Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az akku magától nem gyullad fel, akkor felégne minden laptop minden telefon meg minden egyéb amiben lítium ion akku van
ezernyi barkácsgép van mindenfelé és egyik se gyullad ki, pedig ütik verik őket
Igen. Úgy hívják fecskendő és víz.
Ez jó válasz ha személyeskedéssel akarjuk elütni az érdemi választ.
A legtöbb tgk tűz szerintem a fék és utána az elektromos szerelési hibák miatt lehet. Persze nyilván más miatt is, de lényegében nem gyártási vagy tervezési hibák miatt a villanynál is csak akkor van gond ha ez jellemzően ezek miatt van vagy magából at akksik megoldása miatt.
Értő olvasás?

"Buck cáfolta azt is, hogy felhívtak volna bármilyen forródrótot. Mint elmondta, van a Teslának egy kifejezetten a mentőegységek részére készített útmutatása – ezt követték."

Jó bulvár firkász lennél, oda minek az 😂
biztos mindenki a saját portékáját védi
amúgy leginkább azon volt a hangsúly hogy egy önvezető kocsi ütközött ami kiégett és meg is haltak páran
és nem is vették meg az önvezető funkciót.......
Nem feltétlen irányított dolog. Csak simán az emberek erre kattintanak, mert nem ismerik, mert önmaguk félelmeinek igazolását látják, holott a cikk szerzője, pont annyira tudatlan mint ők.
A kattintás meg nagy úr, mert abból van a pénz, tehát had menjen, nem számít mekkora marhaságokat ír le.

Van egy újságíró ismerős, mondta hogy az egyik média iskolát azért hagyta ott, mert pontosan ezeket a gerinctelen médiasprosti trükköket erőltették. Ugyanis egy igényes cikket megírni, aminek a szerző utána jár a forrásoknak, ellenőrzi, ügyel a szakszerűségre, hatalmas munka, és arra nem is kattintanak annyian, ezért egyre ritkább.
Ja, hogy musk-ot is felhívták? Akkor nyilván köze sincs a "tűzoltóparancsnokhoz" és egy pennyvel sem támogatja a jóembert és az épp aktuális egységet. 😄 Mondjul ebben ha megnyilvánul a két helyi tűzoltó nekik jobban hinnék. Továbbra is mondom, hogy szívesen vennék delejriksát ha használhatóbb lenne általános használatra na meg nyilván az ára elfogadhatóbb.
Na meg mennyi 400-as Ikarus autóbusz pár éve.
szerintem még nem hiszen nagyon kevés az ilyen kocsi
szerintem előbb utóbb biztos lesz
amúgymeg a feszítővágó az ő kedvencük azt használják csak
még mindig nem értem mi a probléma, kb egy éve az 53ason egy kamion égett szarrá még a tvben se volt benne
https://halasinfo.hu/kiegett-e...
A hatásvadász cikkek nem az igazságot mutatják be.
Kb. mint a "Moszkvában Volgákat osztogatnak" történet.

Viszont te jól manipulálható vagy minimális tény tartalommal és sok érzelmekre ható jelzős szerkezettel, meg szerző által leírt véleménnyel.
havernak a ktm lc4 égett porrá pár éve egy ütközés után
szóval az lc4 is egy rakás fos konstrukció, mert ugye csak elégett
egy időben a gázos autókat fikázták hogy milyen kibaszott veszélyes a gáz, most a villany az új és most az a veszélyes
ezek mind irányított dolgok, az a szerepük hogy a megfelelő reakciót váltsa ki az emberből
szerintem kamion több kigyullad mint villanyos kocsi csak az nem hír
ha kamion akkor román "horror" karaván, nem számít hogy többezer km levezetett, de a nevesincs szakértő azt mondja a tévében hogy ez nagyon veszélyes mindenki veszélyben volt aki 20km körön belül volt, és elhiszi a nép
Szerinted egy átlagos magyar (legyen mondjuk vidéki) tűzoltó állomás rendelkezik specifikusan ilyen tüzek oltásához szükséges eszközökkel?
Erős csúsztatások és feltételezhető hazugságok.
Olvasd el amit linkeltem, ami a tényleges tűzoltó nyilatkozata egy hasonló klickbait esetnél.
Bulvármédia bármit odahazudik ha az jobban hangzik. A 17000liter vízről, meg 4 órás heroikus küzdelemről. Nektek már csak sápítozni kell hogy "hát igen a villanyautók milyen veszélyesek"
Az hogy közben 11* több belsőégésű gyullad ki akár az Auchan parkolóban állva is, az meg kit izgat, az mindennapos eset.
Hatásvadász az igaz....., de igazak vagy sem? A populizmussal is csak annak van baja akit zavar ha az az igazságot szajkózza.
Nyomathatod, engem érdekel. 😆
Én végig olvastam. Benne volt az összes hatásvadász fordulat, amit ilyenkor fel szoktak hozni. 😆

https://villanyautosok.hu/2021...
Vízzel kell oltani az akku tüzet. Pontosabban hűteni jó sokáig, bár ha volt rá mód, akkor Ini módszere a legjobb. Ott kell hagyni, izolálva, aztán majd kialszik magától.
Az én anyósom nagyon jól főz, csak 5-10 évente van rá lehetőségem kóstolni. Na mindegy is.
Az én összes anyósom és sajnos anyám is igen szarul főztek, ilyen versenyben alapból bukó vagyok. 😁
Azért végig kellett volna csak úgy mint az általános alsóban a tankönyveket, nem akarlak degradálni ( megteszed azt magadtól), de ha végigolvasod akkor látod, hogy egy halom porsche is kigyulladt nemrég egy hajón ami akkor aludt csak ki mikor elsüllyedt.
Én eddig abban a hitben voltam, hogy egy 15 év körüli dízel A6-os Audi-ja van.....
Tudtad és mondtad.
Korrupt tűzoltó? Feketén olt be nem jelentett tüzeket? 🤔 😁