Pocses szerintem eltűnt mint szürke szamár a ködbe másfél hónapja nem láttuk. (kezeit széttáró) Vihette F2-őt is az sincs. (gondolkodós) Azt vagy a ner intézte el a szar kivitelezés miatt vagy annyi pénzt adtak neki,hogy azóta is azt számolja (kezeit széttáró)
Amugy nem tudom mi a bajod a forddal, neked sose volt,normális autod senagyon bár igényed sincs rá. Nekem bevált, karira jön az új-mer visszaértünk a merkuros idökhöz . Aztán hogy az milyen lesz majd ebben a baszott nagy környezettudatosságban majd kiderül.
ugye ezeket a jó autókat most nem a fordokra értetted? (kérdőjeles)
Vagy ez most valami vicc féle próbált lenni? Na mindjárt erőltetek egy ki nevetést 😅
te abból nem eszel 😅téged utál az anyós mert rugdosod a kutyáját te alapból utálod az anyósodat mert még egyáltalán él és egyébként sem vagy hajlandó emberi élelmet enni. (kezeit széttáró) A hűtőbe is fel lehet címkézve, hogy mi a lacikáé amihez nem lehet hozzányúlni na nem mintha akarna hozzányúlni bárki is. (fetrengős)
na elkezdődött (=szemeit körbeforgató) nálatok nem kellett hozzá nagy jósnak lenni(kezeit széttáró) Fáztok, gáz az meg vagy nincs mert az orosz nem küld vagy nincs rá pénzetek de szerintem mind a 2-ő(gondolkodós) Szerinted mennyi idő alatt tüzelitek el az erdőiteket? És utána ha elfogy mi lesz?
😂 Ezt valóban én basztam el, mennyit számít egy vessző hiánya a magyar nyelvben(fetrengős) A nyomit mint nyomorék bogyóra értettem ami ugye igaz is 😂
Helyesen a mondat így szól: "a pözsóba van nyomi, igaz még csak néhány hónapja találtam meg véletlenül amikor az anyós ülés felől pakolgattam valamit 😂"
hát baszki a 82-ben kiadott audiban is volt már elektromos ablakemelő, meg most az új autókban is van ez most akkor tulajdon képen mit akar jelenteni. (kérdőjeles)
Arrafelé sürün elöfordul. Pedig ki van táblázva rendesenna méret meg már az aszfaltra is festettek a buszoknak sávot az alagutban. Csak hát tudni kéne mekkora méretü jármüvel közlekedek. Ha már ez a hivatása...
Pocsessel nem tom mi van. Lehet már admin azota az odalon aztán nem szol bele semmibe