Tehát 0.00001%-ról pár év alatt felment 10%. Azért ez olyan piaci bővülés amire 100 éve nem volt példa.
Hogyne lenne fejlődési tartalék a lítiumos technikában. Dupla kapacitás simán benne van, és a kémiát még csak módosítani sem kell ehhez.
Dupla kapacitással pedig már nem csak az autók, hanem a repülők is akkusak lesznek.
Őszintén szólva őt az asztmába is nehezen képzelem el(fetrengős)
A dákó egy szuzuki szvitty méret a vasalósra gondoltam,mert,hogy olyan is volt.(kezeit széttáró) a i3-as amit meg mindenki magasztal nos az egy arasszal volt hosszabb a parkolóba mellette állt a dákó(kezeit széttáró)
Igen. 😆
Bár igazság szerint amikor villanyautót láttam a külső sávban azok mind kisebb akkusok voltak. Nagyobb akkusok szoktak menni rendesen legalább a forgalom tempójában.
hát baszki igényeid vannak a fizetésed meg 550 euró 😂 Én levezettem bp oda visszát 1 töltéssel nekem baromi kényelmes 170 vagyok(kezeit széttáró) Van kb. 100 autó ami kisebb a dákónál nem tudom mija faszé ezen vagytok kiakadva (gondolkodós) milyen kezelőszervre gondoltál? Váltani nem kell benne van két pedál a lábadnál azt nem a plafonra tették,hogy ne lenne jó helyen meg van benne két bajuszkapcsoló a kormány mögött pont ugyan úgy mint minden más autónál 😂 tulajdonképen nincs is benne más akkor mi nem esik kézre(fetrengős) ja mondjuk az ablakemelő esetleg fura helyen van azt leszopták a berlingótól középre tették(kezeit széttáró) Aztán van egy 152 cm-es feleségem aki ezt az autót használja a városban havonta 1000 km-rt(kezeit széttáró) te mikor vettél bármit is a feleségednek 2-5-6,6 milláért? Mindegy mivel számolunk nektek úgy sem jó a matekom soha 😅
Amúgy megértem a félelmeket, és én sem hittem másnak. Én azt szoktam javasolni, ha valaki kérdezi, hogy elsőre egy olcsó kis hatótávú városi autót vegyen. Régi Leaf, Mitsu iMiev, Zoe, ilyesmi.
Azon kitapasztalja a dolgokat az ember és rájön hogy nem olyan szörnyű ez, mint gondolják.
Azért ne viccelj már 😂
Na smartba is ültem az kb. fele még a dákónak is. Becsatoltam benne az övet kintről azt hitték felvettem a hátizsákom (fetrengős)
Én a múltkor olvastam egy érdekes svájci irányzatot,bevallom meglepődtem rajta.Szóval nekik az az irányzatuk hogy 2050-re a FELÉRE csökkentsék a közúti járművek okozta károsanyag mennyiséget.28-év alatt akarják megfelezni.
nem is azt mondta, hogy megy ennyit 1500 km-ert megy egy évben arról dumált ha munkahely miatt ingázna akkor menne és fontolóra venné a villanyrettenetet. Igen az egy gyorsan megtérülő cucc lenne.
aha szóval meg van az első fecske aki látott 1 et élőben oszt még csak bele sem ült (gondolkodós) Elenbe én a szalonba beültem egy klióba is meg egy szandéróba is azt kell,hogy mondjam belülről egy picivel sincs több hely bennük(kezeit széttáró) Persze centit nem vittem érzésre mondom(kezeit széttáró)
10 ev alatt mar felment 0-10% ra az akkus elektromos auto eladas,ugy hogy 10x dragabb lett,ebbol meg 10 ev alatt termeszetes uton nem lesz 100%,te is tudod.foleg hogy nincs tul sok fejlodes tartalek a litiumos technikaban.Tudod,energiasuruseg a beka segge alatt most is.
Nem beszélve arról, hogy a munkahelyed még az üzemanyag hozzájárulást is fizetné a munkába járáshoz(fetrengős)
Egyébként te "pipi" féle dákóban ültél már? Mondjuk nem az én félém mert én igen ritkán ülök benne meg egyébként sem szerettem soha a kis autókat(gondolkodós) na azért kérdezem,mert mindenki véleményt mond a dákóról, hogy milyen szar közben nem,hogy nem ült még benne egyik vélemény alkotó sem valószínűleg még nem is látott soha 1-et sem(gondolkodós) Na mind1 is azon töprengek, hogy a 160 kg hajdúbojler testeddel neked egyáltalán van e olyan autó amibe komfortosan tudod magad érezni(gondolkodós) van egy hasonló kaliberű komám mint te mondjuk annak egy 6 mazdája van de alig fér be a kormánytól 😅 Amikor meg vezet rendesen feji a kormányt úgy fér el 😂
Egyébként pont néztem a héten voltam egyszer az alföldön meg volt egy pesti utam,hát azt vettem észre hogy még mindig megy ez a villanyos huzatja magát 90-el a kamion mögött az autópályán.Olyanra nem gondoltam hogy a 150 es tempómmal majd elmegy akár egy tesla is mellettem,de hogy húzatják magukat......
Van egy milkacsokim rá hogy 34ben már fegyverrel a fejednél sem vennél nem elektromost 😆
Igen. Kivételesen jól látod. Így önként szüntetik be a gyártást kényszer nélkül 😁
Nem. Ez viszonylag új szabály a villanyhajtásra. Pont azért hogy ne érje hátrány. Az hogy a gyártó mit enged ebből, mert nincs kedve megerősíteni a lemezrugót, az más téma.
Ez igen valószínű mert spórolni nincs értelme. Ha az utazási sebességre hajt az ember, töltésidővel együtt, akkor valahol 190km/h fölött nem szabad menni 😆
Ezt kb. jól megfogalmaztad most (gondolkodós) Ez pont olyan mint a meggazdagodásodhoz való viszonyod (szemeit körbeforgató) Mindig találsz valami kifogást,hogy mi miért nem jó és miért nem csinálod 😂
Hogyne lenne fejlődési tartalék a lítiumos technikában. Dupla kapacitás simán benne van, és a kémiát még csak módosítani sem kell ehhez.
Dupla kapacitással pedig már nem csak az autók, hanem a repülők is akkusak lesznek.
A dákó egy szuzuki szvitty méret a vasalósra gondoltam,mert,hogy olyan is volt.(kezeit széttáró) a i3-as amit meg mindenki magasztal nos az egy arasszal volt hosszabb a parkolóba mellette állt a dákó(kezeit széttáró)
Bár igazság szerint amikor villanyautót láttam a külső sávban azok mind kisebb akkusok voltak. Nagyobb akkusok szoktak menni rendesen legalább a forgalom tempójában.
https://telex.hu/tech/2021/12/...
Amúgy megértem a félelmeket, és én sem hittem másnak. Én azt szoktam javasolni, ha valaki kérdezi, hogy elsőre egy olcsó kis hatótávú városi autót vegyen. Régi Leaf, Mitsu iMiev, Zoe, ilyesmi.
Azon kitapasztalja a dolgokat az ember és rájön hogy nem olyan szörnyű ez, mint gondolják.
Na smartba is ültem az kb. fele még a dákónak is. Becsatoltam benne az övet kintről azt hitték felvettem a hátizsákom (fetrengős)
Egyébként te "pipi" féle dákóban ültél már? Mondjuk nem az én félém mert én igen ritkán ülök benne meg egyébként sem szerettem soha a kis autókat(gondolkodós) na azért kérdezem,mert mindenki véleményt mond a dákóról, hogy milyen szar közben nem,hogy nem ült még benne egyik vélemény alkotó sem valószínűleg még nem is látott soha 1-et sem(gondolkodós) Na mind1 is azon töprengek, hogy a 160 kg hajdúbojler testeddel neked egyáltalán van e olyan autó amibe komfortosan tudod magad érezni(gondolkodós) van egy hasonló kaliberű komám mint te mondjuk annak egy 6 mazdája van de alig fér be a kormánytól 😅 Amikor meg vezet rendesen feji a kormányt úgy fér el 😂
Igen. Kivételesen jól látod. Így önként szüntetik be a gyártást kényszer nélkül 😁