Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki téged úgy vérig sértene, hogy azt mondaná, hogy az ő autójában jobb az ülés mint a tiedben és még csak azt sem tudnád mivel kell versenyezned mert az ellenfél "jobb ülése" nem tudható milyen autóból származó neked az,hogy esne???? 😂
hát a b5 ért már lebaszott,hogy az nem közös nyomócsöves, ebből arra következtetek, hogy akkor nem az 5. Mondjuk akkor kezdték szerintem kihozni a pdtdi-ket de neki meg cr van elmondása alapján.(kezeit széttáró) Én már arra gondolok, hogy idén gurította ki a szalonból csak titkolja, hogy korrupt tűzoltó(kezeit széttáró)
úgy kell hagyni és magától kialszik
amúgy azt tuti valaki megpiszkálta, mert magától nem gyullad ki
csak akkor tud meggyulladni ha fizikai sérülés éri, vagy túl van töltve
Pipinek mániája az okoskodás meg a saját szegényes meglátásainak eröltetése 😆
Ilyenen huzakodni...

Nyugodtan vége lehet a világnak.
És most milyen van? Meg mióta? de ne azt mondd, hogy B4, B5 meg faxom, mert azt csak a fanok tudják, mit jelent... milyen típus, milyen évjárat?
Ezt kérdeztem már előbb is, titok?
lassan én már azt sem hiszem el, hogy neked életedbe volt akármilyen autód is JOBB ÜLÉS úr! 😂
de(kezeit széttáró) ennyire szar a helyzet(kezeit széttáró)
azért a helyzet nem ennyire szar
gondolom a tiédben is 3-400 ezerrel több volt mint az órában
400 ezerig nem hiszem hogy a kb 2010ig gyártottaknak sok gondja lenne
persze a fekete gázolaj, a lánpáknál versenyzőst játszunk meg az ilyen dolgok csökkentik a megbízhatóságot
pl nekünk ami volt a4 benne volt egy föld-hold távolság és hibátlan volt az 1.6 benzin
Nekem b4em volt 11évig,230at raktam bele, talpas csere volt meg kerékcsapágy, ja meg egy intercooler cső, 11év alatt.
Azt csak hiszed. Azért mert neked vokt egy előkamrás betegágy b3-asod, kollégámnak van egy b3-asa, 20 éve van nála, ráadásul automata, most jár 700nál. A váltón volt javítás, más semmi extra javítás, meg a kopók cseréje.
hidd el komolyabb belenyúlások nélkül ezek nem mennek el ennyit(kezeit széttáró) Nekem a tárcsás adagolós tdi volt 3-as. Nem volt két összefüggő olyan hét,hogy valami ne szart volna be rajta 😅 Olyan meg, hogy minden egyszerre jól működjön rajta na olyan sosem volt(fejét fogó)
Soha nem tagadtam hogy passatom van.
ez egy idióta
😗
a passat eleve nem lehet jó
mert
ami még jó volt mind idős, az új meg alapból szarabb
persze tuti van néhány ami nemdohányzó orvos házaspár garázsban tartott svájci pap tesvéréé volt
de ez ritka....
inkább 4-600 ezres futásokkal lehet ezekhez hozzájutni
🤣
Ez most a kikéred magadnak"Mi?" vagy csak hülyébb vagy a szokásostól(gondolkodós)
Hány éves az a szar amit magasztalsz azt kérdezi bazdmeg(kezeit széttáró)
De jobb lenne, ha feltenné róla egy képet KAPACITÁS ÚR 😂 Szeretném a sötétkék színét is fikázni (fetrengős)
de hát abba semmilyen fityfene sincsen 😅
28, még a 4-es kasztni lehet nem mer fotót rakni a köcsög(vigyorgós)
Pedig ott van az OT rendszámozás előszobájába inkább büszkének kellene lennie 😂
azt sem említetted, hogy mind ez mennyibe került 😂
Jó 23-ára kaptam időpontot a 40 ezres szervízre(óranézegetős) én sem leszek boldog az tuti de szerencsére van banánra is 😆
akkor hányas ez a passzát ez a 28 éves?
mert,hogy nekem volt 3 as passzátom sok évig egy szar volt de szar volt a 4-es is és utána az összes többi 😂
kb minden alkalommal(kezeit széttáró) 😅
Szerintem az autód korára gondol.