Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap…. Zuhogó eső… Ablak kinyit… “ mit csinálsz?…. Uhhh bazdmeg hogy nézel ki…” 😂
Viszek neked,de lehet csak egy facsemete lesz,éjjel egykor,az erdőben. 😂
Arra te nem tudsz felkészülni: a lapát az lapát, a lefolyó tisztító is az ami. 😆
Kb 11km.Ha reggelvasatolok be akkor 2x10,ha este hazafele akkor meg 1-2.De van hogy odafele vegyes szerszamok,ruhak,cipo,vissza bevasarlas.Mindenre IS felkeszulunk,atomhaborutol a zombielanden at a hulye liberalnacko bogyoattack-ig. 😆
Ma voltam,azok kisebbek.
Es egy nagy omlesztett rekeszes.
Ja hát arra meg bármi jó, nem tudom mit szenvedsz.
Bemész a Decatlonba és leakasztasz egy szimpatikusat 10ezetért
Kb 2-3 km ami lesz megtoltve.
Dobozt nem rakok a szurkere.
Ha el tudom adni a lom hondat keritek egy robogot.
Az az egy fix hogy táskával motorozzon akinek hatanyja van.
több mint 10 éve ide írogató, a H.A.B lista megalapítója és elnöke a sm fórum oszlopos tagja(meghajlós)
Motorom meg van, bár érkeznek rá az ajánlatok mert vinnék(kezeit széttáró)
na az fasza(meghajlós) Tőlünk lehet sokat tanulni jó helyen vagy Matyi (meghajlós)
http://youtu.be/4cOyzyGNCdA
Nem,csak nyarra kiesik terv szerint az asztma.
Ja a tanktaska jooo,de.
A evo sport motorbol es testi adottsagbol erdekes hibat adott.
Ugy fer el a kormanytol hogy a TV nezo izom (#pocak) mindig hozzaer.
Nem zavaroan,eszre sem veszem,rendesen lehet mozogni stb.
De a terfogatnoveleshez hasznalt zipzar pont ott van,es egyszeruen a zipzar munyag fogai elvaltak a hordozo szovetszalagtol.
Igy nem tudom szetnyitni. 🤔
Remelem egy taskaszerviz tud cserelni zipzarat.
Mi van, ételfutár karriert építesz? 😯
Kb a ket cel,a kvazi katonai s a motoros is ugyanaz.cucc
Szorosan rad smulo,nem tul nagy a sziluetteden nem tunyulo kompakt,vegtagok mozgasat nem adalyozo cucc kene.
A 20 literes kicsi tok jo,csak ket 1,5 palackkal a nagy rekesz gyakorlatilag televan,fole meg suvaszthato kisebb cucc,de pl friss pekaru nem suly,csak terfogat,es a palacsintava lapitott turosbatyu nem nyero.Aztan kell tej,fel sajt,mirelit aru.Szoval nagyobbra valtas a jelige,de 66 litert soknak tartom. 😆
Ha rápillantasz az adatlapjára rögtön kiderül, mert ritka ugyan, de ő kitöltötte.
Ebből pedig rögtön kiderül hogy endurós, tehát onnan ismeri, mert abba a topikba is szokott írogatni Ini, veled ellentétben aki csak a szófosó topikokban fordul meg, szóval igazából az a kérdés hogy te ki a faszom vagy, amikor még motorod sincs 😜
Az komoly. mi ekkora hátizsákkal hetes gyalogtúrákra mentünk, úgy hogy sátor, hálózsák, matrac is a táskán belül volt 😆
Mindegyik "made in china" a márkásak is.
Le akartalak oltani, hogy miért ilyen motorozásra teljesen iskolatáskát akarsz, de az a durva, hogy egyszerűen nincs normális hátizsák. Expedíciós hátizsákok persze vannak bőven, amibe Bogyó, és Pipi feldarabolt hullája is elfér, de motorozásra jót, ami pakolható is, nincs.
Régi TrekSport hátizsákom az fasza volt, csak ellopták, hogy csinálna magának kistesót a redvás cigány.
A TrekSport céget sem találom meg. Ami van honlap az mindent árul csak azt nem.
Nekem most egy Dechatlonos másolata van annak, és még az is bőven strapabíró, 12 éve használom, bár kopottas a külseje, de anyaghibája nincs.
Vízálló, hátszellőzős, stabilan rögzíthető, ha rajtam van észre sem veszem hogy hátizsákkal vagyok, simán megy vele a kanyarvadászat. Ezért is szeretem, mert a dobozokkal, és tanktáskával ellentétben nem rontja a motor viselkedését.

Ami leginkább közelíti és elhiszem róla hogy van olyan jó motoron is...horror áron, az kb ez (van több méretben):
https://www.4camping.hu/p/ferf...
Csodálkozol? Eléggé ciklusba kerültetek, szerintem kedvet kapott egy kis túlórához és csinálja a napelemeit.
De szerintem inkább elment horgászni. 😂
én mindig itt vagyok ,csak nem láttok .
inkább csendben figyelek és "tanulok"
? Mire hármat számolok klímás.
De mire 😂
Soha nem találkoztam ezzel a névvel és a mi ininket keresi (kezeit széttáró) csak lehetek kíváncsi (kezeit széttáró)
Nem mindegy? Belépőt kellett volna vennie? Ahová téged beengednek, ott bárki.elfér 😂
biztos sokat dolgozik és nem ér rá fórumozni 😂
Egyébként te ki vagy?