cd-n van cd meg más sehol sincs, torrent megint beszopatott, linuxal lusta vagyok kínlódni( egyszer teszteltem de nem volt rajta az igazi)
szóval csak szépen csendben utálom a w10est
amúgy lenne most egy másik gép is eladó, csak az kb 10x annyi lenne mint a másk volt, nem fért bele a 6 számjegyű összegbe amikor vettük
🤣
Most raktam az öreg gépedre winfos10-et mert unokáim vernyognak az újabb játékokért...
1x kell venni, de akkor a legnagyobbat 😂
De azért vagy akkora mint egy hegyomlás. A tököm vesz állandóan új motoros ruhát, hogy beleférjek. :)
én mindig is irigyeltem azokat akik beérik annyi kajával mint egy hasfájós csivava
pl nekem egy adag palacsinta az 1 kiló liszt meg 20 tojás, igaz ez nem egy evés mert eszek belőle 3x
egy rendes ebéd az 2 kiló rántotthús ebből 1 szeletet eszik az asszony 1-2 szeletet meg a gyerek
ha ettől kevesebbet kell enni az büntetés, inkább nem eszek semmit mint keveset
Az agyad helyén van koksz tokatündér.
koksz (gondolkodós)
Hát így hó végén... :)
Valami pedig lehet benne, mert jobban fogy mint a pia 😀
Elég sovány ez a girosz 😆
túrópalcsihoz?
Én sütök ki zsírszalonnát azt van itthon saját zsír azzal főzünk, na meg nyomába sem ér egyik vaj sem. Étolajat nem használunk, ha kell akkor extra b@szatlan olivát. :)
én ma rákívántam a sült szalonnára, reggel ettem de még mindig nem vagyok éhes, azért a zsír nem téveszt, nem vizezett csirkemell ami kiszalad az emberből 2 óra alatt
taktikai készletet nem pazarlunk, csomó boltban van ingyenes szórólap
Köszi! Meg budipapírt is! :)
ekkora a szegénység? 😂
küldjek lisztet?
A minap nem ezt írtad, ne keverj... :)
szerintem meg pont ugyanaz mind2 😆
Itt még jó az idő 😁
Engem már elvert ma az eső, útközben ki is cseréltem az első kereket sítalpra inkább