Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ilyet meg nem lattam.......... 😂
Ladik az 😂
"Yachtja" még a Pipinek is volt, pedig ő csak egy egybites kulák. 😍
Az új előírás csak a bruttó alapbér nyílvánosságát írja elő... ott van még a természetbeni, a jutalék, a sikerdíj, mit tudom én, miknek nevezik, de az általában még1x annyi...
Szóval ne gyűjtsünk neki, kap eleget 😅
Limuzin miért ne lehetne? Ha érdeklik az oldtimerek, még egy Trabant 601 Limousin-ja is lehet. Vagy kettő....
Ennyi pénzből nincs magan jet és limuzin 😂
Van céges autója?
Nem sofőrös limo viszi a magánjethez?
Nem hiszem, hogy ilyen olcsó lenne a céges autója, mint az enyém 😂
A jobbak úgyis "leköltségelik" a Lexust, és még az ÁFÁ-ját is visszaigénylik.... 😆
Merthogy bruttó bér, nincs az 20m sem havonta nettó 😂
Nem sajnálom tőle… amúgy meg több 😂 olyan 1,5 hónap lenne az most gyerek után járó kedvezménnyel együtt 😆
Ami azt illeti... szegény csóri, majd' 3 hétig gürizne a Lexusodér! 😅
mit akarsz ezzel mondani? kevesled? 😁
Havi? 😂
Más. Most olvastam, hogy a Telekom górénak 370 milla, a 6 db alacsonyabb igazgatónak is 150+ milla az éves fizetése.
Ez jusson eszetekbe, mikor megnyomjátok a hívás gombot 😁
Lehet vitázni az arányossággal.
De,van jó néhány példa az ilyesmire.
Mindez sokszor 3-4-5 párt szövetségéhez vezet és pár képviselős többséghez.
Egy stabil környezetben ahol nincs félévente valami hülye válság,akár csak egy apró malőr konténerhajókkal és emiatt gyors döntésekre és reakciókra van szügség megengedhető ez a luxus.
De mikor szlovákiában,romániában,hollandiában félévente kell kormányt alkotni vagy svédeknél lemond a miniszterelnök mert nincs meg a megfelelő többség majd másnap ujra beiktatják akkor elgondolkodtató hogy nem e jobb a többség mindent visz elv mint az angoloknál. 🤔
De láthatjuk az összefogásnál hogy ez így egy hét alatt működésképtelen lenne.
Igen…. de ugye 54% nem 2/3, ahogy négy éve sem volt az 48%…
Mindenhol aránytalan a választási rendszer, de vhogy mégiscsak lennie kell, ezért írtam, hogy “arányos” rendszert meg nem találtak fel… nem is érdek… mondjuk mar csak az a kérdés, mihez viszonyitjuk az “arányt” ugye 😆
Viccelsz?
Messze vagy te ahhoz. 😂
El se hiszed, mennyire ☝️
Nekem? Elég, ha felmérgesítettelek.

;-)
Neked meg semmi???
Ne keseregj! 😂
De-de, legalább volt egy húsvéti ajándékod.
Ugyan már.
Szóra sem érdemes ✌️
Hát ez nagyon jól sikerült riposzt volt.
Veled?
Háááát.... 😂
Én is leírtam, mi a baj?