Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert ronda koszosan.Ezust nem.
csak bennünket nézett annak akkor téged nem tudott átverni(kezeit széttáró)
1986 és piros
De neked csak 42-ő 😂
azt kiérte magának cr-es a motor(kezeit széttáró) Pedig a cr is kb. a mai nap startolt el (óranézegetős) 30 évvel ezelőtt 😂
tulajdonképen az egész passzát nem az(kezeit széttáró)
😅
Akkor mit fájlal állandóan 😅
fax tudja, dobozold el télire a + áramot(gondolkodós) De papírdobozba(meghajlós) az nem vezeti, nehogy megbaxon 😆
nekem ezt dobja(kezeit széttáró)
Miért kéne állandóan mosogatni?
A ffene hamozza ki,14-es?A fekete a legrosszabb,allando mosogatas kell.
Buzi ez, de most tényleg ki kell mondanom.
Nem akartam, de nem engedi, hogy egy legyintéssel elintézzem a mondanivalóját.
Hagyjad már,ez a migráns vetít összevissza. Ott egy senkiházi rabszolga,nincs neki más mint hogy megpróbál magyar fórumokon vetíteni.
Már leírtam.Ja,már a színe is kell....fekete
Na de az hogy te a saját ismereteid hiányában nem tudod ,az miért kell hogy az én dolgom legyen?Mi közöm hozzá?Ha annyira érdekel akkor az elejtett paraméterek tudatában már rég rákereshettél volna.
Faszomat. Akkor a térkép szerint ausztriának miért 150gr/kWh (most, amikor nézem) a termelt áram szerinti környezetszennyezése, míg a rohadt franciáknak a baszom sok atom miatt 77 gr, de a sötétzöld norvégoknak 27 gr???

Ja, persze, a 422 gr-os csehektől megvenni menő, ott szennyezzen és számolják, ahol őket (osztrák buzik) nem érdekli.

De még ez sem baj, akinek van rá pénze, persze, tegyen így, de az, hogy hülyének nézed a többieket, az kicsit trógerság.
Most már engem is érdekel asszem... ja nem! :-D
Baszki monnya mar meg valaki mikor keszult es milyen szine van annak a cseszett passatnak. 😂
...hát pont azért kérdeztem az évet, te szerencse nélküli, mert nem ismerem 😁 ha ismerném, tudnám az elejtett paraméterekből...
Hát az már nem az én dolgom hogy te nem ismered.Ha annyira érdekel akkor ezek a paraméterek tudatában leszűkíthető az utolsó 13 évre.
Olyan sokat nem zárhattam ki, mivel annyira nem ismerem a fóccvágenyt 😅 A 2006-os BMW-m meg CR és DPF-es... a VW akkoriban sztem még a pumpedűzét nyomatta.
20félét?jó lesz az nyolcnak is.Ugye elhangzott már hogy crtdi elhangzott hogy részecskeszűrős,azért mindjárt kizárhatjuk az első 35-6 évet.14.
Nekem is Passatom van. ErgoComfort üléssel. Nem egy nagy durranás.
Tudom, hogy Passat, de mivel 50 év óta gyártottak vagy 20 félét, mégse tudom, milyen... amíg meg nem mondod az évjáratot.
Egyébként a motoros üléstől én se vagyok hanyatt esve, az autót csak én vezetem, sosem kell állítgatni az ülést 😅 Állítható gerinctámasz sincs benne, de még sosem hiányzott, jól tart alul gerincnél a támla.
Bogyónak meg különben mijafaxnak gerinctámasz? Ballibsi, nincs is gerince... 😂
Pipi csak a szélvédön ketesztül szeret kiközlekedni, állitolag azt is tuléli
azt hogy lehetne megcsinálni hogy amikor az akku fel van töltve és ezerrel süt a nap elkezdjen melegíteni a bojler?
mert ugye nyáron egy napsütéses nap 3x annyi áram termelődik mint el tudok fogyasztani
ilyenkor el kellene fűteni egy villany bojlerral a pluszt
sajnos az inverter nem okos nincs benne ilyesmi lehetőség