Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te és bogyó kezdtétek itt a témát, az egyikben nincs állítható deréktámasz a másikban ugyan van, de szar. Ez a tiéd, ugye bár. Szóval csak annyi a lényeg hogy 2020 körüli autókról beszélünk. Miközben a több éves autókat elószeretettel fikázzátok. Ennyi a lényege. Irigység, mire kéne? Olyan autóra ami korban ugye jobb, de minden másban elmarad. Hidd el nincs irigység, nem szokásom.
Esetleg a mókusok elé. 😆
Mondod te aki az udvarra sem jár ki, de kezd el ezt terjeszteni a mi falumk főterén és hamar a desznyók elé vetnek. 😄
ja rájöttek az autógyártók(gondolkodós) és most minden erejükkel azon dolgoznak, hogy minél kevesebb autót kelljen nekik eladni 😂
pl. neked meg bogyónak halál felesleges az autó(gondolkodós)
az a baj blődikém, hogy nem tudjuk miről beszélsz(kezeit széttáró) Baszki itt vagánykodsz, a nem tudjuk, hogy milyen és hány éves autód ülésével, ami a mi két újonnan vett, hozzávetőleg még újszerű autónknál is 2* jobb. 😂 De tudod mit? Én elhiszem neked(meghajlós) Ez már olyan szintű dedó, inkább nem megyek bele 😆Igazad van 😊 Tulajdon képen nem tudom, hogy jön ez ide(gondolkodós) Eddig felváltva egymást überelve szidtátok azt az autót amit a feleségemnek vettem(gondolkodós) Én úgy gondolom sokadjára leírtam nekem miért éri, meg, mire való az az autó és mi a felhasználása, de nem, (ujjával nemet mutató) ti tovább mantráztátok a saját hülyeségetek(gondolkodós) Én ezt be tudom szimpla írigységnek és pont leszarom(kezeit széttáró) 😆 Az, hogy a konszern furgonom ülése, hogy jön ide az rejtély(gondolkodós) Mintha csak ülésből állna 1 autó(fetrengős) 170 cm-mel nekem a 4 ütemű trabant ülése is tökéletesen kényelmes volt 😂 Bár mindenkinek van valami vesszőparipája( gondolkodós) neked az ülés, bogyónak meg a vezetési élmény(kacagós) Bár 25 éve amikor volt a családban 1 ilyen 4 ütemű trabi 12 másodpercnél már az is többet tudott mint bogyó turbós kliója 😂
Így jártál. 😆
én azt látom hogy rájöttek hogy nem kell mindenkinek autó, és helyeslem is
szerintem az autó tulajok 2/3 része egy minimális kis kényelmetlenség mellett meglenne állandó kocsi nélkül
de ehhez ki kellene alakítani egy épeszű bérautó rendszert
ami városban simán kivitelezhető, igazándoból falusi szinten lenne evvel nagyobb gond
ennek 😂
Tobb kell,sokkal. 🙄
Jóvan, legyél boldog, kapsz egy fém százast rá 😂
https://www.opel.hu/autok/cors...
Ki beszél 25éves passatról? Ez honnan jött egyáltalán? Nem, a te új autódra és a bogyó új autójára gondoltam hogy ennél a két autónak együttvéve az ülését is többet tud a passat ülés. És ez csk egy ülés.
És te ennek örülsz? Hát jó, fizesd ki a tükrödre a passat árát.
jó pár éve volt amikor az autógyártók elkezdték a villanyos autókat gyártani(dízelbotrány után) akkor mondta egy autótervező mérnök motoros ismerős hogy a gyártók emelik a kocsik árát hogy legyen pénz a villanyos fejlesztésre
szerintem rájöttek hogy emelt áron is viszik a kocsikat aztán nem hagyták abba 😂
mesélt sok csodálatos történetet a motorokról(audinál dolgozott) ha jön a villany ha nem a belsőégésű motoroknak amúgy is vége lesz, főleg ha még kitalálnak valami újabb euro x besorolásokat
akkor meg mit csodálkozol, hogy 1 lónál drágább volt(fetrengős)
nekem is volt tourist 2ütemű de már a padlóváltós ám(fetrengős) Hát végsebességben meg fogyasztásban többet tudott 😅
, nem elég,hogy kommunista buzi még mazoista is 😅
mondjuk a motor 17 szeres szorzó autóhoz képest. balesete bármelyikünknek lehet azért még is utalok az arányokra mert, hát más nem nagyon lehet egy kiindulási alap(gondolkodós)
vagy most keverem na(gondolkodós) a bogyó autójáról és a feleségem autójáról van szó? mert,hogy az enyém is nagyjából új így nem nagyon tudom hová tenni, hogy egy 25 éves pasztának minél jobb az ülése(kezeit zséttáró)
te honnan a náthás faxomból tudod,hogy az én autómba milyen az ülés? talán ha kívülről láttál ilyen autót. Minden esetre figyelnem kell rá, mert ha lebaszom róla véletlen a visszapillantót kifizethetem érte a passzátod árát 😂
ja(gondolkodós) orrom alá dörgöltétek már ezt a cikket jó néhányszor fél év alatt nos az összes ekkora méretű autó sem szerepel jobban az új pontozási rendszerben(kezeit széttáró)
Hat,ha fizeted siman,kiveve a leaf es a mitsu.
Ecorsat akarok,a te penzeden. 🤔
hát nekem nem szörnyű(kezeit széttáró) Asszonynak vettem az szereti én meg élvezem a hasznát és mindenki boldog 😂
Néha vezetem és qrva jó 😅 Ha megyünk holnap strandolni elkunyizom 120 km. (sípot fújó)
20 ló