Próbáld ki, szerintem csak te nem érted. Egy egyszerű minta, fogj meg egy ásványvízes flakont, de mégjobb mondjuk egy aludobozos üdítő(az úgy is marad) nyomd be egy ponton és nézd meg mekkora lesz a törés. De kawának igaza van.
Ja, egy kis helyreigazítás. Szóval 30centi a horpadás teteje akkor a te esetedben úgy kell mondani hogy ennél lényegesen alacsonyabb a sérülést okozó tárgy, bár szerintem a" kissebb" is érthető,de tény hogy így tisztább. Ha látnám személyesen pontosan meg tudnám mondani honnan milyen irányból és mekkora tárgy volt útban.
Az a baj hogy szuk a felfogasod.A lenyeg az agy volt.A tobbi csak a hab a tetejen,amugy felkerekitette sajat akaratbol tobbre.
Es meg mindig jobb mint 10 kilo zsirban turkalva csavarozgatni egy szuk,budos,forro lukban amit te szoktal. 😂
Ez a mellekes ami viszi elore a cegest is,amugy ezek a cardo agyak olyanok hogy nem bizom senkire az osszerakast,mert 99% ban elbasszak,tonkrekurjak,es visszajonnek hogy garis,serult volt,nem tetszik, stb.Es lehet vitatkozni.
A minap volt olyan hogy tavaly vett egy agyat,magas kell,nehez felkelni,matrac volt kurvamagas,felteszi a regi agytestre,ok,elvittek ra par napra vegyem vissza mert tul magas,nem is aludt rajta,fogycsikorgatva kimenem ujracsomagoltam a matracot kivittem egy agyat amire ramutatott cserebe,kulombozetet fizette.Nem szeretek matracot visszavenni de vonyikolt erte.
Ket hete felhiv hogy vigyem vissza az agyat mert a magatehetetlen ferje rault,es lecsuszott rola beverte a fejet mert az agy a hibas.
Beragtam,mondtam nem veszem vissza minden agy szele osszeul ha raulnek,ez nem hiba.Amugyis barmit adok ugyanolyan,e 3 honap utan tuti kitalal valamit,lesz egy halom hasznalt cucc,amit nem tudok eladni.oldja meg a jofogason.Es leraktam.
Nem szoktam pénzt kérni olyan ért ami nekem is ingyenes
De hogy 15 ért nem mennék el ágyat cipelni az emeletre is biztos
Mondjuk azt sem értem hogy lehet úgy vásárolni hogy nem viszi el
Én eddig mindig mindent elvittem, már a zsigulis korszakban is
Értelek 😅
egész eddig vártam vele, ez a bosszú a sok buzi fűnyírózásért
Mert az utazás drága ott alszok péntekig, utána a dvcs parton
elhajtanám a gecibe az összes idiótát
megnézted és megvetted, ennyi. húzzál a picsába 😂
Es meg mindig jobb mint 10 kilo zsirban turkalva csavarozgatni egy szuk,budos,forro lukban amit te szoktal. 😂
A minap volt olyan hogy tavaly vett egy agyat,magas kell,nehez felkelni,matrac volt kurvamagas,felteszi a regi agytestre,ok,elvittek ra par napra vegyem vissza mert tul magas,nem is aludt rajta,fogycsikorgatva kimenem ujracsomagoltam a matracot kivittem egy agyat amire ramutatott cserebe,kulombozetet fizette.Nem szeretek matracot visszavenni de vonyikolt erte.
Ket hete felhiv hogy vigyem vissza az agyat mert a magatehetetlen ferje rault,es lecsuszott rola beverte a fejet mert az agy a hibas.
Beragtam,mondtam nem veszem vissza minden agy szele osszeul ha raulnek,ez nem hiba.Amugyis barmit adok ugyanolyan,e 3 honap utan tuti kitalal valamit,lesz egy halom hasznalt cucc,amit nem tudok eladni.oldja meg a jofogason.Es leraktam.
De hogy 15 ért nem mennék el ágyat cipelni az emeletre is biztos
Mondjuk azt sem értem hogy lehet úgy vásárolni hogy nem viszi el
Én eddig mindig mindent elvittem, már a zsigulis korszakban is