Ha neked egy sima megjegyzés, amiben azon kívül, hogy HMCS, de semmi mást nem írtam, mint a tények, ilyen frusztrációt okoz, akkor nevezz úgy, ahogy akarsz.
Mellébeszèlés meg vakítás 😂😂 na ez a szekunder szégyen… én szégyellem magam azért mert te ilyen hülye vagy. Hol beszélek mellé? Ember, te itt már sokszor megmutattad hogy mennyire egy megsavanyodott személyiség vagy. Te, családod átka.
A csatos-makkos cipő sportmotoron való használatának megjelenítése (elmondáson alapulva) egészen bizonyosan kimeríti az általánosságban elfogadott jóízlés mértékét, abban a mértékben, hogy megemlítem, hogy ilyen is van, azt egészen bizonyosan.
Piros zokni + makkos cipő külön Batz papucsot érdemel a virtuális környezetszennyezésért. Mint a tornacipő öltönyben vagy legalábbis vasalt nadrágban iskolai évnyitókon, budapestieknél öltöny és hátizsák a villamoson.
Miert lenne röhejes ?
Igazság hogy te sem érted. Itt azon van a lényeg hogy a megkeseredetett élettelen freelacnak az az öröm hogy ezt ide beírhatta, látott egy sportmotorost aki nem volt beöltözve és a hihetetlen nagy egojával lenézhette.
igen(meghajlós) a hangulatábrák pontosan azért lennének, hogy írásban is ki tudd magad fejezni. Innen nem hallani a hanglejtést a hangszínt és nem látni az ábrázatodat sem, hogy épen nevetsz vagy zsörtölődsz szokás szerint. (kezeit széttáró)Spec azért haragszok az sm-re mert nem hozzáértő faszkalapok elbaxták azokat az emóciókat ami profin megoldotta ezt, helyette kaptunk egy nagy rakat szart.(ujját lefelé mutató) 10-en pár év alatt amíóta itt vagyok (óranézegetős) ezek a pompás fickók szerintem 2 * voltak itt mind a 2* fejlesztettek(fejét fogó) Az addig jól működő dolgokat sikeresen tönkre baszták. A következő fejlesztésüktől már nem félek(legyintős) Ez a fórum használhatóság szempontjából már annyira színvonal alatti, hogy nem nagyon tudnak már tovább rontani rajta(fetrengős) Régen a beírás elküldése előtt volt egy külön szerkesztő doboz amiben javítgathattad az esetleges hibákat majd véglegesíthetted az elküldést. Most utólag lehet/ne/ ezt a szerkesztéssel megtenni, de már egy 5 mondatos hozzászólásban az életben sem találod meg amit kerestél mert ömlesztett módba van. Aztán az összes fórum kicsomagolása is tök felesleges volt, hogy olyanokat kelljen kerülgetni amibe 10 éve már nem írtak. Baromi nehéz előzményt visszakeresni, a keresési funkció egy használhatatlan szar lett, itt már az is kihívás, hogy átlapozzunk a következő oldalra, mert végig kell görgetni az egész oldalt az új oldalon meg az előző oldal tartalmának a fele megtalálható (fetrengős) Nap estig sorolhatnám a szarvas hibákat amivel módszeresen használhatatlanná tették ezt a fórumot, szerintem nem is üdvözli ezeket a zseniket itt senki, egyedül pocsecs recskázik rájuk akinek sikerült 1 fórumból 3-at csináltatni, hogy még ezzel is bonyolítsa ezt a szarkatyvaszt itt.(ujját lefelé mutató.)
én meg pont tegnap és én sem találkoztam rajta sok autóval. A cikk címe egy hülyeség. A firkász szerint, hogy lehetett volna kötni? A kocsi elejére egyet vagy párhuzamban? 😆
Még egyszer megkérdezem, mert azért csak kikerülted? fórumos olvtársra valamikor is?
De ezt már megbeszéltük.
Ezzel a száddal csókolgatod anyádat is?
Piros zokni + makkos cipő külön Batz papucsot érdemel a virtuális környezetszennyezésért. Mint a tornacipő öltönyben vagy legalábbis vasalt nadrágban iskolai évnyitókon, budapestieknél öltöny és hátizsák a villamoson.
Te megpróbálod mellébeszéléssel és vakítással befolyásolni a közvéleményt.
A "nem beöltözve" és a hogyan öltözve nem ugyanaz, bár ahogy látom, neked ezt hiába is írom. De tényleg egyre erősebb bennem a gyanú, hogy te voltál.
Igazság hogy te sem érted. Itt azon van a lényeg hogy a megkeseredetett élettelen freelacnak az az öröm hogy ezt ide beírhatta, látott egy sportmotorost aki nem volt beöltözve és a hihetetlen nagy egojával lenézhette.