Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.
Nem te vagy aki a munkajaert fillereket ker mert elvei vannak? 😂
de én nem is izzadok a csokiért egy percig sem
amúgy ez nem úgy van hogy megnézi, kifizeti, elviszi???
A legtobb vevo falnakmegy egy helyi 9500 forintos szallitastol,lesapad,hapog hogy de itt van ket kilometerre a varosban.
Volt aki aszondta a konkurencia 7000 ert viszi.
Tagranyilt szemekkel nezett mikor mondtam hogy ok,kuldje oket es odaadom az agyat nekik fuvarra.
Mondjuk nem is jott vissza,valszeg emiatt onnan vette.
Az ágyon van eleg.
Es ez az osszeg sem egy csokisnapolyi amit te szeretsz elkerni a meloert.
Hat,uzletpolitika,es kenyszer,a tehertaxisok siman visszahoztak volna hogy nem megy fel,es ugrik a ceges forgalom.
A vevo meg talan ujra visszaon es kolt tobbet ha kicsit babusgatom.
15ért mindenképpen megérte 😂
Még szerencse, de nem volt az évszázad üzlete a logisztika 🙂
Mmmmm,erre kertem 15 rugot.Az ágy meg 470e.
Mindegy, rájöttem mer kerativ vagyok 🙂
Ezeket remélem.nem grátisz vállalod mer vesz butort 😆
bele(meghajlós) Még egy pásztor fél óra is 😆
A 130 km hatósugárba simán belefér egy romantikus pásztoróra valamelyik környékbeli erdőben.
nem tudok a környéken ilyenről(kezeit széttáró)
Na az lehet(kezeit széttáró) Én viszont nem vagyok irígy (ujjával nemet mutató9 Különben sem kopik csak izmosodik 😁
nem örülnék(ujjával nemet mutató) Nő a postásunk(kezeit széttáró)
Tulaj bassz.........hotdog fingers🤩
Most zen vagyok,szokas szerint beszoptunk egy csaladihaz emeletet,bazinagy motoros ággyal,lepcso elsore feljetos,vtulwj mondja probaljuk meg a regi agy is felment.Ja,utolag kiderult 2 db 90-es.Basszzzzz.
A vegen a teraszra kivulrol aggatott napepemeken rancigaltuk fel spaniferekkel............
Igazi hentesmunka.
Kerult vagy 3 oraba.
Igy most csiilelek,es regi usakos vietnami haborus fimel mulatom a husvetot. 😆
Ne stresszelj......mingyá jo idő, kapsz olvadtat
nálunk a céges gépen úgy volt hogy csináltam egy picike partíciót a linuxnak, amit a win ugye alapból nem lát
aztán feltelepítettem a linuxot úgy hogy a grub egy pendrivén volt
aztán ha bedugtam a pendrivét akkor a linux indult, ha nem akkor meg a céges rendszer
akkoriban még nem volt usb 3 meg gyors pendrive a pendrivére telepített linux elég döcögős volt az még a w7 előtti időkben volt
teljesen hülye biztos volt, soha senki nem jött rá......
a win alatt erősen le volt korlátozva a net hozzáférés ami érthető is volt mert annyi sok idióta volt a vasútnál hogy a technikusok megunták a sok vírusos gépet
Nekem is az volt, a régi felülettel. Az új faxság miatt erre álltam át: Linux Mint 19.2 Cinnamon. Ez is ubuntu alap, csak más a shell, egyszerűbb.
Vírus: már a beépített Defender is elég, ha nem segghülye valaki - mert több figyelmezteést is át kell lépni, hogy megdögöljön a renccer. na linuxot még úgy se lehet megölni 😁
Van egy külön SSD-m a gépben, csak nincs feldugva. Akkor teszem be, ha WIN kell, egy 10-es van rajta. Ritkán kell...
Én sem használok semmit azt tökéletesen fut... defender meg néha cclenaer azt csá.
i5 matrica is fejlődik
nekem ubuntu volt vagy 10 évig, de úgy elbaszták az ablakkezelőt hogy hánytam tőle
egy jó ideje nekem sincs vírusírtóm, aztán sose szedtem még be semmit sem
Me megkaptad?
En mar lemondtam a tibicsokirol. 😒