Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Anno arra tippeltem, de kategorikusan tagadta.
Egyszer kaskantyú volt szóban
(kezeit széttáró)
Szerintem meg nem, csak oda járt melózni pár évig, miután a vasúttól kitették.
szerintem kiskőrösi(gondolkodós) A falu végén lakhat a cigánysoron ha jól vettem ki a szavaiból (kezeit széttáró)
A múltkor engem is kiszedtek 63al 50helyett,mondtam hogy mindig ennyi szokott lenni, mondta hogy ez jó ha nem állítanak meg. Ami számomra érdekes volt hogy semmit nem kért csak egy személyit, tableten ellenőrizte az autót rendszám alapján, személyi alapján meg nem tudom mit lát de jött vissza átváltott baráti csevejre megkérdezte hol dolgozok még dumáltunk kicsit aztán elengedett.
Talán Csengődön?
De ő nem kőrösön lakik, hanem valamelyik környékbeli faluban (nem tudom melyikben).
Kétezer lakos, pár km-re a kedvenc csatornája. Passz....
csütörtökön megyek kiskőrösre csak nem tudom hol lakik(kezeit széttáró) Elmennék hozzá oszt lebaxnám, mi az,hogy nem ír????
Remélem nincs baja(gondolkodós) Én sem gondolnám, hogy a munka hevülete az oka, hogy nem ír (kezeit széttáró)
Ő azt az elvet vallja, hogy dolgozz keveset, nem ér baleset 😆
és mit adnak a pontokért cserébe, ha össze tudsz gyűjteni jó néhányat?
mi a fasznak veszel ilyen gyors kocsit?
99 mehetsz bántódás nélkül(kezeit széttáró)
Felénk van ilyen és osztják a pontokat rendesen.
Nem adtak pontot, már a megállításkor szólt, hogy mivel semmilyen előéleti pontom nincs (meg soha nem is volt), így most sem jár. 😂
Tudom, ezért is lepődtem meg. Évek óta nem láttam megállítós trafit. Tempomat jellemzően 105-ön van bekapcsolva (GPS 103), és nem szoktam venni még a fáradságot sem hogy lassítsak ha trafit látok. Most megszívtam, bár annyira távolról mértek, hogy észre sem vettem őket időben.
Ha nem állítanak meg akkor nem lett volna gond hisz közig alatt voltál, de épp ezért szoktak kiállni mert amúgy nincs tolerancia és bünti 95-nél is van, ilyenkor pontot is szoktak osztani ott van a papír jobb felső sarkában beírva ha igen és akkor mennyit, nézd meg, hogy vontak-e le.
Már én is hiányoltam! Annyira nem szokott a munkába belemerülni, hogy ide ne írjon.
Ott szinte állandóan mérnek. Még viszonylag olcsón megúsztad. Persze ez sem hiányzik, de ennyi év alatt, ez nem nagy bűn. 😉
Több mint egy hete nem ír.
Ugorj át nézd meg.
Ini-vel mi van?
Három napig nem voltam itthon, de nem nagyon átok tőle semmiféle hozzászólást....
Szihopata gyorshajtó. 😂
Tök klafa, hogy bankkártyával a helyszínen tudtam is rendezni! 😍
Ja, és kb. 1000 méterről (a felüljáró legaljánál) kaptak le.
Na, ma Szolnok mellett megnyertem a 10 ezer forintos kérdést! 😯

- Lakott területen kívül, 90-es korlát, tempomat 105-ön mint legtöbbször (valós 103 km/h) - és MEGÁLLÍTOTTAK, vaze!
Viszont a műszerük halálpontos, ők is 103-at mértek! 😆

Szentül meg voltam győződve, hogy mivel a közigbírság alatt megyek, így semmi "bántódásom" nem lehet. Tévedem...
Ja, 41 év autóvezetés alatt ez a LEGELSŐ gyorshajtásos bírságom.
😂
"De azert birsz?"
Nezes....... 😆