4db 10es 8.8 as csavarral van egy keret rögzítve pl polc
kb mennyi súlyt bírhat egyenletes terhelés mellett?
csavarnak a menet nélküli része a teherviselő
1000kg elviselhet?
Ja, a te kalkulációd... az nem számít... tudjuk, a Fidesz kormányzás alatt hirtelen akarod megszedni magad! 😂 Azé' 4x az árad 😂
Amit én írtam, azok a bolti kisker árak. Igazából nem is 5 év alatt ment fel, mert 2021 elején még szinte annyi volt, mint '17-ben... tavaly szaladt el.
Tavalyelőtt az árkalkulációkat nettó 300,- forint körüli anyagáron csináltam, jelenleg 1100 forint körül... Na jó, (még) nincs egész négyszeres a szorzó. Benne van a pakliban, hogy sok mindent kisker áron "tüzépről" kell rendelni - mert ott még van "elfekvő" készlet, nagykerben meg rendelni sem lehet bizonyos anyagokat.
3 szál 100*50*3 meg 8 szál 40*40*2 meg 20 m2-nyi betonháló, 2017-ben ezt 100 futotta...
most ez kb. 240 (hálót nem is számoltam bele)
Szóval nem 4x, és nem is 2 év óta, de dulván 😁 megdrágult, az biztos.
Így van. Minimum duplája a vas kilós ára. Fával ugyan ez a helyzet.
Pedig rászoktam a fenyőre, mert olcsó (volt) jól néz ki, és könnyű vele dolgozni, de most már ez is luxuscikk.
Ezért álltam át tabletre.Tablet+billentyűzet+egér.Egy wifi router sim-es kell hozzá,és szinte mindenhol használható.
Persze az avatart nem ezzel fogom szerkeszteni,de átlag műveletekre tök tuti.Mostmár megoldódott az SSD kérdése is.
kb mennyi súlyt bírhat egyenletes terhelés mellett?
csavarnak a menet nélküli része a teherviselő
1000kg elviselhet?
Amit én írtam, azok a bolti kisker árak. Igazából nem is 5 év alatt ment fel, mert 2021 elején még szinte annyi volt, mint '17-ben... tavaly szaladt el.
most ez kb. 240 (hálót nem is számoltam bele)
Szóval nem 4x, és nem is 2 év óta, de dulván 😁 megdrágult, az biztos.
Pedig rászoktam a fenyőre, mert olcsó (volt) jól néz ki, és könnyű vele dolgozni, de most már ez is luxuscikk.
Árról volt szó. 🤔
F@sznak kell ilyen pocsék időben is barkácsszakkört tartani?! Égeti a zsebedet a pénz? 😆
https://www.timarvasker.hu/zar...
Az asztalon tologatom,főleg hogy a tablet szöget zár be az asztal síkjával. 🤔
nem rossz a recska de nem az igazi, még akkoris ha a dugás szenvedősebb
Persze az avatart nem ezzel fogom szerkeszteni,de átlag műveletekre tök tuti.Mostmár megoldódott az SSD kérdése is.