hát pajti 4 hajeszom volt amire nem tudnék össze számolni mostani értéken 300 e ft szerelési kiadást az elmúlt 25 évre.(gondolkodós)
Ezt a proeszt meg nem tudom. Ez gyorsabb, kényelmesebb meg csendesebb az eddigieknél(kezeit széttáró) Az ülést azt nem tudom megítélni mert nekem egyformán jó volt eddig mindegyikben 😂 Hogy ezen meg mi romlik el azt meg nem szeretném megtudni(szemeit körbeforgató) 5 év a gari rá onnantól terveim szerint elbúcsúzunk(kezeit széttáró)
frílac qrvára nem érted a lényeget (kezeit széttáró) Bár tőled nem vártam el , hogy megértsd mert pont ugyan úgy nem derül ki blődi taligája mint a te munkád(kezeit széttáró) Tulajdonképen titkolozzatok bányja a faszom de akkor ne merjetek hasonlítgatni semmit semmihez mert végül is milyen alapon?
Azt sem tudtuk meg mivel foglalkozol. Az egyik pillanatban még saját vállalkozásodban embereiddel dolgoztacc a másik pillanatban meg alkalmazott vagy az isten tudja hol,minden esetre az öreg józsibácsival kibaszol, hogy nem azt a kv-t hozod amit ő szeret mert a geci nem rak be a kv pénzbe. Az kiderült, hogy együtt lax az apossal, anyossal és a kutyával és utálod mindet. Az apósódat azért mert az egyetlen saját garázsába nem te állhatsz be hanem a wartburgját tárolja benne az öreg, az anyóst azért mert alapból senki nem szereti az anyósát pláne, hogy együtt kell vele élni 😅 A kutyát azt megértem azt én sem szeretném pláne ha bejárása van a házba ahol lakom még akkor is ha semmi közöm a házhoz. azt is tudjuk, hogy különösebben a feleségeddel sem vagy beszélő viszonyban tulajdon kép akkora magas lóról nézel le embertársaidra, hogy nem is látod őket csak azt nem lehet tudni mire ez a nagy felvágás 😂 Azt tudjuk, hogy enni életedben nem ettél még egy jót műzlit és kefírt zabálsz azt is ritkán, az egyetlen barátod csak azért barátod mert Ő az aki ezért megért mert Ő is csak műzlit és kefirt zabál, a hülye elveidet megpróbálod mindenkire ráerőltetni és aki egy kicsit is másként látja a dolgokat az már mindjárt ellenség. Na ezért nincs családod se. Inni nem iszol, mulatni, jól érezni magad nem tudod, dugni dughatnál csak a természetedből adódóan nincs kivel a saját hülye elveid mentén élsz, gyakorlatilag kirekesztve magad mindenhonnan (gondolkodós) Szóval saját magad által qrva sok mindent tudok rólad de azt, hogy MIVEL FOGLALKOZOL és BLŐDINEK MILYEN AUTÓJA VAN azt nem tudom pedig mind a ketten sokat beszéltek róla 😂
Én úgy gondolom, hogy aki valamit titkol azt azért teszi mert szégyenli.(kezeit széttáró) Szóval valószínű ha blődinek van egyáltalán bármilyen autója is az, egy özönvíz előtti lelakott szar a múlt évezredből, ha neked van bármilyen állásod és nem a mama nyugdíjából eszegeted a kefírt az meg valami gyári szalagmunka(kezeit széttáró) Minden esetre sokak szerencséjére nem vagy vezetői pozícióba 😂
valami szétnyitható kis kuckót rá kell dobni aztán majd elég
kb értelmetlen baszakodni vele, medencébe merítve is hetekig kellene áztatni, vagy szétütni minden cellát a vízben
hát nem tudom,hogy mivel az és mivel nem én pl. nem cserélném el egy eleve gyártási hibás fordra sem(gondolkodós)
De most a pözsó tojotáról van szó ember ami eleve egy emelt minőség(kezeit széttáró)
Az, hogy megbeszélik, az egy dolog.
Az már fura, hogy egy amúgy lényegtelennek (látszó) dolgon majdnem vérre mennek, az már egy másik. És az, hogy mennyi időt szánnak rá - és most egyáltalán nem az ülésről van szó, hanem néha ezerszer hasonlóan sorsfordító problémákról, az már furi.
https://24.hu/tudomany/2014/08...