Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem az mppt résznek 450 a voc
120v alatt el sem indul
szóval jó esélkyel pwm lesz ez gondolom 10 ezer alatti összeg volt
PWM

http://www.jyinverter.com/uplo...
2. oldal, Product Overview, 9. pont
Nem birok rajonni,ez a cucc most PWM vagy MPPT.
Mer nezrm a microsilvert es aszongya a pwm 18 v ig jo,erre meg 40v open circuit van irva. 🤔q
tárcsa olcsó és fasza
a 40-es kis tárcsa családnak mindentől jobb
pl tarja meg ilyenek
csirkeszárnyra nem az igszi mert nem sok fér el benne ahogy sül úgy lehet enni akár egy embernek is 😁
Az Auchanban is volt egész olcsón, még a márka is stimmelt. Gondolkodtam hogy veszek, csak hogy bosszantsam, de hova tennék egy újabb felesleges kacatot amikor simán megsütöm GÁZON...amire nekik már nem telik 😝
ki tudja
ha erősen nyal a befogadó országban akkor elfogadják
bár akkor se veszik emberszámba
Csak azt tudnam mert kell hasraesni egy ilyentol?A metroban siman meg lehet venni,húsféléert meg ugyis nemetbe jar mert ott olcsobb 75 centel,ő meg sajat bevallasa alapjan megkergezi a kutyat ennyiert. 🤔
Az ilyeneket sehol nem szeretik, minden ország népe ki fogja vetni magábol.
Ami számára lényeg, hogy nem szereti ő sem a saját nemzetét, ezért jár ide, hogy leköpjön minket. Gusztustalan az ilyen lény.
Nagyon oroszos a csávo akkor
Rasputyin is az ő nickje lehet, márha van még...
Valamelyik nap még láttam irni gorbacsovot
"eristos"
Na az öreg szintén magyarokat köpködő (gorbacsov) is lépett, nincs már itt, eristot nickje még él.
Remelem nem.
Nem sokáig, majd haza eszi a fene akkor
OKJ-s
Van még mit zabálnotok, labancfattyú magyart gyűlölő gennyember! ;-)
Megint rohadt okos.
Ez igy igaz.
A szoptató. 😂
értem én, hogy társasház oszt sz.rik mindenki a közösre, de nem kellene áthúzni a kerítés alját akropentával? Ha már csak az egyik ott lakó segít max 1 óra 2 sör mellett(gondolkozós)
😂
#csakakszén! DD 😁 #drágaafém #olcsócserépgrill
Tényleg szar lehet a helyzet, ha már szénen kell főznötök, nem futja gáztűzhelyre sem 😂