Haver istenítette a Passat kocsit hogy milyen fasza
Aztán eljött az idő hogy cserélni kellett fékbetétet
Hátsókon van valami motor, az nyomja kézifék funkcióban, meg állítja ha kopik
Szóval a fékbetét cseréhez laptop kell
Rádug motor visszatekerés és mehet a betét csere
Havernak kinyiffant az egyik motor
Keresgélés bontóban, vásárlás beszerelés és még mindig nem jó
Kinyírta a szar motor a vezérlő elektronikát
Bontó, új vezérlő
Beépítés után még mindig nem jó
Össze kell tanítani az ecut meg a fék vezérlőt
Ezt persze csak szakszervíz tudja
Össze lett tanítva és végre meg lehetett kezdeni a betét cserét....másfél hónap állás után
Szóval a Passat fasza
😂
A B5-be nincs cr te szerencse csomag, keresd már vissza hogy mikor kértem ki magamnak sértődötten hogy passat! Max a korát mikor te huszon x-et emlegettél.
Baszki egy csomószor amikor mondtuk, hogy passzát ezt teljességgel kikérted magadnak (kezeit széttáró) Sértődötten méghozzá(kezeit széttáró) Hogy honnan vesszük mi azt,hogy neked passzátod van(gondolkodós)
Egyébként egy szar passzátra mire vered úgy magad? Az újonnan is egy ipari hulladék(gondolkodós) nem is a pumpás hanem common rail. nem kicsi bajba vagy 😅 5-ös kasztni? Mondjuk nehéz őket megkülönböztetni mind 1 forma mint a golfok 😅
Nem akarod eladni? baszki azt nem is tudnád 😂 Ilyen betegágyat nem vesz meg épelméjű ember(fetrengős) Bár igaz van itt 1-2 nem ép elméjű lehet azok megvennék (gondolkodós) -csak rakj ki róla ide néhány fotót hátha pont itt találsz rá valami libsi madarat(fetrengős)
Az hát, volt ez itt téma nem is olyan rég. Szóval már le lett itt írva hogy mi az. Nem titok. Írtam hogy passat írtam hogy 2.0cr......fénykép?nincs róla. Minek lenne, nem akarom eladni.
te most ebből maradj ki légyszíves (szemeit körbeforgató) szeretném kideríteni milyen autója van blődinek(kezeit széttáró)
Különben meg az én autómba egyébként is kényelmesebb az ülés mint a tiedbe (nyelvét nyújtogató)
neked sincs lapos telód? (kérdőjeles) Mert, hogy egy fotó egy lapostelóval annyi,hogy húzogatod az ujjaidat rajta és már kész is(fetrengős) Ezt onnan tudom, hogy néha csinálok az asszony gépével képet 😆 még megnyomsz rajta két gombot vagy minek hívják ezt az ilyenen mert ugye gomb az valójába nincs rajta és már itt is van fent 😂 Erre nincs kapacitásod? 😅 De telefosni az oldalt hülyeséggel arra meg van 😂 Az előző kb. 24 másodperces művelet az utóbbit meg napi 12 órába csinálod(fetrengős) Mondjuk mi a faxal ütnéd el az időd a szoliban vannak időszakok amikor 1 hétig sem kell csinálnotok semmit te KAPACITÁS (fetrengős) Ne kezdjél mellé dumálni van 1-2 tűzoltó ismerősöm tudom miről van szó 😁
Szóval inkább szerintem az van,hogy azt az autót amit már az isten tudja mióta futatsz és sztárolsz szégyenled mint az állat(kezeit széttáró) Gondolatom szerint valami időszámításunk előtti bontóba való hulladékról lehet szó. Nem, hogy egy kibaxott fényképet nem mersz róla feltenni de még azt sem mered elárulni, hogy milyen gyártmány és típus és mi az évjárat(kezeit széttáró) És így vitatkozzak veled,hogy melyikünk autójában jobb az ülés 😂 Elég nagy a képzelőerőm kitalálhatom,hogy mi lehet barkóbázzunk? 😂
Tekerni? 2022-ben?Ugye nem gondolod komolyan hogy csak azért elmegyek keszthelyre hogy megmutathassam ott milyen autókkal járnak. Ja, nem ülés alapján lett választva, de adták hozzá.
Az asztmam is 2008 as es nincs benne ilyen fityfene. 😆
Aztán eljött az idő hogy cserélni kellett fékbetétet
Hátsókon van valami motor, az nyomja kézifék funkcióban, meg állítja ha kopik
Szóval a fékbetét cseréhez laptop kell
Rádug motor visszatekerés és mehet a betét csere
Havernak kinyiffant az egyik motor
Keresgélés bontóban, vásárlás beszerelés és még mindig nem jó
Kinyírta a szar motor a vezérlő elektronikát
Bontó, új vezérlő
Beépítés után még mindig nem jó
Össze kell tanítani az ecut meg a fék vezérlőt
Ezt persze csak szakszervíz tudja
Össze lett tanítva és végre meg lehetett kezdeni a betét cserét....másfél hónap állás után
Szóval a Passat fasza
😂
Egyébként egy szar passzátra mire vered úgy magad? Az újonnan is egy ipari hulladék(gondolkodós) nem is a pumpás hanem common rail. nem kicsi bajba vagy 😅 5-ös kasztni? Mondjuk nehéz őket megkülönböztetni mind 1 forma mint a golfok 😅
Nem akarod eladni? baszki azt nem is tudnád 😂 Ilyen betegágyat nem vesz meg épelméjű ember(fetrengős) Bár igaz van itt 1-2 nem ép elméjű lehet azok megvennék (gondolkodós) -csak rakj ki róla ide néhány fotót hátha pont itt találsz rá valami libsi madarat(fetrengős)
Különben meg az én autómba egyébként is kényelmesebb az ülés mint a tiedbe (nyelvét nyújtogató)
Szóval inkább szerintem az van,hogy azt az autót amit már az isten tudja mióta futatsz és sztárolsz szégyenled mint az állat(kezeit széttáró) Gondolatom szerint valami időszámításunk előtti bontóba való hulladékról lehet szó. Nem, hogy egy kibaxott fényképet nem mersz róla feltenni de még azt sem mered elárulni, hogy milyen gyártmány és típus és mi az évjárat(kezeit széttáró) És így vitatkozzak veled,hogy melyikünk autójában jobb az ülés 😂 Elég nagy a képzelőerőm kitalálhatom,hogy mi lehet barkóbázzunk? 😂
pl audi ülésbe alig fértem bele, toyotáé szinte jó, az opelé egész jó
a 123as merci üléstől a földön nincs kényelmesebb
szóval teljesen értelmetlen a további vita 😄