Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami ilyesmi (meghajlós) és pénzt tesz érte zsebre 😆
én mindent értek(meghajlós)
egy szar merítő szák 17 rugó(hüledezős)
Ebben a cikkben legalább annyi baromság van mint a másikban.
Én egyszerűen megkérdeztem hogy elmondjam-e hogy mennyivel tud többet a passat ülés, miután te és föleg az a félhülye bogyó azon sajnálkozott hogy az 5millióért vásárolt 2020as vagy mikori rönójába még állítható deréktámasz sincs, pont ez a hülye vesz ilyen autót akinek szar a gerince.
A helyzet az hogy jellemzően akkor gyulladnak ki ha az akksi megsérűl, a gond az hogy zárt rendszer, hiába van eloltva vissza fog gyulladni mert folyamatosan melegszik. Olyan megoldások vannak pl hogy az autót úgy ahogy van beledobják egy vízzel teli konténerbe. A ilyen tűz van, mindenképpen szopás, baleseteknél is szopás az elektromos. Pl az egyik legnagyobb hiba hogy az áramtalanítót nem rakják egységesen egy helyre és a leghülyébb helyekre rakják.
Má sikerült külső segítséggel :)
legalul nézzed!
Huhh,megint villanyauto jo vagy rossz megy? 😆
Ha kerilaci fizeti szeretem,ha nem,utalom.

Pont. 😆
Nem, mert nincs is.
Nagyon remélem. :D
gondolod javítják?
Az, borzalmas. De szükségmegoldáképp - amíg kijavítják - működget.
Hát tényleg. De kurva szar lett......
jaja. köcc
meg a szar töltéstől/töltésvezérlőtől, mondjuk ha nincs teli rakva ez nagyjából kiküszöbölhető
amúgy magasabb helyen ki tudnak púposodni az akkuk, olvastam ilyenről is, nem hiba caak érdekesség
Elvileg most írtam neked.
Ott van az, csak gorgess le.
Alapvetoen az utolso 8-10 uzenopartnered neve volt eddig bal oldalt felul, kicsiben, mellette meg a legutolso beszelgetes kozeptajt.

Annyi tortent, hogy a balso partneres menu szazszorosra nagyitva kozepre kerult, az uzenosdi meg alatta van.

Mukodik, csak atlathatatlan elsore. Ketsegtelenul hibas, de ha akarod, tudod hasznalni, csak gurits lefele
Nem tudok. Beadja azt üzenet falat ott látom eddig ki írt de abba se tudok belelépni meg uj üzenet ablakot se ad. Se droidon se windows azon belül két böngészővel se.
nekem senki nem ír, nem szeretnek...
Két hónapja beszélgettem utoljára - az, és az összes régi üzenet látszik. De írj rám!
Nektek megy a privát üzenetek? Mert nekem napok óta nem. Ember irt innen a fórumról aztán nem tom megnézni mit :)
Jellemzően nincs ilyen probléma. Az LG-nek volt egy hibás akku szériája aminél volt ilyen gond. Főleg a GM Bolt, meg a Hyundai Kona kapott belőle egy eresztést. Ezeket visszahívás keretében cserélték vagy megoldották. Azóta nem fordult elő ilyen tűz.
Akku tűz tipikusan mechanikai sérülésnél, azaz súlyos baleseteknél fordul elő. A cikkben szereplő autó is egy baleseti roncs volt.
A Tussik a jobboldali Skodát még helyreállítja faszán.
Na, az enyém egyszer cérnával (pirossal) összevarrta a szelet húst, vagyis kettőt, hogy nagyobbnak látszódjon, és ezt utána rántott húsként a prézli alá rejtette.
És kinek jutott ez?
..
Igen.

Tehát hozzám képest senki nincs ilyen nyomorúságos helyzetben.
Azt ugye írtam már, hogy régen egyszer küldött kóstolóba szilvásgombócot, és porcukor helyett gipszet szórt rá.
Akar velem esetleg valaki versenyezni?

Azóta csak:
- saját
- éttermi
- anyám
főztét eszem meg, illetve ha vendégségben vagyok, akkor akikről tudom, hogy megbízhatóak.