Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mire gondolsz?
Leírtam a véleményemet, speciel nem értem a szövegedet.
Mondjuk nem is nagyon mozgat. 😉
Mert valakiknek érdekükben áll. Meg kell nézni, kik élnek meg belőlük. Nem a kétkezi munkás, nem az óvónő, nem a mérnök, nem az orvos.
(Speciel nem értem, hogy miért kell neked eljátszanod időről-időre a Marsról érkezettet.)
Ezeket, amiket felsoroltál, pont ezeket nevelik ki folyamatosan. 👌 👏
No,erdekes,make offer opcio eloszor jott be.
Nem nagy alku,de 145 ert vettem meg.
Egy par teleszkopra licitaltam a labancoknal.Remelem nem szar.A mese szerint fasza szaraz a szimering.
A rozsdapettyektol felek.
Ha nem lesz jo atballagok es pofanbaszom.
https://www.ebay.com/itm/14436...
A lényeg? Inkább azt írnám, hogy amire célzol.
Abban a világban, ahol már csak az IQ mértéke is választási feltétel lenne, ott nem lenne olyan kvótapozíció sehol, hogy mert buzi, zsidó, cigány, lmbtqwxc, őslakos, meg mindenféle ilyen szar, sehonnai bitang.
Igazad van, rosszul fogalmaztam.
Leendő szavazó.
De remélem a lényeg átment?
Akkor ez ugrott,majd nyar elejen.
Csütörtökön még jó idő volt, mi péntek este értünk le, szélvihar. A hágó tetején már olyan szél volt hogy a motort csak a szikla fal védelmeben és oda is csak okosan lehetett letámasztani. Szombaton mi elmentünk Trogirba, elmenekültünk de nem lehetett tempót menni mert olyanokat lökött rajtam a szél hogy fel sávot kacsáztam folyamat.
Baszki,nemmondod.Keprol jol nez ki.
Meg asszem az egyik tatabanyai AT-s srac feszbukon fasza idos kepeket posztolt katlobag kornyeken.
Igaz inkabb csutortoktol mostanaig.
Ne bánd, borzasztó. Hideg is van 3,7volt a leghidegebb, olyan szél hogy 1-1sávot simán dobált. Szemből a bicikiist átdobta elém, alig tudtam megállni.
Ez igy jol nez ki.
Ha mult vasarnap nem ugrom at a kormanyt ott lennek. 😆
Tv szerint Baskaban 190km/h szél volt, bontotta a házakat.
nálunk is tombolt a szél, termelt volna rendesen a szélerőmű ha kész lenne
de még konkrét terv sincs 😁
Zoltán… ilyen gecifos időt még nem éltem itt.
csak ha nem 110% az alap(kezeit széttáró)
Miért nem?
Miben különbözik a végeredményt tekintve 4 millió szavazásra jogosultból a megjelent és érvényesen szavazó 3 millió szavazó szavazata, ha abból 66% egy pártra szavaz, mint 400 ezer szavazásra jogosultból 300 ezer megjelent és érvényesen szavazó 66%-a, ha akik egy pártra szavaznak?
De baze,54%.Ez mindenhol nyero. 😆
Arányok? 😂 olyan választási rendszer még a világon nem született meg 😂
Nemá' ennyire nem látod át a választási rendszert?

Aki meg sem születik, annak amúgy sincs szavazati joga, a választásokon meg az ARÁNYOK a döntőek.
Én 200 szavazóból bármikor csinálok olyan arányú eredményt, mint ami két hete volt.
Rengeteg szavazó veszne 👌
Ja, faj és IQ szerint.
A születésszabályozás sok dologra megoldás lenne.
Akár magyarországon is!!!
De, így nem fogy a magyar. 👏
El kell menni focilabda gyártónak. Állítólag egész Afrika tele van széjjelhagyott lasztikkal, mert amit berúgtak a bozótba véletlenül, azt ott hagyták mert senki nem mert érte elmenni, mert ott voltak az oroszlánok.

Ja, egy újabb zilinszkij-féle baromság, a múltkor azt követelte, hogy a magyar Oroszlány helység nevét változtassuk meg Ukránlányra.
le kell nyelni azokat az éhező gyerekeket egész kicsinek.... aztán nem fognak éhezni
esetleg apuci-anyuci keressen munkát
na
kicsi pihenő aztán újra szól az 1400wattos 😂
háromig elhúzom a csörgés-zörgést a vasakkal, utána már úgyis vége a déli pihenőnek