Ugye? Szerintem is a geciség.
Engem állítottak meg régebben 50-es táblánál óra szerint mentem 70el.
El is ismertem, de rendőr megnézte (többünket megállítottak) és nekem 62-t mutatott a traffi ezért elzavart, többieket megvágta.
Szóval ezt egyértelműen arra találták ki, hogy rászoktassák a népet hogy az a +10km/h belefér, mert bőven nem büntetnek, hiszen úgy is csak postáznak, aztán ha pénz kell csak kiállnak, megállítanak mindenkit és cseng a zsebükbe a lóvé, pont úgy ahogy Bogyónál, aki haláli nyugalommal még csak nem is lassított mert mi baj történhetne.
3 km/h tűrést hagynak rá? Na ez a geciség, mert ezer oka van, hogy nem mutat hajszál pontosan az óra. Bár egyébként általában felfelé csal.(kezeit széttáró) régen kb. úgy volt,m hogy + 10%-ig belefért, hisz nem hiteles mérőműszer van 1 autóban sem (kezeit széttáró)
Elég régen nem írt. Szokott ilyen lenni, főleg amikor ennyire értelmetlen hülyeségeken megy a fingfűrészelés mint ami az utóbbi időben volt, de most már én is kezdek aggódni.
Ez a gecizésre ment akkor rá, mert helyszíni bírságnál sokkal kisebb eltérésre büntetnek.
Úgy látszik kell a bevétel a "fegyverpénzre" mert amúgy nyilván súlyosan közveszélyes voltál 100-al haladva.
Na pont az ilyenek miatt utálja a nép a rendőröket, mert lenne olyan hely ahol van is értelme az ilyesminek, csak ott nem lenne akkora bevétel.
Legyenek vele boldogok, legközelebb meg indítsd el a Waze-t 😁
En csak orulok neki. 😅