Te egy fekély vagy a lidl seggén(kezeit széttáró) Bár ha alaposabban mögénézünk a dolgoknak a világ seggén is egy fekély vagy 😆 Utódot nem nemzettél, hogy hasznos tagja lenne a társadalomnak, te meg soha nem voltál hasznos tagja, mert azok az adóbefizetések amiket levonnak a fizetésedből, meg a fogyasztásod utáni áfák és jövedéki adó befizetéseidet visszaforgatják beléd gyógyszerek és kezelések formájában. Lehet írok nekik egy mailt, hogy ablakon kidobott pénz a te refinanszírozásod 😅
Kinai (Banggood) 66 literessel jarok vasarolni. Egy eve huzza, 10-15 kilo szajret hozok-viszek benne rendszeresen. Ha csak 50%-kal jobb, nem lesz bajod vele.
Akkor velem jól rábaxtak! 😆
Mivel a város legtúlsó végén van, így csak havonta egyszer, egy köteg Argusért meg némi akcijós szerszámért járok oda. Mást ott venni nagyon ritkán szoktam.
Mil-tec 36l hatizsakkal van tapasztalat?
A tigrisszaltoval ugrott a dobozolt motor projekt,van egy kinai low budget 20 literesem,az hadznalhato,kicsi,es szar minoseg.
Valami ilyesmi kell,ami kompakt,hasznalhato,de nem csovazas hanem ilyen ram simulo,konnyebb mozgast biztosit. https://www.emag.hu/mil-tec-la...
Nem ismerem, csak az alkoholmentesuket, de azt tudom, hogy az Aldi es a Lidl sajat markas cuccai nem felmosolevek/dogkutbol vannak. Tobbmindent komoly deficittel arulnak a sajat markajukkal, hogy te, mint kedves vasarlo oda menjel es ha mar ott vagy, mast is veszel, amivel pluszba billen a merleguk.
Hát akkor nincs mit tenni, az ízléseddel van baj 😅 Nem is a sört szereted, hanem a barna valamit, ami épp nem víz ☹️ de feeling megvan... https://sortesztelo.hu/sortesz...
Erdélyi útjaim során kedveltük meg a román, szintén petpalackos Bucegi-t. Olcsó sör, de SOKKAL jobb mint az agyon magasztalt Csiki: lágy, nem karcos, nincs semmiféle kellemetlen utóíze, mint a hazai olcsó(bb) sörök mindegyikének. A gyengébbik (Silver) Argus meg tökéletesen ugyanolyan ízű. Az erősebbik Argus szerintem rosszabb ízű. Igaz, most már nem annyira olcsó: tavaly tavasszal 349,- pénz volt, most meg bőven 500 fölött mérik.
A dobozos söröket (a márkásakat is) utálom, mindegyiken érződik valamilyen mellékíz.
Én nem hiszem el, hogy valaki olyan sört "szeret" amiből 400 Ft 2 liter, és PET palacban van ☹️ A 2-es PET még OK lehet, ha társaságban isszák és szétöntik azonnal - de hogy ezt az egyébként is fost még nyitva eltegye az ember egy napra... habja már nem sok lesz.
Azt nem gondolom - hogy ilyen fogyasztás mellett - nem engedhetnél meg magatoknak valami kicsit igényesebbet, pl. ami dobozos vagy üveges...
Értem én, hogy régen a kőbányait itta a Nép, de akkor 3 féle volt - ma meg 30 féle van.
ha megpusztul mielőtt Kalocsára érünk hogy töltjük fel a dákót? ezekhez a töltőoszlopokhoz meg még nem értünk mert 1 szer próbáltuk januárba azóta nem foglalkoztunk vele. A levegővételt akkor hagyja el, ha már azért az egy nyavadt milkáért cserébe jól kivendégeskedtük magunk náluk(meghajlós) 3 fogásos ebéd torta, pezsgő stb. Meg 8 órás ingyen töltés (fetrengős)
meg van még(meghajlós) Várom,hogy még érlelődjön egy kicsit(kezeit széttáró) Mondjad mikor mehetünk(puszit küldő) Gondolom az nem zavar,hogy a gyerek 3 hete köhög azért beengedsz bennünket remélem(meghajlós) Meg egyébként is egy 8 órát töltjük nálatok a dákót, hogy hazajussunk 😆
Azert koszi.
En siman meg mernem venni, ha effelet keresnek.
Mivel a város legtúlsó végén van, így csak havonta egyszer, egy köteg Argusért meg némi akcijós szerszámért járok oda. Mást ott venni nagyon ritkán szoktam.
A tigrisszaltoval ugrott a dobozolt motor projekt,van egy kinai low budget 20 literesem,az hadznalhato,kicsi,es szar minoseg.
Valami ilyesmi kell,ami kompakt,hasznalhato,de nem csovazas hanem ilyen ram simulo,konnyebb mozgast biztosit.
https://www.emag.hu/mil-tec-la...
https://sortesztelo.hu/sortesz...
A dobozos söröket (a márkásakat is) utálom, mindegyiken érződik valamilyen mellékíz.
Azt nem gondolom - hogy ilyen fogyasztás mellett - nem engedhetnél meg magatoknak valami kicsit igényesebbet, pl. ami dobozos vagy üveges...
Értem én, hogy régen a kőbányait itta a Nép, de akkor 3 féle volt - ma meg 30 féle van.
A napelemet meg ellopjak a retiniggerek. 😂
Hol az ÓRIÁS Milkám?!