Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

? ezt hol mondtam? nyomi nem is az én szólásom nem is használom 😂 Egy deréktámaszban mi lehet szar tekered azt megy előre vagy hátra (fetrengős) Dobj már fel képet a tiedről mit használ egy keszthelyi tűzoltó(gondolkodós) Vajon milyen ülés alapján választ magának autót (gondolkodós)
Sajnálom csórikámat, de pont annyi esze lehetett mint ami kilátszott.
Darwin-díjas alakítás... ha így volt... mert "Ahogy már korábban is tette, megpróbált átmászni" - az a fránya ajtó, hogy mindig beszorul! 😅
Az oszlop hamar lerendezte a dolgot, nem volt szenvedés.
Ó. De legalább nem szenvedett sokáig.
Most volt a hírekben a baleset. :(
De volt rajta, csóri pont megfejelte az oszlopot.
"pözsóba van nyomi igaz"
Nyehehehehe............. 😆
Nesztek tehén.
http://youtu.be/mTrdQdBSGwo
Hol mondtam,hogy az enyémbe szar? 1,5 év után kb. 2 hónapja vettem észre, hogy van benne addig nem is tudtam 😂
Nemvolt rajta sisak?
https://www.life.hu/hirek/2022... én telóztam volna inkább.
nincs se gát se gátőr 😂
mondjuk én örülnék ha lenne kevesebb lenne a hal lopás
extra adó van, nekem a 0 elhozott halra kb 25 ezer évente, és még etetem is őket finom kajákkal mintha csak állatkertben lennék
szóval egy kibaszott terézanya vagyok, ja és engem nem utál senki sem a környékben, én utálok mindenkit is 😁
Mond már el mi ez a 25évezés!de egyébként a volt b4 passatomban ami most már 28éves is volt két pontban állítható deréktámasz. Érted, egy 28éves autóban volt olyan ami a tiedébe szar(elmondásod szerint) bogyó 5millás autójába meg nem is jut.
te tényleg egy idióta fasz vagy. Azt írtam, hogy bárkivel történhet baleset de hozzávetőleg kicsi az esélye az, meg hogy halálos legyen még sokkal kisebb. Talán azt is írtam, hogy egy motoros baleset 17 szeres szorzó egy autóhoz képest. Nem azt írtam, hogy nincs baleset. nekem a kb. 1 millió km-erem alatt volt néhány koccanásom nem az én hibámból remélem marad is ez így. (meghajlós) A gyereknek meg rip.
most az én ülésem végül is mitől szar? 😅mert én nem mondtam, bogyó nem mondta ez csak te mondod de ezt most honnan veszed???(kérdőjeles)
van ilyen autód, vagy mentél a szomszéd furgonjával vagy milyen összehasonlítási alapod van??? Vagy végül is honnan veszed, azt, hogy aén autómba akár a bogyó autójába szarabb az ülés mint a tiedbe? (gondolkodós) Meg nem bánnám, ha most már kitennéd nyíltan milyen autóról kell elhinnem, hogy 25- évesen is jobb mint a mi autóink 😂 Így nagyon nehéz partiba maradni ezt azért megértheted (gondolkodós) Ez a TE autód olyan már lassan mint Colombó felesége(fetrengős) Sokat beszélsz róla de sose látjuk. Mi a faszt titkolsz? valami shelby gt 500 vagy mi ennyire titkos(gondolkodós) tessék az enyém itt van szégyen nem szégyen ez ilyen. Most már szeretném látni a tiédet/ha egyáltalán van/ lassan olyan leszel, mint bogyó aki 3 napig az én garázsomon macerálkodott közben meg kiderült neki még 1 fészere sincs csak egy lábakon álló tető 😂
Bogyókám téged sújt megint egy rossz hír (szomorú)

https://www.life.hu/egeszseg/2...
Én a dvcs környéki földutakra vetnék ki gátőr alapú útadót, ha a gátőr meglát vagy csak úgy véli, hogy látja egy környékbeli haragosa járművét akkor saccolt méter alapján 10m-ként sávosan emelkedne 100%-ot az amúgy 100€/m-es díj. ✌️........amúgy a horgászokra különben is kéne extrahalfogás adó, aki sokat fog azért aki keveset az meg azért aki meg pont az elvártat fogja rohadjon meg. 😇
A legtöbb helyen km limit után ugrik a bérleti díj feljebb250-300km felett.Itt pl 49 forint km-enként.Tehát 20+12250.És kétkiló kaukcio.Szóval a nagybetűs ár nem nagybetűs ár. 40-50e alatt nemigen úszol meg egy ilyen pest oda-visszát.
Random kölcsönző.
https://www.greenautokolcsonzo...
Megint egy motorossal kevesebb, ez volt a tegnapi szoli utolsó káresete, szegény gyerek szétcsapta a fejét. Óvatosan mindenki, bár tudom a pipi szerint kicsi az esély hogy velünk megtörténik.
Valóban tökmindegy, hacsak nem alkatrész hiány van, akkor a második opció a kézenfekvő.
Annyiért vidéken lazán lehet bérelni... nekem a Ducató volt 15. Egy öreg lom 500 ekm-el, de ment, és nekem pont arra kellett...
Pár éve (na jó, 15-ben) Berlingót 5-ért béreltünk pesten.
az emberek idióták, egytől egyig nincs kivétel
sok dolog felfoghatatlan számukra
pl szinte mindenki a pipi féle matematikát alkalmazza amikor bizonygatni akarja melyik tárgyra miért van szüksége
és nincs is evvel baj, csak akkor nem sírjon hogy nincs elég pénz
mert a pénz sosem elég, bármennyi is van, amíg ezt nem fogja fel addig hülye
én erre már régen rájöttem, szóval nem vagyok hülye 😂
gondolkozz
ha 1000 terméken van 1000 forintod, vagy 100 terméken van 1000 forintod melyik éri meg jobban?
na ugye hogy tökmindegy.......csak a kellő mértékű zseton áramoljon belefé
ez így igaz
van 2 autónk és néha hetekig áll mindkettő, csak azért van mert "másnak is van"
ha lehetne bérelni kocsit mondjuk napi 10-12 pénzért+ üzemanyagért kb sosem vennék kocsit
persze nem most mert az opel olyan alacsony fenntartási költséggel és értékkel bír hogy értelmetlen lenne bármire is lecserélni
ellenben a toyota 2 millás áráért hihetetlen sok évig lehetne kölcsönözni, ebben a hónapban ma volt először beindítva, holnap meg az astra lesz mert cuccolni kell, mondjuk az már ment legalább 60km távot ebben a hónapban