Na de az hogy te a saját ismereteid hiányában nem tudod ,az miért kell hogy az én dolgom legyen?Mi közöm hozzá?Ha annyira érdekel akkor az elejtett paraméterek tudatában már rég rákereshettél volna.
Faszomat. Akkor a térkép szerint ausztriának miért 150gr/kWh (most, amikor nézem) a termelt áram szerinti környezetszennyezése, míg a rohadt franciáknak a baszom sok atom miatt 77 gr, de a sötétzöld norvégoknak 27 gr???
Ja, persze, a 422 gr-os csehektől megvenni menő, ott szennyezzen és számolják, ahol őket (osztrák buzik) nem érdekli.
De még ez sem baj, akinek van rá pénze, persze, tegyen így, de az, hogy hülyének nézed a többieket, az kicsit trógerság.
Olyan sokat nem zárhattam ki, mivel annyira nem ismerem a fóccvágenyt 😅 A 2006-os BMW-m meg CR és DPF-es... a VW akkoriban sztem még a pumpedűzét nyomatta.
Tudom, hogy Passat, de mivel 50 év óta gyártottak vagy 20 félét, mégse tudom, milyen... amíg meg nem mondod az évjáratot.
Egyébként a motoros üléstől én se vagyok hanyatt esve, az autót csak én vezetem, sosem kell állítgatni az ülést 😅 Állítható gerinctámasz sincs benne, de még sosem hiányzott, jól tart alul gerincnél a támla.
Bogyónak meg különben mijafaxnak gerinctámasz? Ballibsi, nincs is gerince... 😂
azt hogy lehetne megcsinálni hogy amikor az akku fel van töltve és ezerrel süt a nap elkezdjen melegíteni a bojler?
mert ugye nyáron egy napsütéses nap 3x annyi áram termelődik mint el tudok fogyasztani
ilyenkor el kellene fűteni egy villany bojlerral a pluszt
sajnos az inverter nem okos nincs benne ilyesmi lehetőség
De neked csak 42-ő 😂
Akkor mit fájlal állandóan 😅
Nem akartam, de nem engedi, hogy egy legyintéssel elintézzem a mondanivalóját.
Ja, persze, a 422 gr-os csehektől megvenni menő, ott szennyezzen és számolják, ahol őket (osztrák buzik) nem érdekli.
De még ez sem baj, akinek van rá pénze, persze, tegyen így, de az, hogy hülyének nézed a többieket, az kicsit trógerság.
Egyébként a motoros üléstől én se vagyok hanyatt esve, az autót csak én vezetem, sosem kell állítgatni az ülést 😅 Állítható gerinctámasz sincs benne, de még sosem hiányzott, jól tart alul gerincnél a támla.
Bogyónak meg különben mijafaxnak gerinctámasz? Ballibsi, nincs is gerince... 😂
mert ugye nyáron egy napsütéses nap 3x annyi áram termelődik mint el tudok fogyasztani
ilyenkor el kellene fűteni egy villany bojlerral a pluszt
sajnos az inverter nem okos nincs benne ilyesmi lehetőség