Miért lenne illetéktelen ? Mit ír elő a törvény?! Bukósisak, semmi más kötelező védőfelszerelés. Neked amúgy is nem mindegy ki miben motorozik?! Savanyú életedbe egy kis örömet okoz hogy “lenézheted” ?!
Hogy ki van rajta halva a sok képmutató buzi a kommenteknél... pedig ez csak Bivalybasznád-alsón húzza haza a futót az erdőből, nem országokon keresztül autópályán, mint a románok. Múltkor jártam arra, 1 óra alatt 5 autóval találkoztam 😅
De senki nem kerte, hogy nevezd meg a szemelyt.
Senki.
Csak te elovetted a megszokott panelt, hogy te tudsz mindent, csak nem beszelhetsz, mert lebuktatsz vele valakit, mintha barki is a valaki szemelyere lett volna kivancsi.
Hiába nyomod a süket dumát, ez a tényeken nem változtat 😂 az, hogy te nem vagy vele tisztában, természetes…
Amúgy nem “minden hajjal megkent”, egyszerűen ért ahhoz, amit csinál…
Nem kívánom, hogy bárki igazat adjon… 😂 nincs ilyen fétisem, elég az, hogy szemelyesen ismerem. Természetesen nem ezen a nyilvános fórumon tárgyalok ki ilyen dolgokat, névvel stb….
Nem látom, de sok más olvtárssal együtt remélhetem, hogy a hülye fejemet felvilágosítsd ez ügyben? Persze nekem csak a hitelt érdemlő, tényszerű magyarázat a tetsző. A véleményedet is elfogadom, de nem biztos, hogy igazat is adok.
Nem látod azt a komoly statisztikai munkát, amit ebbe bele tettek…. Illetve tett egy ember 😉
A választási rendszerben nem lehet hibát találni….
A végével egyet értek, csak nálam a Fidesz is komcsi, tolvaj, zsido és ciganysimogato banda 😂 ettől meg mindig “jobb”, mint az osszefosasnak nevezett csapat 😂
""Az NVI adatai szerint az utolsó napon mintegy 18 ezren, összesen 158 ezren jelentkeztek át szavazni a lakóhelyüktől eltérő településre.""
A szavazatokhoz képest ez 3,02% volt. Ebben NEM csak a jelenlegi kormányra szavazók vannak ugye, hanem mind a két oldalról.
Sőt, és ebben azt hiszem megegyezhetünk, az átjelentkezés jellemzően nem a vidéki szántó-vető parasztra jellemző, hanem inkább a szaralakokra, nem beleszámítva akik valóban máshol éltek akkor.
Tehát azt gondolja valaki is, hogy ez döntött el bármit is?
Mehetne furdokopenyben, gumicsizmaban, meg ugy meztelenul is - ha van rajta sisak.