Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ö a virtuális világban nött fel, azt hiszi mindenkivel lehet szájaskodni büntetlenül. Mi még az utcán nevelkedtünk a valovilágban, ahol egy kurvaanyázás elég komoly következményekkel járt. De gondolom élöben ugyis viselkeik, mint ahogyan kinéz, nincs nagy pofája.
Ekkor pofával szerintem párszor már megtörtént.
Mig jol pofán nem basszák...de ami késik, nem mulik.
Ő csak egy szájkaratés.
Namost,te akkor ott megverted? 🤔
teljesen fasza az a kártya
nincs benne hiba
Szerintem meg kéne verni minden ilyen alkalommal egy mikulás csomag osztogatót, aztán leszoknának róla 😂

Nekem egyszer úgy tette rá a mikulás csomagot hogy átmentem az automatához az utca túloldalára. Előttem baszakodott egy fószer kb. 3 percet, mire visszaértem rajta volt, és már csak a köcsög hátát láttam mert lesből támadott aztán menekült. Utána mentem és kérdőre vontam, csak mentegetőzött a buzi, hogy ő nem tehet semmit ez a szabály meg minden.
Mindezt úgy hogy konkrétan valami rejtek helyről rohanhatott elő, hogy előbb odaérjen mint én, mert az utca üres volt amikor kiszálltam a kocsiból. Akkoriban többekkel megcsinálták, mert valamelyik standupos is megénekelte.

Meg olyat is csinálták, hogy lezárták a meglévő parklóhelyeket, szembe vele meg felfestetek. Én önfeledten odaálltam, ja csak kiderült, valami eldugott táblán, az utca elején, amit a mellékutcából befordulva nem lehet látni, ki volt írva hogy csak önkormányzati dolgozóknak. Véletlenül sem a parkolóhelyen volt ez kiírva. Mindezt hétvégén, tehát nem hivatali időben.
Az nem számít, simán lehet hivatkozni hogy rokkanttal voltál csak ugye nem valós az a kártya amit Ini használ, hiába hiszi hogy igen 😆
Ahogy mondtam régebben arra azért ne hivatkozz, hacsak nem hiányzik egy lábad legalább.
nagyon hideg, nincs fagyi 😁
nekem volt olyan a petőfin, hogy bedobálgatom az aprót az automatába kiadja a cetlit, berakom a szélvédő mögé asztán megyek a dolgomra. Kb. 20 percig lehettem távol rajta lógott a mikuláscsomag (gondolkodós) Mondom mija f.sz(hüledezős) Nézegetem hát még bőven volt rajta idő és nem is értettem miért büntetnek meg. Bemegyek a piachoz, mert ott van a központjuk viszem a mikuláscsomagot meg a parkolócédulát. Ott vitatkozok velük, hogy mondják már meg miért büntettek meg 8000 ft-ra hozzáteszem ez kb. 10 éve volt.(óranézegetős) Aztán kiderült, mivel a forgalmimban is N1 kategória szerepel az a pöcs kis furgon teherautónak számít(fejét fogó) Tarifaváltó gombot kellett volna nyomnom és kb. a dupla díjat fizetni egy személyautó méretű furgonra.(tapsolós) Hozzáteszem voltam már egy csomó megyeszékhelyen és a teherautó kattegória az mind a 3500 felettire vonatkozik. Még a masterra sem kellett soha sehol teherautó jegyet venni pedig az tényleg elfoglal 2 személyautó helyét(gondolkodós) Aztán kitértünk a jóhiszeműségre(kezeit széttáró) Mondom lehet, hogy nem volt információm, hogy egy személyautó méretű autóra teherautó jegyet kellett volna vennem viszont pont akkora büntetést kaptam mint ha semmit sem vettem volna az autóra(KEZEIT SZÉTTÁRÓ) Mondom itt van az érvényes jegy volt vagy 300 Ft /akkor/ ha már meg akarnak büntetni vegyék figyelembe, hogy a szándék konkrétan megvolt a fizetésre hisz van jegyem még ha nem is arra a kategóriára váltottam amit Ők kigondoltak. Erre csak annyi volt a válasz, hogy el kellett volna olvasnom azt a regényt ami az automata oldalán van felírva és, hogy ha valamit nem tudok az nem mentesít alóla(kezeit széttáró) Na mind1 megreklamáltam írásban a központnak, szkennelgettem a büntetést meg a jegyet amit váltottam leírtam oda is,hogy nem fair. Büntessenek meg de adjanak egy csökkentet büntetést mert nem bliccelő vagyok csak esetleg nem voltam tisztába azzal, hogy magyarországon Kecskemét egyedüli városként teherautó kategóriába tartozik parkolási szempontból egy személyautó méretű furgon(kezeit széttáró) persze egy sablon szöveggel leráztak nekem már nem volt kedvem baszakodni békéltető testülettel vagy milyen jogorvoslat volt még, mert az én időm többet ér ennél a szarakodásnál, meg 8 ezer ft-nál mondjuk ami most kb. egy 20-ast érhetett (kezeit széttáró) 10 év óta az a kicsinyes bosszúm, ha van olyan parkoló hely ahol szabad egymás mellett 2-ő azt mind a kettőt elfoglalom ha már úgy is dupla pénzt fizettetnek ki akkor jár a dupla parkoló is(sípot fújó)
belvárosban szoktak ilyenekkel szórakozni én batthyányi utcát mondanák(kezeit széttáró) 28 a vége az tuti 😆
írtunk nekik email, de szarnak rá
nem a 2500 ft hanem az eljárás a bosszantó
meg az hogy kozmetikázni kellett a csekket 5 percig hogy be tudjuk fizetni 😬
Nem tudom, hogy kecsón kiadják-e a képet bár ettől még lehet, hogy úgy fotózta, hogy a rokikártya ne látszódjon.
Ma osztrák gyorshajtásról kaptunk, autópályán 80 helyett 17-tel gyorsabban mentem.......elvileg mert hát simán kinéz kamunak hisz se fénykép elérhetőség se semmi, öcsémék párizsban voltak pár napot májusban és eddig 3-at kaptak és vazz, 70 helyett 78-79-79-ekről jöttek a papírok és ez eléggé gyanús persze fellebbezésnek helye nincs legfeljebb megnevezhetem ha más vezette.
Szerintem te tudod hogy hol voltál. Vagy ez valami kvíz?
ez csak a tölcsérre elég, azon belül
pontosan....
kecskemét (kezeit széttáró) Hány gombócost fizetsz?
Csoki legyen benne(meghajlós)
Eh, a buzik még arra sem voltak képesek, hogy sorkizártban írjanak?
nem valós mert mozgáskorlátozott kártya kint volt, de ennek a kibaszott parkoló maffiának még egy telefonszáma sincs az értesítőn feltüntetve
Ez kb. úgy néz ki, mint a postás értesítője... 😁
Ettől még a büntetés az valós, fizess mert halmozódik csak.
én is geci rondán írok, de nyomtatott nagybetűvel teljesen olvasható
ez valami fogyatékos lehet, vagy direkt szopatja az embert
Nagyon komoly, és van munkája a primitív szarzsáknak. :D