Sziasztok!
Hosszabbitott valaki mostanàban jogosîtvànyt?Azt tudom ha elõtte megyek bukhatok akàr majdnem 1 èvet.Ha a lejàrat napjàn megyek a dokihoz,akkor megkapom a maximàlis hosszabbitàst,vagy inkàbb vàrjak mèg inkàbb egy napot?
nekem sincs de pár muffot meg szoktam lesni rajta
ismerek egy csomó olyat akinek az anyját is, bátran állíthatom a vér nem válik vízzé
aki ordas nagy ribanc volt annak a lánya sem visszafogott(szerencsére) 😂
szóval mindenki nyugodjon meg, a kurvák sosem halnak ki
bogyón kivül szerintem senki sem értékeli
de kurva jó cucc, azt leszámítva hogy leszakad az ember keze tőle
kezdem tanulni az operatőr szakmát, reklám stúdiót nyitunk 😀
nem érted ismét a lényeget
az éves autópálya matrica nem mutat jól az instagramon még ha 40 ezer akkor sem
ellenben a csivava szar méretű kaja a tányéron 30 ért meg igen
Szerencsére már nem kell rajta sokat járnom de 15 éven keresztül volt, hogy hetente 2* is mennem kellett rajta. Végigszoptam az összes felújítást rajta de szerencsére nem tartott addig mint az m7-est megépíteni(meghajlós) Szóval ha nem csak dumálnál a hülyeségeidről, azt kecskemétre dolgozni nem mindenféle kerülőutakon furikáznád a feleségedet vagy rá tudnád beszélni, hogy vegye meg az autópálya évest akkor tudhatnád, hogy kb, 3 éve hibátlanul járható az m0-ás régi szakasza is mert több sáv van rajta ahány fogad. 😆 Az új az meg mindig is jó volt esetleg kicsit csuklott a végére az ember a hullámzástól (fetrengős) De nem veteted(ujjával nemet mutató) mert abból a 44 ezerből 5 sörrel többet tud neked fizetni amikor elvisz nyaralni. Elhiteted vele, hogy a napi 100 ezres szállás az jó meg a gourme éttermek egy vagyonért, meg a bmw. Azt is el hiteted vele, hogy az autópálya szar meg pénzbe is kerül(szemét körbeforgató) Szegény asszony(gondolkodósó) negyedét sem kellene csinálnia ha nem kellene téged kitartania és megfizetni az elveidet(kezeit széttáró) Még akkor is ha taxival vitetné magát minden hanknira 😆
áram nincs 20 forint, bele van számolva
cukor olaj 1000tt/kg áron a liszt a jelenlegi 150 forintos áron
a sóra 5 forintot számoltam mert fingom nincs mennyiért adják
a disznóvágásos korszakból van még legalább 70 kiló anyáméknál
még a 80 as években vették, az még rendes nagyszemű só mindenféle adalékok nélkül
kovász nem jó a gépi cuccba mert ahhoz sokkal több idő kell
budafoki meg nincs sehol por állagú, sörélesztőt keresek mert az a legjobb de nincs a környékben, neten meg a posta 3x annyi mint az élesztő
ez még mindig a lidl sárga zacskós 150 forintos lisztből
a sütőüzemes kapcsolat még nem hozott, állítólag az jobb liszt, tankerszám veszik 200ft a beszerzési ár
a jobbos az a 99 forintos dr oetker élesztő
a balos a 29 forintos teszko saját márkás élesztő
a többi hozzávaló ugyanaz és grammra megegyező ugyanaz a sütő ugyanaz a program
ahogy elnézem a "nagynevű" cégek is ugyanazt a fost árulják
amúgy a 45 forintos coop márkájú mindegyiktől jobb
de ugye a teszkós sokkal olcsóbb az lesz rendszeresítve
150 forintból kijön 700g kenyér
ha duplája lesz a liszt akkor is kb 220 ft
ehhez jön még 100 ft kenyérsütő ár(3 naponként 1 kenyérrel számolva 3 évig amíg a gari tart)
akkor is 350 alatt vagyok
ez kb a teszkós legalja kenyér ára amitől ez sokkal jobb
pl ha jövő héten lesz akkor az egy hét miatt buksz egy évet
de ha szülinap után 1 nappal intézed akkor megkapod 10 évre