Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A TV-ben semmit, de a lejáccó + 6 TB hdd-n van némi film + sorozat 😁 és töltődik is le folyamatosan a pótlás 😁
Igazából a TV-ben is lehetne találni, de nekem ilyen netes előfizetős nincs, a hagyományos csatornákat nem nem nézem a reklámok miatt.
a 18650 akku mennyire tűzveszélyes a kocsiba való tasakos akkuhoz képest?
a túltöltésre gondolok nem a mechanikai behatásra
Ha nem is, de a Zoe kezdetben az olcsó fapados gagyi volt, amit kb. pár éve felfejlesztettek, hogy többet lehessen kérni érte.
Az régi akkor. Azóta fejlesztettek.

Új Leaf lehet hogy szintén jó, De az első generációst pont olyan vezetni mint aminek kinéz. 😁 Városi autónak mondjuk jó, de Dobogókőnél, a szar utakon nem élveztem. A Zoeval, Priusal viszont lehet élvezetesen csapatni. Tesla meg olyan mintha sínen menne. Ott az korlátozza a kanyarsebességet, hogy elfáradsz a kapaszkodásban 😆
aztán mit nézel a tv-ben?
mert nekünk van vagy 120 csatorna de sosem találok semmi értelmeset
netflix hbo go meg tökömtudja mi is lenne de valahogy semmi nem ragad meg annyira hogy nézzem
Hát mivel a friss fiatal punci már nem nagyon opció, én a fekvésben és evésben keresek élvezetet 😁 és akkor már ne szart egyek legalább.
Épp most vettem egy új Dune HD 4k lejáccót, mert a meglévő vagy 8 éves, és kellett jobb, hogy a TV előtt fekvés is minőségibb legyen 😄
nem tagadom az ínyencség legalább olyan távol áll tőlem mint a munka szeretete
pl a kedvenc süteményem az üres piskóta
ha nagyon extrázni akarom akkor legyen barack lekváros piskóta tekercs
8 évig (általábos iskolásként) minden nap a reggelim babapiskóta volt vízbe mártogatva
legalábbis anyámék ezt állítják
mondjuk azt még most is szeretem csak nem felvizezve
hát ezt mindenki tudja(meghajlós) 350 fokon már szar lesz a pizza (gondolkodós)
Egy igazi ínyenc vagy! 😁 de 160 kilós testtel én se erőltetném a fine dining-ot 😅
nekem mindegyik egyforma
kb mint a pina, mind büdös
én azért eszem mert éhes vagyok, nem lekem örömöm az extra szaroktól
legyen zsíros, fűszeres aztán fasza minden
pl kaviár vs sült szalonna nem kérdés hogy a kaviárt basznám ki a kutyák elé 😁
Hát elnézve ezt az írást, komám, azt mondanám inkább, hogy te még jó pizzát nem ettél 😁 mint Pipi, aki a tepsis kenyérlángosát (tükörtojással) hívja "pizzának" 😂
Persze a közepes pizzát is meg lehet enni, nem csak a legdrágábbat, de rendeset kevés helyen csinálnak... eleve 400 fokos kemece kell hozzá...
Nekem 195/55-R16 a gumiméret.
...de a Zoé még mindig ugyanaz azóta is 😁 bár lehet, volt már fécclift 😄
Ja, az értékesítő is pont olyan hüjje volt, mint te 😁 az is a 18"-ra akart rábeszélni 😂 hogy az szebb. Én meg mondtam, leszarom, a kényelem jobban izgat, nem akarom a peres szarral veretni a fogtömésem.
Egyébként a 16" a /60-al kb. akkora, mint a 18" a /50-el... 😅 én már kinőttem a nagy felni-nagy zene-sport kipuff. korszakomból 😂
E autózásban 5 év az régit jelent(gondolkodós)
? ennyi a madárszar az antennákon? Simán beállnék vele az egyik hangárba azt munkaidőben kokányolgatnám(kezeit széttáró)
hát japánnak elég erős túlzással sem lehetne nevezni de nyomokban tartalmaz olyat is(elektronika, fékek, üa ellátó rendszer) 😂
én tojást is szoktam rátenni kb. félsütésben,hogy lehetőleg folyós maradjon mire elkészül(meghajlós) A tengeri herkenytyűket én sem szeretem(Ződ fejes)
16"? Az még a fostos Clio-mon is kicsikének tűnik (olyan a gyári lemezfelni is amivel jött ez a prosztó kivitel, meg értelemszerűen ekkora gyári alufelniket vettem hozzá tavaly). A drágább, INTENSE kivitel az 17"-ossal jön.
ebbe most ne menjünk bele (ujjával nemet mutató) tulajdonképen minden jobb mint a béjemvé de ettől még a nullás hullámzik a jó kocsik nál is 😆
Tudom, nem Audi 80 😅 Nem vagyok híve az ilyen variált futóműveknek (tekintettel a hazai utakra), az enyém a gyári alap, futóműben semmi exrtra. A kerekem se nagy és peres, csak 16". Van valami sportos verzió állítólag, meg az enyémben is lehet a lengéscsillapítót állítani a menüben, de nagy különbséget nem érzek.
Régi-e, nem tudom, olyan 5 éve mentünk vele kb. Leaf volt a havernak, azzal sokat jártunk, azt nem tartottam rossznak, a tömeg használt a lágy és alul csillapított rugózásnak.
Nem arról volt szó, hogy leszarom-e, hanem hogy érződik-e, hogy hullámos. Érződik.
Igen. Ez lesz. Csak időm nincs.
A leafhez szinte mindent tudsz venni az unixban.