A TV-ben semmit, de a lejáccó + 6 TB hdd-n van némi film + sorozat 😁 és töltődik is le folyamatosan a pótlás 😁
Igazából a TV-ben is lehetne találni, de nekem ilyen netes előfizetős nincs, a hagyományos csatornákat nem nem nézem a reklámok miatt.
Új Leaf lehet hogy szintén jó, De az első generációst pont olyan vezetni mint aminek kinéz. 😁 Városi autónak mondjuk jó, de Dobogókőnél, a szar utakon nem élveztem. A Zoeval, Priusal viszont lehet élvezetesen csapatni. Tesla meg olyan mintha sínen menne. Ott az korlátozza a kanyarsebességet, hogy elfáradsz a kapaszkodásban 😆
aztán mit nézel a tv-ben?
mert nekünk van vagy 120 csatorna de sosem találok semmi értelmeset
netflix hbo go meg tökömtudja mi is lenne de valahogy semmi nem ragad meg annyira hogy nézzem
Hát mivel a friss fiatal punci már nem nagyon opció, én a fekvésben és evésben keresek élvezetet 😁 és akkor már ne szart egyek legalább.
Épp most vettem egy új Dune HD 4k lejáccót, mert a meglévő vagy 8 éves, és kellett jobb, hogy a TV előtt fekvés is minőségibb legyen 😄
nem tagadom az ínyencség legalább olyan távol áll tőlem mint a munka szeretete
pl a kedvenc süteményem az üres piskóta
ha nagyon extrázni akarom akkor legyen barack lekváros piskóta tekercs
8 évig (általábos iskolásként) minden nap a reggelim babapiskóta volt vízbe mártogatva
legalábbis anyámék ezt állítják
mondjuk azt még most is szeretem csak nem felvizezve
nekem mindegyik egyforma
kb mint a pina, mind büdös
én azért eszem mert éhes vagyok, nem lekem örömöm az extra szaroktól
legyen zsíros, fűszeres aztán fasza minden
pl kaviár vs sült szalonna nem kérdés hogy a kaviárt basznám ki a kutyák elé 😁
Hát elnézve ezt az írást, komám, azt mondanám inkább, hogy te még jó pizzát nem ettél 😁 mint Pipi, aki a tepsis kenyérlángosát (tükörtojással) hívja "pizzának" 😂
Persze a közepes pizzát is meg lehet enni, nem csak a legdrágábbat, de rendeset kevés helyen csinálnak... eleve 400 fokos kemece kell hozzá...
Ja, az értékesítő is pont olyan hüjje volt, mint te 😁 az is a 18"-ra akart rábeszélni 😂 hogy az szebb. Én meg mondtam, leszarom, a kényelem jobban izgat, nem akarom a peres szarral veretni a fogtömésem.
Egyébként a 16" a /60-al kb. akkora, mint a 18" a /50-el... 😅 én már kinőttem a nagy felni-nagy zene-sport kipuff. korszakomból 😂
én tojást is szoktam rátenni kb. félsütésben,hogy lehetőleg folyós maradjon mire elkészül(meghajlós) A tengeri herkenytyűket én sem szeretem(Ződ fejes)
16"? Az még a fostos Clio-mon is kicsikének tűnik (olyan a gyári lemezfelni is amivel jött ez a prosztó kivitel, meg értelemszerűen ekkora gyári alufelniket vettem hozzá tavaly). A drágább, INTENSE kivitel az 17"-ossal jön.
Tudom, nem Audi 80 😅 Nem vagyok híve az ilyen variált futóműveknek (tekintettel a hazai utakra), az enyém a gyári alap, futóműben semmi exrtra. A kerekem se nagy és peres, csak 16". Van valami sportos verzió állítólag, meg az enyémben is lehet a lengéscsillapítót állítani a menüben, de nagy különbséget nem érzek.
Régi-e, nem tudom, olyan 5 éve mentünk vele kb. Leaf volt a havernak, azzal sokat jártunk, azt nem tartottam rossznak, a tömeg használt a lágy és alul csillapított rugózásnak.
Igazából a TV-ben is lehetne találni, de nekem ilyen netes előfizetős nincs, a hagyományos csatornákat nem nem nézem a reklámok miatt.