Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyik motoros haver a hfingen volt évekig pályaember, zászlólengető a kanyarok környékén és azt mondta, hogy ott ahol a motorosok fékezni kezdenek a forma1-esek még felfelé váltva tolják ezerrel. 😁
Főleg ha te vezeted azt a motort 😂
egy motor kanyarsebessége sosem lehet olyan jó mint 1 autóé...
Hát még az aszfalt hőmérséklettel is meggyűlhetett a baja. Főleg a hegyekben, ahol egyébként is hidegebb van és rengeteg az árnyékos rész.
Hmmm,mennyi lehet a teslara a szett gumi?
Szabvany autogumi vagy olyan mint a nagy teslara?
Mondjuk a nyomaték nem semmi a delejes gépeknél, de mintha inkább arra célzott, hogy a motorosnak a kanyarokkal gyűlt meg a baja. 🤔
Aha, mesélj még 😁 A 2 tonna 200 lóval nagyobbat lép, mint a 300 kg a 100 lóval... 😅 vagy valami robogó volt? 😅
Talán az előfordulhat, hogy a motoros nem ment úgy (nem tudott vagy nem akart) az autóban a kis pedált meg mindenki tudja nyomni.
neki máshogy kell számolni. Pecatanya kiadva május-október. A legszarabb hónapok kiesnek.(kezeit széttáró)
Apropó, villlanyautóm elég jól viszi a maxot. kimentem a mátrába, elengedtem egy motorost, és útban volt, mert nem gyorsult rendesen az a szar...mármint a motoros 😂
kanyarokban a végére belejött, és ott el tudott lépni kicsit azzal hogy jobb íveken tudott menni, de egyenesben jobbat lépett a Tesla pedig vagy 2 tonna. Mondjuk azt nem tudom a gumi meddig fog így tartani, de nem gondoltam, hogy autóval ilyen jót lehet motorozni 😂

Jó persze a motor még mindig jobb, a kis méret sokkal jobb mozgásteret biztosít, meg az a kurva A oszlop sem takarja ki az ívet.
Akkor szemüveg kell, nem stadion reflektor.
Nekem is szaródik a szemem. A nagyobb fény mellett a szűkebb pupilla miatt nagyobb a mélység élesség ezért szar fókusz esetén is élesebben látsz, de ez csak darabig működik.
erre villany az ideális, esetleg egy toyota hibrid
Szomszéd diesel buzi, de már ráérdeklődött a Leafre miután a rövid utakat nagyon nem bírja kedvenc varrógépe
Megint túlagyaltad? 😂
Jó, de nem is lakóház, amit be tudsz kötetni. Itt ez van és kész. Miért kell ehhez a 8 JA Solarhoz 5kWp-s inverter?

Nekem havi átlagban (jan-dec) 640 kWh megy el, ehhez 7.2 kWp van és nullára kihozza.
Ha van kb. képed az energiaszükségletről, ebből az arányosságból szerintem számolhatsz egy nagyjából jól méretezett rendszert.
5kw nem nagy üzlet
1 millás befektetés mellett napi 200 forint nem tűnik bomba üzletnek
ezekből a panelekből 8 nem sokkal többmint a másikból 6
ellenben ehhez már 5kw inverter kell és mivel 48 volt 4 akku(ami még jól is jönne)
szóval +200 zseton alsó hangon
végülis beleférne, csak a földi támrendszer is drága lesz baszott szeles vidék meg kell csinálni atom biztosra, ez is egy valag pénz lesz a mostani vas árakkal
Nem ismerem a Vertex-et elég közelről sajnos. A JA Solarral eddig elégedett vagyok. Ma pl. végig fos volt az idő, de a 19 panel összedobott 13kWh-t.
Egy 2.4kW-nyi 6 paneles összeállítás, amire eddig számoltál egy szűk ötöst összedobott volna neked.
hát most jól elbizonytalanodtam........
a végén még tényleg ukrán kurvákra kell költeni a pénzt
Ja, enyémek is 375-ösek. E-on csak ezzel dolgozik, azt mondták a fiúk, akik feltették, hogy szeretik, mert ez elég jól bírja a jeget.
ja solar is van de az csak 385w, és 58500, 2500 olcsóbb a vertextől
Passz, nekem JA Solar van, de az ausztráloknál sok ilyet telepítenek, biztos nem szar.
ezt ismeri valaki?
kicsit olcsóbb (11 ezerrel)mint a sharp de több a teljesítmény
ilyenből még 10 darab aztán csomó mindent elvisz a lakásban
Móni aszondta, hogy ha nem vettük volna már meg a rönyót akkor rárepülne, igen jó kis darab. 😉 🤑
👌
Az a mitsu space star megmozgatta a fantaziam.
A spiritmonitoron 4 liter korul fogyaszt. 🤔
Kösz, hogy jöttetek, nagy segítség volt! 👍️ Megvettük és mindkét autót beszámolta. 🤓