annyi a különbség hogy az ebuke töltő váltóáramról megy
nekem az inverter tölti a 48 voltos akkut, persze bms-en keresztül mert majd 600 kis akku van a rendszerben
csak ugye ha az inverter töltésvezérlő meghal és rákülni a 300 volt egyenáramot akkor ott lehetnek bajok, kibaszott egyenáram 10 ampernél már ilyen 2-3 centis íveket tud húzni stabilan
aztán ha elkezdenek a cellák pattogni mint a kukorica akkor az okozhat nagyobb gondot is, főleg ha ilyenkor ki is gyullad
Nekünk volt, sok éve. A maiak nyilván frissebbek, de megveszed, kapsz egy panelt, oszt csá... se doboz, se táp, se táv, se SW, se különböző interfészek, szóval messze még a használhatótól.
Egy új Dune 80 ropiért mindent tud, no gond, no szarakodás. Az olcsóbb Smart meg 22 ropi, és annyival kevesebb, hogy nincs annyi be-kimenet, meg eccerűbb a hang chip, szóval az is jó mindenre, és annyiból a puszta málna panel sincs meg.
hát nekem lehet ilyen videófilmeket kikölcsönözni a tékából(gondolkodós) A téli időszakban van, hogy havi 2* kölcsönzök valami mesefilmet a gyereknek 6-800 Ft-ért. Aztán egyszer nem akart az istenért se bejönni ez a téka(kezeit széttáró) Felhívom a szolgáltató azt mondta nem nagyon mén ez már náluk, de megpróbálja lefrissíteni a rendszeremet. hát kb. 20 perc baszkódás után sikerült(meghajlós) Azt mondja a csaj, hogy jobban járnék ha 1000 valahányszáz forintért valamit előfizetnék és akkor több ezer filmből tudnék válogatni(kezeit széttáró) Hú mondom fasza ahhoz be kell mennem a szolgáltatóhoz(kérdőjeles) Azt mondja nem(ujjával nemet mutató) mindjárt kapcsol 1 kollegát és telefonon el tudom intézni(meghajlós) Hát kb. 10 percig zenélgettek a telefonomra azt meguntam leraktam a picsába(kezeit széttáró) Ez néhány hónapja volt(óranézegetős) Most valamelyik nap felhívtak, hogy a laptohoz a hordozható internet ilyen pendrájv szerű valami jövő hónaptól már nem tud valami g4-et vagy mit menjek be adnak helyette egy újat(kezeit széttáró) Mondjuk nem tudom nekem arra mennyire van szükségem, de ha bemegyek lehet előfizetek ilyen videós csomagra is ha nem felejtem el(gondolkodós) Mondjuk a régi ímél címemet 5 alkalomra sem tudták megváltoztatni még mindig a frímélesre küldik a számlát kb. azt 2 éve nem használom(gondolkodós)
nekem a 10+ éves lg tv is tud filmet játszani külső hdd-ről
ez volt az első lg tv ami nem csak mpg tudott játszani
pl avatar 25 gb blueray is faszán vitte
de nem okos, laptop meg igen
van 4 hdmi bemenet lehet kötni mindent rá
Lejátszó pont arra jó, hogy nem a 120 csatorna szarságot kell nézni, amiben pofátlan módon megszakítják a reklámokat néha-néha műsorral is.
Asszem a Dune tudja a streaming szolgáltatókat is talán.
Én soherebb vagyok, és egy RasPi4-el csináltam egy média lejátszót KODI alapon, az meg mindent IS tud 😁 bár tény hogy kellett hozzá hekkelgetni kicsit, de YT még mindig reklám nélkül jön nekem, Premium előfizetés nélkül 😁
Á, már gyárilag ilyen nagy felnikkel adnak mindent.
Nyilván jól néz ki, meg kicsit közvetlenebb az irányítás, de egy nem sportautónál sok értelme nincs. Ellenben előnyös, amikor a kátyú nem veri szét a szép alufelnit, plusz azt is kevesen tudják, hogy a ballonosabb gumival minden autó kevesebbet fogyaszt, ami villanynál nem hátrány.
Zoe-n is lehetett volna 17"-t kérni, én maradtam az alap 16"-nál és a téli gumit is 15" lemezfelnivel kértem. Alig bírtak szerezni, mert mindenki a minél nagyobb könnyűfémet akarja. 😁
nekem az inverter tölti a 48 voltos akkut, persze bms-en keresztül mert majd 600 kis akku van a rendszerben
csak ugye ha az inverter töltésvezérlő meghal és rákülni a 300 volt egyenáramot akkor ott lehetnek bajok, kibaszott egyenáram 10 ampernél már ilyen 2-3 centis íveket tud húzni stabilan
aztán ha elkezdenek a cellák pattogni mint a kukorica akkor az okozhat nagyobb gondot is, főleg ha ilyenkor ki is gyullad