Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen erős vagy(gondolkodós)
Hát persze.
vered az 1 éves gyereked? (hüledezős)
el ne herdáld(ujjával nemet mutató) Mindig akad valami ház körüli teendő amit az alkalmi segítőknek honorálni kell(kezeit széttáró)
Nem gyenge
Ami késik, nem marad el :) Személyesen amugy se lenne ekkora nagy arca, na meg bátorsága.
KTM, motorproblémák nélkül
Lehet, nem véletlen a cavinton. 🙃
Ja,elég rosszul emlékszel .Szó nem volt gyerek verésről.
Odaadom ingyé valami alkesznek, a többi is így fogyott el és ezzel örök barátokat szereztem, de legalábbis annyi időre biztos míg el nem fogyott. 😄
ami egyszer megégett azt ki kell önteni a ganéra, semmi sem veszi el az ízét
szomszéd égette egyszer oda a szilvát, rádobták a törkölyre, ugyanolyan szar maradt
tettem bele narancshéj szegfűszeg meg egyéb erős ízeket de akkor is megvolt az az szar égett íz
szóval öntsd ki nyugottam a picsába 😁
Van vagy 7l megégett szilvám, örököltük, de a legvadabb alkeszokomkívül senki nem bírja az ízét, állítólag átfőzve jobb lehet, de annyira nem megyek bele, akkor most ráfanyalodok mert gyógyszerrel mindegy az. 😃
minimum fél liter pálinkával kell bevenni mert az növeli a hatásosságát
Én sajnos igen fogy is a cavinton, de az mintha rémlene, hogy vered a gyerekeidet persze lehet rosszul emlékszem, megyek is beveszek megint egy levéllel. 🤔 🙃
Az a helyzet hogy én nem felejtek.Emlékszem milyen jelzőket használt az akkor egy éves lányomra,számomra ő nem ember,leginkább egy féreghez hasonlítanám.A kurva anyázása mellett még csak el tudnék menni,bár azért az is sok mindent elárul,de ez mellett nem.Mo ndtam neki akkor is ha ezt személyesen mondja akkor a nyakán térdelnék .
mit basztatjátok már lacát? Nem rossz fószer Ő (meghajlós) a kovidos dolgot egy kicsit túltolta "családi hivatalból" de ezen felül jó forma(meghajlós)
Van a youtubon most ez a szaki ellenőr, ott is okos a hozzászólásokban.
Hat,remelem kitiltott a bótbol.
Csak egy bútorboltost, mert hülyeségeket kérdezett. 😆
✌️
Én tudom 😉
Nem tudom hogy néz ki,én még nem láttam,én csak a nagypofát érzékelem.De igen sejthető hogy aki itt egy fórumon így kurva anyázik az a valóságban csak egy pondró akit elnyomnak .
8 kerbe tudok olyan utcákat amelyikbe szó szoros értelembe 2-3 éve nem járt parkolóőr 😁
Okát csak találgatni lehet 😂 😂 😂
megverni nincs értelme....
sőt még elásni sem, mert úgyis lesz másik
a 80 as évektől már látható volt hogy a pesti közlekedéssel-parkolással baj lesz de semkinnem tettcsemmi érdemlegeset
amikor egy 30 lakásos tömbhöz 15-20 parkolóhely van csak akkor ott előbb utóbb baj lesz
de pl unokatesóméknál 12 lakásra van 3 parkolóhely.....