Az új előírás csak a bruttó alapbér nyílvánosságát írja elő... ott van még a természetbeni, a jutalék, a sikerdíj, mit tudom én, miknek nevezik, de az általában még1x annyi...
Szóval ne gyűjtsünk neki, kap eleget 😅
Más. Most olvastam, hogy a Telekom górénak 370 milla, a 6 db alacsonyabb igazgatónak is 150+ milla az éves fizetése.
Ez jusson eszetekbe, mikor megnyomjátok a hívás gombot 😁
Lehet vitázni az arányossággal.
De,van jó néhány példa az ilyesmire.
Mindez sokszor 3-4-5 párt szövetségéhez vezet és pár képviselős többséghez.
Egy stabil környezetben ahol nincs félévente valami hülye válság,akár csak egy apró malőr konténerhajókkal és emiatt gyors döntésekre és reakciókra van szügség megengedhető ez a luxus.
De mikor szlovákiában,romániában,hollandiában félévente kell kormányt alkotni vagy svédeknél lemond a miniszterelnök mert nincs meg a megfelelő többség majd másnap ujra beiktatják akkor elgondolkodtató hogy nem e jobb a többség mindent visz elv mint az angoloknál. 🤔
De láthatjuk az összefogásnál hogy ez így egy hét alatt működésképtelen lenne.
Igen…. de ugye 54% nem 2/3, ahogy négy éve sem volt az 48%…
Mindenhol aránytalan a választási rendszer, de vhogy mégiscsak lennie kell, ezért írtam, hogy “arányos” rendszert meg nem találtak fel… nem is érdek… mondjuk mar csak az a kérdés, mihez viszonyitjuk az “arányt” ugye 😆
Szóval ne gyűjtsünk neki, kap eleget 😅
Nem sofőrös limo viszi a magánjethez?
Ez jusson eszetekbe, mikor megnyomjátok a hívás gombot 😁
De,van jó néhány példa az ilyesmire.
Mindez sokszor 3-4-5 párt szövetségéhez vezet és pár képviselős többséghez.
Egy stabil környezetben ahol nincs félévente valami hülye válság,akár csak egy apró malőr konténerhajókkal és emiatt gyors döntésekre és reakciókra van szügség megengedhető ez a luxus.
De mikor szlovákiában,romániában,hollandiában félévente kell kormányt alkotni vagy svédeknél lemond a miniszterelnök mert nincs meg a megfelelő többség majd másnap ujra beiktatják akkor elgondolkodtató hogy nem e jobb a többség mindent visz elv mint az angoloknál. 🤔
De láthatjuk az összefogásnál hogy ez így egy hét alatt működésképtelen lenne.
Mindenhol aránytalan a választási rendszer, de vhogy mégiscsak lennie kell, ezért írtam, hogy “arányos” rendszert meg nem találtak fel… nem is érdek… mondjuk mar csak az a kérdés, mihez viszonyitjuk az “arányt” ugye 😆
Messze vagy te ahhoz. 😂
El se hiszed, mennyire ☝️
;-)
Ne keseregj! 😂
Szóra sem érdemes ✌️
Háááát.... 😂